Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

pokud to pani uridi, souhlas, atmosféra, tam není co. 320d je komplikovanejsi věc, ale zase je to hodne auto :)) To uz je na dotycnem. Pokud by ta moje nemela s BMW neco najezdeno, tak ja bych ji do 330i neposadil. 325i xdrive je asi blbuvzdorna :)) Ja bych si tu 325 s xdrive asi nevzal. Prijde mi, ze to není ani na jezdeni s detma ani na blbnuti. 320d je rodiny auto, na nic si nehrajici. 330i je pro zabavu. Ale, to uz je na kazdem z nas. Ale, faktem je, ze ja uz si ze silnice zavodni drahu nedelam, takze muj pohled muze byt lehce zkresleny. :))) A kdyz bych si bral auto pro zabavu (az prijde 3 miza), tak jen a pouze M3 :) Uz po ni občas pokukuju :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže e90 ve 325i, 320d anebo 330i..a Rok tedy plus minus před 2007? Nebo po? Já vím, že se ptám jako trubka ale jak to tak poslouchám tak by byla výhra kupovat auto od Vás dvou..ale zbytek je pro mě skoro loterie..

A lepší teda dotáhnout něco zvenku?

Odkaz ke komentáři

ja preferuju nemecko, autorizovany dealer. Tady ja osobne mam jen a jen negativni zkusenosti se servisem a zarekl jsem se, ze uz jim tady v BMW nedam ani korunu nebude-li to nutne. Ale, pocitej s tim, ze je s tim na zacatku vice prace. Mysleno musís tomu venovat cas. Pokud neumis nemecky, pocitej s tim, ze anglicky tam u AD mluvi málokdo. Pak pocitej approx. do 10 tis prevoz a prihlaseni a nejake dva pul dny po uradech.

Urcite ne bazar v Nemecku. To dneska patri turkum, polakum a to uz muzes jit do bazaru tady. Do toho ja bych nesel.

Kdyz cesky bazar, tak to chce fakt pochopit historii toho auta. Typicky trik je, ze vystevenym novym ceskym technicakem konci historie majitelu, kilometru atd. Takze za me auto bez kopie nemeckého technicaku nebrat. A videt km kolik to mělo kdyz to v Nemecku někdo tady z bazaristu kupoval. Vsimni si, ze skoro všechna auta v bazarech mají 150 tis km. To je takova ta psychologicka hranice kdy narod povazuje auto za zajete :))  To, ze ma v realu 350 je jina . Ale, tech uskali je tam vic. Pravni apod. Pokud se v tom neorientuješ vubec, tak je to pro cloveka trochu komplikovanejsi a je lepsi si fakt priplatit.

V cechach bych sel cestou od majitele. Videt komu to patri a slyset jak se k autu choval, nechat si ukazat jak to servisoval!. Servisku, ucty, cokoli. Chovani se k autu je obvykle hlavni zaklad problemu do budoucna. U autorizovaného dealera v nemecku mas záruku. Nic nezkazís kdyz se zaregistrujes na forum BMW. I to muze byt způsob, treba tam bude nekdo prodavat co shanis. Je to pak jako tady s hodinkama. 

Ja prodaval loni. Tak třeba pri dalsim cyklu :)

Pokud 325, tak s třílitrem. U te 320d je to jedno. Ale, M3maniac zminoval problémy s rozvody u faceliftu 177 koni. Tak ma mozna vic/lepsi info

mrkni na www.bmw.de sekce gebrauchte wagen, to jsou auta od autorizovanych dealeru BMW v Nemecku a treba tam bude i to tvoje :) Hleda se v tom snadno :)

Odkaz ke komentáři

Takže e90 ve 325i, 320d anebo 330i..a Rok tedy plus minus před 2007? Nebo po? Já vím, že se ptám jako trubka ale jak to tak poslouchám tak by byla výhra kupovat auto od Vás dvou..ale zbytek je pro mě skoro loterie..

A lepší teda dotáhnout něco zvenku?

Skutocne zalezi, ze aky najazd chces a ci neriesis spotrebu...

osobne by som si vybral medzi 325i/330i, pripadne 335i. Na 335i je jediny problem- hofp, vstreky a turbo. Ak by to uz ale predhadzajuci majitel vyriesil, alebo by si ju kupil za dobry peniaz, mas vpodstate taku "malu M3" v rukach. Vie to jazdit za 7L/100, ma to dobry vykonovy potencial. A co sa tyka hpfp a vstrekov, rataj cca 1000-1500? oprava... jo a este obcas- ak niekto nemenil po 15tkm olej, tak karbonovali sa hlavy... keby si potreboval info alebo diag na bmw, kludne sa ozvi cez SZ. Viem o tom uz veeeelmi vela :)

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

M3maniac, ale ved v DE sa da obcas najst. Aj na SK sa obcas vyskytne 335i- minule sa nasla za cca 12000? dovezena z US. Ale tam bol tusim ten problem uz chyteneho HPFP cerpadla... a napr. E91 idu vyrazne lacnejsie, ale to asi nechce...

