Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dostávám chuť na hodinky parametrů z názvu vlákna, spíš rozumných rozměrů do cca 42. Samozřejmě automaty. Těším se na fotky. Dík a hezký víkend.

Odesláno

Přidám se k Wagoneerovi a budu kopat za Wardy. Navíc se dají občas sehnat i za méně než 25k. V tu chvíli by to byl neskutečnej poměr cena/výkon. Ale jak zmiňuje Mira, ne každému sednou.

Odesláno

Pokud muzes navysit rozpocet, tak Oris co Ti postuje Micey. Jinak Steinhart 500, nebo Chr.Ward.

Dve na predstavu :) .

post-30673-0-34803000-1456566295_thumb.jpg

post-30673-0-61605000-1456566321_thumb.jpg

Odesláno

Wardy. Perfektní zpracování (daleko před Steinhartem nebo Davosou), desítky různých barevných kombinací a od letošního roku nově i spona s mikroregulací (já mám ještě s extenzí). Za dvacet čtyři z ofiko eshopu. Pokud chytneš slevu, tak i za míň nebo minimálně bez poštovnýho.

Odesláno

Tiez kopem za Wardy. Aj mne sa na prvy pohlad nezdali tie rucicky. Ale sedia do nich paradne.

Zlavy su niekolkokrat za rok. Ja som ich kupoval za 730? aj s postovnym. Pred vianocami ponukali dokonca 20% zlavy..

Odesláno

post-16241-1456576857,92.jpg

Jednoznačne wardy. Spracovanie je na úrovni značiek v trojnásobne cene.

Tuším práve dobieha výpredaj na vybrané modely s 50% zľavou.

Odesláno

Koukám na ty anglický leštěný plochy tahu - to je síla, to moc nedomysleli.

+1, slabinku ma kazda firma, ten lestenej stred fakt nesnasim.

Odesláno

Já se teda musím zastat Davosy, v souboji Ternos vs. Trident u mě na plné čáře vítězí Ternos (vzhledem, zpracováním a pohodlím na ruce).

Barevné variace tedy jen 3 potažmo 4, za to cena o 6-8k nižší;-)

Odesláno

A jak to těm wardům svítí, když budeme srovnávat třeba s monstrama?

Monstra nevím, ale takhle svítí Wardy. Jen rychlovka iPadem...

post-24156-0-69600300-1456597624_thumb.jpg

Odesláno

Obecně s Monstrama se asi můžou rovnat málokterý hodinky, nicméně luminiscence by byla až jednou z posledních věcí, podle kterých bych se při výběru rozhodoval. Tridenty v tomhle ohledu každopádně žádnou ostudu nedělaj a nabízej běžnej standard, tj. v pohodě čitelný až do rána.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...