Sweden Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 (upraveno) Marash > Co ten nový Hnujdaj Tucson? Cca. o 150k levnější a uvnitř už celkem přívětivě útulné a kvalitní. Motory klasická atmosféra, sice ne moc výkonné ale dokážou to i celkem rozhýbat. Jezdil jsem minulý týden pár stovek km a celkem mě to příjemně překvapilo, vzhledem k pořizovací ceně myšleno. Upraveno 14. prosince 2017 uživatelem Sweden
TLD Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 U toho dvoukila pri vetsin najezdu jsou turba tutovka a za strasnou raketu. Auto pomerne nakladne na provoz, pod 14l kombinovana se nevlezes, servis taky drazsi. Ale myslim, ze to vse za to stoji:). Paradni svezeni, v terenu hodne dobry, ale zase hodne veci na zku.veni. V opravdovem terenu jdou hned do haje ty lemy na bocich, naslapy atd... Ja mit chut na 200ku,tak bych zkusil sehnat benzin. Mas dobrej vkus, sobik a landak je slusny kombo:)
DavidLC Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Tyjo o lehlých turbech jsem ještě neslyšel... 8-/Benzín je masakr 5,7 by byla parádní :-) Měl jsem kilo 4,7 a nebylo to špatný,ale....
Trojan Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 (upraveno) Tak ja jsem v kombinovany se sobem na benzinu tak za 11l urcite, v e85 ~13l, takze tohle velkej sok nebude... navic pri tom najezdu Myslite ten benzin lepsi? Jako me je to docela jedno, benzin mam radsi. A servisni naklady - tam jsem uz taky docela vyskoleny ale radsi bych daval prachy do pripadnych uprav nez do haseni problemu se kteryma to auto uz koupim. Toho mam taky dost Akorat bych fakt rad mel spolehlivy servis kde se nebudu muset bat nechat auto (shoutout to RS Motorsport, bez nich by sob sel pryc uz davno). Upraveno 14. prosince 2017 uživatelem Trojan
marash Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Marash > Co ten nový Hnujdaj Tucson? Cca. o 150k levnější a uvnitř už celkem přívětivě útulné a kvalitní. Motory klasická atmosféra, sice ne moc výkonné ale dokážou to i celkem rozhýbat. Jezdil jsem minulý týden pár stovek km a celkem mě to příjemně překvapilo, vzhledem k pořizovací ceně myšleno.Hyundai spis ne, Tucson se mi teda vzhledove celkem libi, ale jinak mi ta znacka je celkove nesympaticka.
DavidLC Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 To Trojan :Blbý je, že jich moc není, spíš žádné (teda s historií, ne nějaké arabské divnoverze). IMHO nejblíž dovézt z US, nebo si vyčekat pěkný kousek někde tady. Počítej +- 4 litry navíc, ale řekl bych že jsi bez sebemenších starostí (dle zkušeností mých a mého okolí).
spineshank Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Hyundai spis ne, Tucson se mi teda vzhledove celkem libi, ale jinak mi ta znacka je celkove nesympaticka.naprosto souhlasím, hnůjdaj nebrat
TLD Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Davide, kdyz mas kliku, sezenes z ambasady, a nebo kouknout na vychod, rusaci benzin muzou. Byl jsem pred asi mesicem na garanci s moji a byla tam zrovna jedna nemocna na turbo, asi 300k najeto. Ty turba musis delat obe a stoji to strasne. Rikal mechos, ze pri techto najezdech se to deje casto.Trojan, hele a kdyz mas klasiku saaba,co kouknout na pekny kilo? Problem je, ze za hezke, s malo km, z konce vyroby toho modelu das cca jako za lehce jetou 150ku:). A klesat to nebude, spis naopak...
DavidLC Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Jestli se nedělá repase turba, tak potěš koště. Proto si kilo nechám při mém leštěnkářském přístupu mě přežije Nebo 150ku v benzínu, což je teda taky oříšek. Ono při 10 tis za rok a neposedlostí nafty je benzín výhra.... Hlavně ne 100ku v plynu !!
TLD Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 150ka je podle me nejosklivejsi LC
DavidLC Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 150ka je podle me nejosklivejsi LC Já si na každý LC musel zvyknout,jen 100ka byla na první dobrou :-)
TLD Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Tak 150tce nejak na chut prijit nemohu, 120tka je proti ni nadherna... Ja koukam po nejake sedesatce pro radost, pro me jedna z nej... a ty dvojbarevny kanadsky verze.... mnam. Nevyhoda je cena no, ale ja uz nove auto nikdy nechci, tak to treba dopadne A na LC se v podstate neda prodelat
Trojan Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Ty vole to ste mi v tom zas udelali hokej... Ja nechci uplnyho "veterana", ma to bejt rodinne auto
TLD Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Ja mam sve LC taky jako rodinou karu a deti to auto milujou. Radi v ,,nem´´ zijem
Trojan Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Hele jakou klasiku jsem ulovil...
DavidLC Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) No vidíš, tak káru už máš A ono veterán, je relativní pojem, co potřebuju v něm je a rodinu odveze v pohodě. Ono žena je taky už starší rok výroby, tak se k sobě hodí P.S. Kdyby jsi chtěl vyzkoušet 100ku, není problém Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem DavidLC
DavidLC Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Tak 150tce nejak na chut prijit nemohu, 120tka je proti ni nadherna... Ja koukam po nejake sedesatce pro radost, pro me jedna z nej... a ty dvojbarevny kanadsky verze.... mnam. Nevyhoda je cena no, ale ja uz nove auto nikdy nechci, tak to treba dopadne A na LC se v podstate neda prodelat Tak prodělat se dá, když ji prodáš, když ji máš a jezdíš jsi v klidu. Na své první jsem prošvihl peníze, kdybych nebyl kokoška, jezdím do teď a má o pár set tisíc km víc. To si u některýc jiných aut nedovedu představit....Držím palce s "šede" já nemám na tohle dost sil, vůle, umu (možná ani peněz). Párkrát mě něco přistálo na zahradě a pak zase pryč, aniž bych to zásadně dával dokupy (Bronco, MB123 C,Jeep Kaiser, atd.)
TLD Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Fuj, to je hnusny auto Ja myslim, ze snad ani neda. Kdyz dobre koupis, tak ty auta snad ani neklesaj. Ja bych po sesti letech dostal skoro to same co jsem dal... a bude hur-lip, ty auta tady koncej....S sede uvidime...., ja zkusil neco starsiho jednou, mel to rok a neco a prodal a malo vydelal, prodavat to ted dostanu balik. Trojan urco zna, 9-3 viggen. Bezva auto.
Trojan Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Viggeny uz jdou nahoru dost vyrazne. A auta jsou to fakt pekna, ac se mi vzdycky libila vic 9-5 nez 9-3. Udelat z tech 2.3 motoru 400hp neni velkej problem. Edit: teda ani z 2.0 A musim rict, ze 2 roky zpet byla situace uplne jina...Ten muj uz asi nahoru nepujde, lestenku z nej delat nebudu, spis naopak mozna pritvrdim co se uprav tyka... kdyz uz, tak uz Pres vikend jeste nastuduji ty LC... Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem Trojan
DavidLC Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 To TLD jasný,já měl cuky prodat a po cca 4letech bych byl minus 50de.Ale ty máš jinou ligu ;-)Jde o to,aby mám to ježdění nezakázal Brusel :-((Když se dívám,za co bych prodal to první kilčo teď,tak si taky drbu hlavu,ale kdyby byly v pr........ a tak dál. Hlavně že je máme teď :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se