Frantik Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 To je jako kdybys napsal, "Kdo nemá hodinky minimálně za 100 litrů je blbec co neví co jsou to kvalitní hodinky".No to tak samozrejme je! Kdo nemá hodinky za kilo je socka a ty tady nechceme!
Frantik Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 ty tak budeš někoho vylučovat, ty bambulo Jen moje vyhlasena ucta je starsim kolegum mi nedovoli te brutalne slovne napadnout a urazit!
azeppelin Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 No to tak samozrejme je! Kdo nemá hodinky za kilo je socka a ty tady nechceme!Víš kolik bys za to koupil Festina hodinek?!
Frantik Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Víš kolik bys za to koupil Festina hodinek?!Tak 50 - 60 kousků :-)
Xenomorfus Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 ...nemate nekdo nejake zbytecne Festiny? A nekdo nejakou slusnou kameru s vetsim fps? Ja dodam zbrane a munici a natocime nejake promo video vcetne takovych tech zpomalenych cool pasazi
azeppelin Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Tak 50 - 60 kousků :-) A teď se mnou a Krakorou počítej, 60 stylových hodinek ke každému outfitu, 60 kvalitních kusů hodinek na každou příležitost, s minimální trvanlivostí 2 roky, máš zásobu super truper swiss made minimálně na 120 let. Je třeba to brát racionálně.
Frantik Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 A teď se mnou a Krakorou počítej, 60 stylových hodinek ke každému outfitu, 60 kvalitních kusů hodinek na každou příležitost, s minimální trvanlivostí 2 roky, máš zásobu super truper swiss made minimálně na 120 let. Je třeba to brát racionálně.Jsi demagog a ovlivnovac a nebudu s tebou diskutovat. Ještě bych tomu uveril a co pak.
Martyp Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Frantik, on 25 Úno 2016 - 14:02, said:Hlaváček z Koscomu mi nikdy neopomene připomenout, ze sice vi, ze Festiny nesnasim a opovrhuju jima, ale ze spolu s Casiem mu delaji jasne největší prachyTo je přesně to co jsem říkal kus zpět...Dobrá marže na týhle cenový kategorii ve spojitosti s kupní sílou a neznalostí běžné populace dělá pěkný čísla.... EDIT: Citace
azeppelin Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Jsi demagog a ovlivnovac a nebudu s tebou diskutovat. Ještě bych tomu uveril a co pak.Nemáš Ty být ambassador?
Frantik Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Nemáš Ty být ambassador? To se spletli
Potkan Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Jestli nebude zakopanej pes v tom, ze jsme tady na tom foru mnohem min maskulinni, nez bezna populace, ktera jim dela ty obraty?
krakra Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Frantik, on 25 Úno 2016 - 14:02, said: Hlaváček z Koscomu mi nikdy neopomene připomenout, ze sice vi, ze Festiny nesnasim a opovrhuju jima, ale ze spolu s Casiem mu delaji jasne největší prachy To je přesně to co jsem říkal kus zpět...Dobrá marže na týhle cenový kategorii ve spojitosti s kupní sílou a neznalostí běžné populace dělá pěkný čísla.... EDIT: CitaceMě překvapuje, že to nevyváží těch 10 prodanejch TAG Heujerů....
Martyp Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Mě překvapuje, že to nevyváží těch 10 prodanejch TAG Heujerů.... ?Nikdo neřiká, že 10 prodajejch Tagů negeneruje čísla, nicméně u těch Festin apod to je kombinací dobré marže a k tomu i obratu...Nezdá se to, ale i z nízkých cen (v porovnání k Tagum apod.) se daj generovat čísla...
Mornix Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Takže když si půjde normální smrtelník koupit hodinky a chce je jen kvůli tomu, aby věděl kolik je hodin a chce za ně dát třeba maximálně 3K, tak co byste mu doporučili? A o kolik může být konkurence kvalitnější ve stejné cenové relaci? A jak tu kvalitu změříme, když nemáme žádná relevantní čísla reklamovatelnosti jednotlivých značek? A je vůbec třeba v této ceně doporučovat za každou cenu něco jiného, než Festinu? Taky se mi nelíbí, že Festina v současnosti nenabízí žádné "Swiss Made" modely, ale Candino a Jaguar ano. Nevím, co za tím ve skutečnosti vězí. Ale pořád je to značka s nějakou historií a je to čistokrevná hodinářská firma.
JanNovakJan Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Za 3000Kč už lze koupit i solární Citizeny. A samozřejmě Casia, Seika, Orienty.
Frostie Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Ano. To všechno je pravda, ale většinou až na pár výjimek se jedná o cenu na Ebayi bez možnosti vyzkoušení, přidání dílků a pod. Ceny většiny modelů jsou u nás bohužel vyšší než v cizině, i té nejbližší. Konkrétně u Citizenu je to i o 60 % oproti kamennému obchodu v Německu...
JanNovakJan Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Jedná se o cenu zde dobře známých eshopů. A že se hodinky za 3000Kč nedají zkusit? No nedají, ale je to skutečně taková nutnost?
Mornix Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Solární Citizeny za 3K? Kde?Seiko má v této relaci málo modelů, já bych si tam nevybral.Casio dělá i hodinky za 500 Kč. Tahle firma si z kvalitou hlavu taky asi neláme.Orient OK, ale je to opravdu ve stejné ceně lepší volba? Což platí i pro výše jmenované značky.
Kytkosaurus Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Casia, Seika. Zejména u těch Casií mu dost možná z rozpočtu zbyde i na dobrou večeři.
JanNovakJan Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Solární Citizeny za 3K? Kde?Seiko má v této relaci málo modelů, já bych si tam nevybral.Casio dělá i hodinky za 500 Kč. Tahle firma si z kvalitou hlavu taky asi neláme.Orient OK, ale je to opravdu ve stejné ceně lepší volba? Což platí i pro výše jmenované značky.Třeba na timestore a samozřejmě pak v asijských eshopech, kde je cena od 80 dolarů vč. dopravy do ČR.K těm Casiím asi tolik, že snad vyjma plechového tahu jsou kvalitou v pohodě i úplné low-end modely.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.