safi Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2007 Při brouzdání internetem jsem náhodou našel nádhernou fotografii ještě nádhernějšího chronografu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2007 Nejsem žádný japanolog takže tyhle SEIKA asi znáte, ale také nejsou špatné, copak je to za model ?
vanil Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Seiko Time Sonar Mvt. 70 Number 15A Description - 70 five sport speed timer time sonar Type 70SPS Jwls 21 Year - 1970 Fty D Size 11 http://jwatch.hp.infoseek.co.jp/seiko-ts2-2.htm http://www.pbase.com/elveez/time_sonar Nejsem žádný japanolog takže tyhle SEIKA asi znáte, ale také nejsou špatné, copak je to za model ?
luko Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Při brouzdání internetem jsem náhodou našel nádhernou fotografii ještě nádhernějšího chronografu: pekne, taky vintage look, aka je velkost?
Stoner Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 (upraveno) Hezké, moc moc. Jen mi vadí popisky na ciferníku - "start - stop" a "set to zero"... Tak snad vim na co ty čudliky tam 'sou Upraveno 7. listopadu 2007 uživatelem Stoner
KOP Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Hlavne aka je cena Libi, libi. Jen...nevim jak to napsat, je na nich tak nejak videt ze puvodne pochazi ze sedmdesatych let.
nickolas Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 ta fotka je sice dělaná tak aby toho nebylo moc vidět a vypadalo to dobře...ovšem musím uznat že jak to teda není vidět tak je to parádní...chtělo by to ňáké bližší fotky, ale i tak vypadají moooooc pěkně
Ropucháč Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Při brouzdání internetem jsem náhodou našel nádhernou fotografii ještě nádhernějšího chronografu: to je parada! nadherne hodinky.... da sa nieco taketo nove zohnat?
safi Odesláno 5. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2008 to je parada! nadherne hodinky.... da sa nieco taketo nove zohnat? Kdybych našel zdroj, tak už je dávno mám :-))
Ropucháč Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Kdybych našel zdroj, tak už je dávno mám :-)) su paradne... kde sa moze hybat cena takychto krasok????? /ja sa priznam, ze si ani neviem tipnut/
Ropucháč Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 (upraveno) aj toto vyzera dobre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. února 2008 uživatelem Ropucháč
fertig Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 su paradne... kde sa moze hybat cena takychto krasok????? /ja sa priznam, ze si ani neviem tipnut/ Time Sonar - Pokud si dobře pamatuji, tak jsem je kupoval na E-bayi asi za 150USD od José Sotta cca před rokem a půl. Ale to byla trefa, 7018 jsou vzácné kousky. Ty na začátku jsou ale IMHO 7016 a v takovéhle barevné kombinaci jsem je viděl jen v "Monaco" provedení, tj v hranaté verzi. Tipl bych tak 170-250USD podle zachovalosti, pokud se ovšem objeví.
3dny Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Odesláno 14. února 2008 mě se líbí 7018-8000 v bílý barvě, sice to není Monza :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 14. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2008 Kalibr 6138 jsem zpočátku nemusel, vadila mi absence ručního nátahu. Jak tak ale na ty pěkné kousky koukám, tak si brzo nějaký pořídím :-)
Hanz21 Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Odesláno 14. února 2008 Ty vintage Seika se mi líbí čím dál více. Ne nadarmo jsem si jedny pořídil (řada World Time 6117) a jsem s nimi zatím max. spokojen. No a když vidím tyhle další krásné kousky, tak musím tvrdě hlídat peněženku
fertig Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Kalibr 6138 jsem zpočátku nemusel, vadila mi absence ručního nátahu. Jak tak ale na ty pěkné kousky koukám, tak si brzo nějaký pořídím :-) Pokud máš opravdu na mysli 6138, tak ten ruční nátah má, ale je to jen taková nouzovka. Ale patrně si chtěl napsat 7018. Jsou dost špatně k sehnání, zvlášť poslední dobou. Ta verze v bílé barvě mě taky hodně zajímá. Ladila by k 6138 a 7016. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
3dny Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Pokud máš opravdu na mysli 6138, tak ten ruční nátah má, ale je to jen taková nouzovka. Ale patrně si chtěl napsat 7018. Jsou dost špatně k sehnání, zvlášť poslední dobou. Ta verze v bílé barvě mě taky hodně zajímá. Ladila by k 6138 a 7016. To by ladila, našel jsem je za 45000 yenů, jenže majitel obchodu prodává pouze po Japonsku :crying_anim02: bylo to tady
safi Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Pokud máš opravdu na mysli 6138, tak ten ruční nátah má, ale je to jen taková nouzovka. Ale patrně si chtěl napsat 7018. Jsou dost špatně k sehnání, zvlášť poslední dobou. Ta verze v bílé barvě mě taky hodně zajímá. Ladila by k 6138 a 7016. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sorry, měl jsem na mysli 6139
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se