Snow Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Arnold & Son HM Double Hemisphere Perpetual Moon (Royal Collection) Technical detailsModel: HM Double Hemisphere Perpetual MoonReference: 1GLAR.U03A.C122A, 18-karat red gold case, blue guilloché dialMovement:? Calibre: A&S1512? Manufacture Arnold & Son calibre, hand-wound, big perpetual moons, 27 jewels, diameter 34 mm, thickness? 5.35 mm? Power reserve 90 h? Two barrels, 21'600 vibrations/hMovement decoration: nickel-silver movement, rhodium treated with Haute Horlogerie finishing: manually chamfered bridges with polished edges, fine circular graining and Côtes de Gen?ve rayonnantes, blued screwsDial:? Translucent blue lacquered guilloché? Translucent blue lacquered guilloché moon disc with golden moon and starsBack dial:? Fine circular graining, rhodium treated, rendition of the 8 phases of the moonFunctions:Hours, minutes, two big perpetual moon phase indications on the front, diameter disc: 29 mm, diameter moons: 11.20 mm, third moon phase indication on the back for setting purposesCase:? 18-karat red gold? Diameter 42 mm? Cambered sapphire with antireflective coating on both sides? Case back see-through sapphire? Water-resistant to 30 mStrap:? Hand-stitched black or brown alligator leather zdroj - http://www.masterhorologer.com/2016/02/arnold-son-hm-double-hemisphere.html
Bert Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Tentokrát výjimečně :-) nebudu do ničeho rejpat, jsou zkrátka krásný. Díky za post.
Daemonultimate Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Moc pěkný, to spodní nastavování úžasný fáze jsem již viděl. Obrázky mě trochu matou, píší červené zlato, ale mám ho nějaký vybledlý, snad to není zobrazením, v reálu moje oblíbená kombinace s tou barvou číselníku, nemá chybu. Ten číselník, to je mňamka:
brownwld Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 (upraveno) Jojo... A&S proste umi, jak ty zlaty hodinky moc nemusim, tak tomuhle nemam co vytknout Upraveno 18. února 2016 uživatelem brownwld
JohnDoe Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Co kus, to skvost tenhle A&S. A tyhle jsou uplne z jineho sveta.
petik16 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 toto je naozaj dokonalý kúsok..! má asi iba jedinú chybu... že nie je môj
candy Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 (upraveno) To až prostorové vyvedení moonu je nádherný. A celek jednoduše elegantní. Upraveno 28. února 2016 uživatelem candy
Kid_A Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 panove nejenom ze umi, ale i stanovuji strop soucasne produkci. smekam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se