Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, máš náklady a taky domluvenou provizi a jestli někomu slíbím dejme tomu ( neber mě za slovo ) 200k provizi tak prostě bud do toho jdu nebo ne. Naklady jsou v tech 200k, to je můj názor.Znám X lidí co dali zalohu x tisíc a dodnes nemaj ani vyřešeno a ani zálohu.....

• Odpovědi 536
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

S velkou ulevou jsem dosledoval tohle vlakno. Dobra prace. A jsem rad, ze je tady clovek, ktery umi vyresit tento problem, ktery muze potkat i mou partnerku. Ta kazdy mesic kolem 15-teho nervozne kontroluje, zda byl najem zaplacen nebo ne. Zatim s najemniky resime jenom to, ze nevytiraji schody na chodbe...

Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 17:38, rayethon napsal:

Zalohu nevratil, praci zadnou neodvedl, ten prvni clovek byl podvodnik. Kolega Ace.Rimmer si zadnou zalohu nevzal, platil jsem az po ispesnem vyklizeni a takova byla taky dohoda, kterou on sam navrhnul - penize az po uspesnem splneni zakazky.

Super zprava :-) Je dobry, ze tady nekoho takového mame!
Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 17:50, M3maniac napsal:

Ano, máš náklady a taky domluvenou provizi a jestli někomu slíbím dejme tomu ( neber mě za slovo ) 200k provizi tak prostě bud do toho jdu nebo ne. Naklady jsou v tech 200k, to je můj názor.Znám X lidí co dali zalohu x tisíc a dodnes nemaj ani vyřešeno a ani zálohu.....

znám xxxxxx lidí co dali zálohu a pak se nic nedělo :-) a znám xxx lidi co vymáhaj a stalo se jim že na případu prosr.li třeba i 300 tis... 

Odesláno

Díky Bohu že to tak dobře dopadlo.

P.S Ace.Rimmer: doufám že Tě nikdy nebudu potřebovat ale kdyby náhodou...děláš jen Prahu nebo i další města v ČR?  (Hradec Králové)

Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 20:16, laskajefajn napsal:

Díky Bohu že to tak dobře dopadlo.

P.S Ace.Rimmer: doufám že Tě nikdy nebudu potřebovat ale kdyby náhodou...děláš jen Prahu nebo i další města v ČR?  (Hradec Králové)

Děláme celou ČR 

Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 20:13, Ace.Rimmer napsal:

znám xxxxxx lidí co dali zálohu a pak se nic nedělo :-) a znám xxx lidi co vymáhaj a stalo se jim že na případu prosr.li třeba i 300 tis... 

tak a ja jsem od letošního roku začal brát zálohu od práce delší než 10dnu loni se mi totiž stalo ze po cca6 týdnech měl fa na cca 420 s dph platit za kamrak 60 nafta 18 dph mely jsme směnky na r.č na firmu uznáni dluhu no nic zkrátim to dolpaceno letos v lednu i nějaký penále jsem dostal :-) ale loni v červenci uz jsem malém hledal taky někoho :-)

aspoň vím kam se obrátit :-))

Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 20:13, Ace.Rimmer napsal:

V poho, prosrát 300k na zjištění zda je dotyčný schopen zaplatit je myslím dost.... Tedy pokud se nejedna o frajera, který se schovává v Karibiku. Já se bavil o klasickém případu, kdy dotyčný bydlí na známé adrese a nikde se neukrývá. To jak jsi to vyřešil v tomto případě je model který uznávám a ctím. Tak jako ctím slovo chlapa, bohužel varianta kdy si frajeři vezmou zálohu a v podstatě nehnou prstem a pak si klidně vezmou další zálohu, že je to náročné a zase nic neudělaj je častější.... Můj názor je, že z 90% jde o náklady na palivo, sem tam nějakej úplatek a hlavně čas. Takže mám li vydělat 200k a mám vyložené karty mohu investovat 20k, nebo je to nepoměr? Pokud to uděláš jako profik, rad ti pak k těm 200 dam těch 20 za náklady , jde o to mit důvod to pro klienta vyřešit. Ten důvod je neprodrbat svoje prachy a získat smluvenou provizi od klienta. A hlavně je normální, že z 10ti kšeftů vyjde třeba kšeftů 8.. Jinak to neber jako nějaký útok na Tebe, kdybys to dělal jak jsi to provedl tady v tomto případě určitě bych tě rád doporučil nebo oslovil.

Odesláno

Pokud přijde věřitel a má vše v pořádku, zná pobyt a finanční stránku dlužníka atd... tak super neni problém :-) zálohu si bereme, jen pokud se neví kde se dlužník nachází, jestli má majetek a když se dluh nedá prokázat čímkoliv podepsaným o dlužníka... jinak ne :-) 

Odesláno

Když tedy uvedu konkrétní případ: Dluh cca 150 tisíc potvrzený v občanskoprávním i trestním řízení (podvod), samozřejmě v exekuci (asi jich bude mít pravda více). Exekutor bohužel není žádný Vrána a kromě kontroly příjmů jednou ročně na to háže bobek. Milý podvodník ale je jednatelem firmy, podle mého dál podniká v tom samém co předtím a podle facebooku rozhodně netře bídu s nouzí.

Ace.Rimmer- dá se s tím něco dělat a případně za jakých podmínek? Klidně do SZ, díky.

Odesláno

V prvé řadě gratuluji k úspěšnému vymožení práva a vyklizení nemovitosti.

Informace, která je výše, by zajímala i mě, protože mám podobný případ, člověk OSVČ mi dluží cca 25.000,-Kč a ztratil se mi z dohledu, což je jeho velké štěstí, ale u pohledávky této výše, pokud tomu správně rozumím se ani nevyplatí cokoliv podnikat, pokud se ten dotyčný odstěhoval neznámo kam. Jde mi spíš o princip a páky, jak to z něj dostat mám, ale tím, že se odstěhoval, se mi úplně ztratil z dohledu a já nemám čas ho aktivně vyhledávat. Dá se taková situace řešit? Respektive související otázka s otázkou výše - jak je možné, že člověk který podniká, je v exekuci (přičemž má OSVČ, případně je jednatel firmy) a exekutor na něj nemůže došlápnout? Je tohle v praxi vůbec možné? 

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 7. 3. 2016 v 17:35, bobi napsal:

Na OT jsem vedený jako nabíječ kulometu :lol2: .

"Tedy konkrétně na pásovém OT 62"

Já jsem střelec kulometu, co je nahoře v tom bobku nebojaksetojmenuje. Seděl jsem na takové sedačce, co se točila spolu s kulometem. Mohli bychom to dát dohromady. :)

Odesláno

to jo ... :lol2: .Ale nějaký takový "sedák" tam myslím opravdu byl.Já v tom ocelovým krámu byl všehovšudy možná 3x .Jednou jsem se v tom vlastně dokonce i svezl (z kasína do autoparku) :) .

Odesláno

Tak a pohádky je konec, neplatič si dnes odvezl zbytky věcí, podepsal výpoveď z bytu a zároveň uznání dluhu, dostal prémii na cestu za blbý řeči a šel...každopádně to, co po něm zbylo...je neuvěřitelný...

Odesláno
  V 19. 3. 2016 v 18:17, Ace.Rimmer napsal:

Tak a pohádky je konec, neplatič si dnes odvezl zbytky věcí, podepsal výpoveď z bytu a zároveň uznání dluhu, dostal prémii na cestu za blbý řeči a šel...každopádně to, co po něm zbylo...je neuvěřitelný...

Dobrá práce !! Doufám že Tě nikdy nebudu potřebovat  :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...