Daemonultimate Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Tak abych přispěl, ani Monstra (a to mám dvoje), ani SKX009, ani titanové Samuraje nemají značku podkovy. Navíc mám podezření, že se mému synkovi podařilo Monstry zmagnetovat od snímačů na kytaře při hraní. Nosí je asi tři roky a hraje opravdu hodně. Nebo je to blbost ? Máte se zmagnetováním Monster nějaké zkušenosti ?Předpokládám, že se ptáš z důvodu změny přesnosti. Na netu si ve vyhledavači najdi přesný rok výroby, jestli strojek netouží po servisu. Odmagnetování Ti jinak provede jakýkoliv hodinář. Práce na chvilku. Jestli to je nebo neni možný způsobit hraním netuším.
lucid Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Já si myslím, že by bylo ještě užitečné k těm modelům dávat i rok výroby, osobně si totiž myslím, že se ten symbol nepoužíval před r. 2010.
Kupa54 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 (upraveno) Předpokládám, že se ptáš z důvodu změny přesnosti. Na netu si ve vyhledavači najdi přesný rok výroby, jestli strojek netouží po servisu. Odmagnetování Ti jinak provede jakýkoliv hodinář. Práce na chvilku. Jestli to je nebo neni možný způsobit hraním netuším.Díky za odpověď, právě,že na servisu jsem je měl, ale hodinář s tím vůbec nelaboroval. Jde o to, že se zpožďují nepravidelně, standard je asi 2min za týden, ale někdy naberou třeba 3min za jeden den a pak zase chvilku drží.Jelikož ta druhá Monstra, co nosím já jsou po stejném servisu a jdou dlouhodobě s přesností 1min za tři týdny až měsíc (podle toho jak je nosím), tak mě napadá jen ta možnost se zmagnetováním. Upraveno 21. února 2016 uživatelem Kupa54
wizard-ov Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Když jsme u těch MM a podkov, tak si dovolím tady dát Omastkovu fotku...
vintage Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 To je jasny antimagneticky je jenom štítek!
Karol Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 ...tiež mam antimagneticky len štitok :-)
Daemonultimate Odesláno 22. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Díky za odpověď, právě,že na servisu jsem je měl, ale hodinář s tím vůbec nelaboroval. Jde o to, že se zpožďují nepravidelně, standard je asi 2min za týden, ale někdy naberou třeba 3min za jeden den a pak zase chvilku drží.Jelikož ta druhá Monstra, co nosím já jsou po stejném servisu a jdou dlouhodobě s přesností 1min za tři týdny až měsíc (podle toho jak je nosím), tak mě napadá jen ta možnost se zmagnetováním.Nedokážu odpovědět, to udělá jedině hodinář, dej mu je, on je odmagnetuje, je to chvilinka a uvidíš sám, jestli to zabere.Tady je zajímavý vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/615-hodinky-a-magnet/
Jiří Štencek Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Teď ještě co nový želvy? Tam si tipnu, že nemají, vycházejí z SKX a v tom případě ztrácí na Monstra. To jsou mi věci. Docela by bylo zajímavý zjistit od kdy Seiko tohle značení používá, nevíte někdo? Nové želvy opravdu symbol U (s podtržením) nemají ..
strejc Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Hlásím, že SNZG13J z roku 2011 (myslím - v.č. 240491) nemají nic a SARX013 z roku 2013 maj podkovu s jednou čárkou.
Kupa54 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Děkuji ti za odkaz, asi jsem mimo, ale nedokázal jsem ho před tím najít. Mám doma mazací tlumivku, pomocí které jsem kdysi demagnetizoval hlavy u kotoučových magnetofonů. Tak to udělám stejně a uvidíme. quote name="Daemonultimate" post="1631795" timestamp="1456150396"]Nedokážu odpovědět, to udělá jedině hodinář, dej mu je, on je odmagnetuje, je to chvilinka a uvidíš sám, jestli to zabere.Tady je zajímavý vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/615-hodinky-a-magnet/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se