stosi Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 (upraveno) co takhle Seiko SBCM023, quartz s věšným kalendářem, potápky 200metrůsorry za OT. Ale docela by mě zajímalo - ony se ještě dají někde sehnat? Upraveno 28. února 2016 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 sorry za OT. Ale docela by mě zajímalo - ony se ještě dají někde sehnat? sorry za OT. Vloni zde dvoje otočily pár majitelů, hledej SBCM* v Uzavřených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Tag Heuer Aquaracer. V celé té řadě se dají najít všemožné kombinace a spousta z nich oku dost lahodících. Jedny jsem teď kupoval jako dárek a jejich zkoušení na ruce jsem si užíval snad ještě víc, než jsem si ochoten přiznat...A navíc je to pořád swiss watchmaking. Vedle AP bych ve sbírce já osobně nic pod TH nesnesl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 A co treba nejaky Luminoxy nebo Trasery. Maji i verze s automatem a nebo spousta barevnych kombinaci. Pokud to maji byt otloukanky, tak by to mohly splnovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 A co třeba hydry od Longines. Okolo dvacky lehce jetý k Mori a na výlety ideal. A můžeš zkoušet i nejake nato nebo kůži když půjdeš na hříbky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 A co mm300? Alebo nove seika turtle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 A co takhle:- na lítačku a aktivity, které nepokryje AP RO cokoliv zmíněného (Shoguny, Hydry, Želváci, apod...) v rámci budgetu mínus pár peněz na viz. další řádek- k tomu na hrubší práci a horší zacházení digitálky (G-Shocky) Budeš mít trojičku, kterou pokryješ v podstatě veškeré chrono-potřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Kup Casio DW290 za $25 a az skonci baterka, tak ich vyhodis . Za usetrene love jak pise HUHU, seika mm,turtle do hospody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Díky, díky, díky... Ch. Ward nejsou špatné, kouknu dál, G-shocky musím okouknout, stejně tak jako Luminox/Traser. Ostatní, přestože mi jsou sympatický, mi trochu připomínají RLX, čehož bych se raději vyvaroval, než se mi po nich začne zase stýskat. Na Aquaracery se zkusím někde podívat, ty nový jsou fakt hezký. Co ty Connected? Mají nějakou, alespoň minimální voděodolnost? Nebo nějaký bronzovky... Koupě vysloveně nespěchá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Commander Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 (upraveno) Seiko Saga195. Na výběr stříbrný nebo černý, ocel nebo titan.Na G-shocky bych se vykašlal. Upraveno 29. února 2016 uživatelem Commander Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Hele a co nějaký fešný Magrette? Ta značka je mi nějak sympatická, přestože jsem je nikdy naživo neviděl ... prodávají se tu někde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 (upraveno) Vim, ze je trochu preseikovano, ale neda mi to..Nositelny na tahu, na gume, na kuzi... Bytelny, slusny quartz.. Upraveno 29. února 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Chlapi, ale MM asi za 25 nekoupím, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 MM asi dost těžko :/ Jinak Magrettky jsou měl možnost zkusit Michalovo (Bells) a i na mojí 17cm ručičku naprosto v pohodě nositelné.Co vím tak se ale prodávají jen v Austrálii. Když bronzovky a tento tvar pouzdra, co pak třeba Gruppo Gamma? Nedávno je pořídil Mitak a přijdou mi hodně dobré.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85656-mit%C3%A1kova-cesta-ke-sb%C3%ADrce-a-d%C4%9Bdictv%C3%AD/page-3#entry1629011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 MM asi dost těžko :/ Jinak Magrettky jsou měl možnost zkusit Michalovo (Bells) a i na mojí 17cm ručičku naprosto v pohodě nositelné.Co vím tak se ale prodávají jen v Austrálii. Když bronzovky a tento tvar pouzdra, co pak třeba Gruppo Gamma? Nedávno je pořídil Mitak a přijdou mi hodně dobré.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85656-mit%C3%A1kova-cesta-ke-sb%C3%ADrce-a-d%C4%9Bdictv%C3%AD/page-3#entry1629011 Ambassador Bells by vam urcite potvrdil, ze Magrettky si nasly cestu do Evropy. IMHO dobra a netradicni volba, modelu maji dost, staci si vybrat.http://www.magrette.eu/welcome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 ...na houby, na výlety, pracovat na zahradě, pojedu na dovču k moři... Kup si tohle a ještě ušetříš. Nebo u nás od MarvinaX. Hodí se na všechno, kvalita v pohodě a o resale value se ani nemusíme bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se