Snow Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Oris Skeleton Tehnical detailsModel: Oris Artix SkeletonRef. No. 01 734 7714 4054 LS, ? 39.00mmMovement:? Automatic movement Oris Cal. 734, based on Sellita SW 200-1, black-platedCase:? Multi-piece stainless steel case with stainless steel crown? Water resistant to 10 bar/100m? Sapphire crystal domed on both sides with anti-reflective coating inside? Screwed stainless steel case back with mineral crystal - opětDial:? Dark grey/black skeleton dial and applied indices filled with SuperLumiNova?? Nickel hour and minute hands filled with Super-LumiNova?Strap:? Black leather strap with stainless steel folding clasp? Also available with a stainless steel bracelet with butterfly folding claspRetail price: 2600 CHF zdroj - http://www.masterhorologer.com/2016/02/oris-artix-skeleton.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Mě se líbí, celkem podařený a krásně čitelný skeleton. Snad jen ten štítek s logem mi překáží, zbytečně zakrývá docela zajímavou část strojku, to mohli vyřešit nějak méně rušivě. Chápu ovšem, že chtěli, aby každý na první pohled viděl, o jakou značku se jedná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Skeleton vseobecne nemusim, ale v tomto pripade je podareny. Orisu sa v poslednej dobe dari prinasat pekne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Velice povedený model. I to pouzdro je fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Mě se líbí, celkem podařený a krásně čitelný skeleton. Snad jen ten štítek s logem mi překáží, zbytečně zakrývá docela zajímavou část strojku, to mohli vyřešit nějak méně rušivě. Chápu ovšem, že chtěli, aby každý na první pohled viděl, o jakou značku se jedná. No jo, mohlo to bejt vlevo třeba. Ale hodinky jsou to pěkný, pěkně čitelný na skeleton, jak píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 nahodou se mi tenhle skeleton docela libi. zadny kudrlinky. proste elegantni hodinky s odkrytyma strevama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tak tyhle skeletony bych si nechal libit. Elegantni a citelne. Navic rozumna velikost pouzdra. Za mne tedy velke plus pro Oris. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jak se mi skeletony nelíbí, tady musím udělit výjimku. Škoda, že logo nedali nějak decentněji, ale třeba to naživo nebude tak rušivé. Jen teda nechápu absenci safíru, ale co se dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klingac Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Prosim poradili by ste kde mate dobru skusenost, kde tento model kupit? Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klingac Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Pre pripadnych zaujemcov, lokalna dostupnost v CR je kveten, cenovkou sa pohybuju nasledovne:Skeleton Artix je na kůži 77.990,- a na kovu 83.990,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Škoda té ceny. Ale ony půjdou časem sehnat (snad) za významně lepší cenu třeba z USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se