Odkaz ke komentáři

Skutocne zalezi, ze aky najazd chces a ci neriesis spotrebu...

osobne by som si vybral medzi 325i/330i, pripadne 335i. Na 335i je jediny problem- hofp, vstreky a turbo. Ak by to uz ale predhadzajuci majitel vyriesil, alebo by si ju kupil za dobry peniaz, mas vpodstate taku "malu M3" v rukach. Vie to jazdit za 7L/100, ma to dobry vykonovy potencial. A co sa tyka hpfp a vstrekov, rataj cca 1000-1500? oprava... jo a este obcas- ak niekto nemenil po 15tkm olej, tak karbonovali sa hlavy... keby si potreboval info alebo diag na bmw, kludne sa ozvi cez SZ. Viem o tom uz veeeelmi vela :)

Kámoško ale on ma na auto 200-250k čo tu píšeš o 335i :-))))

Já půjdu do 325i co mi poradil m3maniac, na něčem se už pracuje :)

Odkaz ke komentáři

Jojo, krásný kousek ale v nafte..ale nějak to na bazosi nemůžu najít

https://www.sportovnivozy.cz/90153

O autě od lásky vůbec nevím. Má to někde vystavené?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja zatím musím poděkovat jednomu členovi za nabídku a nasměrování a pomoc..bez lidí známých řemesla je to složitý něco vybrat Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři

335i je skutecne za uplne jiné peníze, teda pokud nekupujes strep. A 7l na 100? :) No tak to uz se uplne ztracim jestli to ma byt "fun car". 7 to zere kdyz jedes 100km/h po dalnici. Navíc 335i pro manželku s dítětem, hmmm :)

Pokud jde o CR, tak souhlas, ze clovek musí byt obezretny. V jednom nejmenovanem AD jsem se kdysi ptal na auto. Vsechno skvele, parada, opatrne zajete jednim prodejcem (jak jinak) Sel jsem do druhého AD a tam aniz tusili o co jde "auto bylo bourane na zadek, ne moc, naraznik a tak" Auto skoro za  milion.

Tak dobre vyberte a at to slouží :)

Odkaz ke komentáři

Když už jsme u těch bouraček, tak vzhledem k tomu, že mě oslovilo toto auto:

https://www.sportovnivozy.cz/88141-bmw-3-325xi-160kw-lci

Tak jsem si zjistil VIN a nechal vyjet CEBIA report viz. příloha.

Kilometry vypadají že sedí, ale co mě děsí, je ta oprava za 4900 EUR, předpokládám, že to jen "škrábnutí" asi nebylo, že jo? :-)

Print2.pdf

Odkaz ke komentáři

Pokud 325, tak s třílitrem. U te 320d je to jedno. Ale, M3maniac zminoval problémy s rozvody u faceliftu 177 koni. Tak ma mozna vic/lepsi info

mrkni na www.bmw.de sekce gebrauchte wagen, to jsou auta od autorizovanych dealeru BMW v Nemecku a treba tam bude i to tvoje :) Hleda se v tom snadno :)

Ale tak tam je záruka jenom u Premium Selection ne? Nebo je to v pohodě brát i bez Premium Selection ?

Odkaz ke komentáři

Uprimne, "skrable" nebylo :), ale za 4800 eur to nemuselo byt drama, to je tam hned. Vymena narazniku plus blatnik a jsi tam. Ale, to je presne ono. Pokud to majitel neuvadi tak ruce pryc. Moje zkušenost pokud nemas moznost koupit auto od nekoho koho znas je Nemecko. Tady v CR tyhle auta v nebouranem stavu, to bude honicka. Cim vetsi objem, tim vetsi sance, ze je po rane. S M3 a pod. moc duchodci nejezdi. A kdyz Nemecko, tak taky s citem a ne si hned najit nejlevnejsi auto na Mobile.de  

Odkaz ke komentáři

Premium Selection je jen na auta po prvním majiteli, max. do 5 let, max. 120 000km. Tam mas záruku i na nejake komponenty. Ale i kdyz koupis starsi auto u AD, tak ti ruci, ze není kradene, bourane. V Nemecku prodat bourane auto a vedet to je slusnej pruser, pro AD urcite, tam je to trestny cin. Do toho nikdo nepujde. Ale, ta cena bude samozrejme vyssi nez na Autoscout a podobne kde netusis co s tim je.

Odkaz ke komentáři

presne tak, tu ti uznají i tady u AD a oni si to pak mezi sebou (mysleno AD DE a AD CZ) vyridi. Kamaraduv stryc takhle kupoval X6, pak se mu vysypalo turbo (a to kupoval velmi zanovni auto) a bez te záruky by se pekne prohnul. Ale, to uz je o risk apetitu každého z nas. Ja bych bez te euro zaruky umel zit. Pro me je klicove, ze clovek zna historii, km, ze není bourane, kradene. Pokazit se muze kazde auto, ale ne zpusobem kdy si kamarad koupil kdysi Compact a pak se prislo na to, ze byl ze dvou pulek. Doslova. A přitom vypadal opravdu pekne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...