Michal444 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Já nic nepustil No ked si uz tu tak pusti psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 No ked si uz tu tak pusti psa Sežeň limonádu s papíry a uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Sežeň limonádu s papíry a uvidíme V tom pripade mi viac chuti ta limonada :) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Počul som, že Rolex ide do konkurzu, tak asi preto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Nejhorší je, že jich tam je hafo když je nejméně potřebuješ a jakmile je budeš chtít koupit, tak se tam měsíc neukážou ani jedny :-) Takový chronozákon schválnosti... K tomu se přidávám, tak to je. Asi před dvěma měsíci jsem začal nějaké R hledat a pak intenzivně hledal tak další měsíc - nic nikde nebylo. Trochu jsem to nechal uležet a vida. Taky mi přijde, že třeba konkrétně na těch Subech trochu opadla ta šílená cenová hladina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 sou na pohodu, ale holt sou na prvni pohled vobycejnejsi nez trebas exp 39. a jinak si vsimni, ze fermuello prodava milgy, kery mel predtim jeden clen, a ten ma ted daytony, kery fermuello postoval cerny a bily a resil, kery pustit a kery nechat. a predtim mel blnr, kery ted ma patprom a proto patprom poustel OP39. sme tu vsichni jedna velka rolexi rodina, no Velmi trefný popis! Prostě člověk pořád hledá, alespoň já to tak mám. OP jsou perfektní, ale já dlouhodobě chtěl blnr. Nejsem v pozici, abych si mohl dovolit mít oboje najednou a k tomu ještě několikery Omegy atd. Prostě koloběh života a hodinek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Ty novy "low" OP mi taky vrtaj hlavou ... vsichni se toho po par mesicich zbavujou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 (upraveno) Počkal bych na letošní BW 2016, zdali neuvede RLX "něco" nového anebo zajímavého a pak bych se rozhodl Upraveno 17. února 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 A jinak podle me je to tim mega trendem super hyper modernich "smart watch" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 (upraveno) Já bych hned něco dokoupil, ale nic použitelnýho pro sebe v prodejní sekci nevidím. Buď jsou tam hodinky pro trpaslíky, nebo si u nich nemůžu kroutit lunetou a to je pro mě velký handicap. Jediný co by mě tam bralo, jsou keramický noudejty, ale ty mají zase prapodivnou cenu. Tedy zhruba o desítku nad limit, co umím já. No a co bych koupil hned? Třeba 116622, 116600, 116710 BLRN, 116660, 16700, 16710, 16613 rehaut, 16610 rehaut, 14060 s cal. 3000, 5513, 1680. Takže já to jako zvýšený prodej rozhodně nevidím. Upraveno 17. února 2016 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Já bych hned něco dokoupil, ale nic použitelnýho pro sebe v prodejní sekci nevidím. ..... No a co bych koupil hned? .... 14060 s cal. 3000, 5513, 1680. Mluvíš mi z duše předsedo .... já vůl, já blázen, že já je prodával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 (upraveno) Nejsou hezčí Rolexky než 5513/1680 pro mě absolutní esence Rolexu. (Když nepůjdeme do astronomických čísel) Upraveno 18. února 2016 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Důvod?Daně se blíží. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se