Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

K te Alhambre jeste, v Auto Moto sportu (casopise) delali dlouhodobej test na tusim 100k km a chvalili to fest. S benzinovym motorem teda.

Jinak @pavelpu27 pridavam se k ostatnim, z daneho vyberu imho nejlepsi volba ;)

Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk

Odesláno

Aha, no každopádně to chce odvahu. Yamaha super, ale já už se prostě těch automatů bojím. Je k tomu kompletní servisní historie, ta je docela důležitá, jinak ojro nevychází zle, ale chce to opatrnost. A třetí řada sedadel je řešena jak pokud to má LPG? Ta je stejně hdně pohotovostní, ale i tak fajn v případě nouze.

Nádrž (100l) je v kufru na kolejnicích, takže v rozložení 5 míst je vzadu za sedačkama, pro 7 míst se posune směrem k víku. Docela pěkně vyřešené, no mam obavu že to zabírá velkou část každopádně a bude problém tam naložit kočárek a další věci.

Odesláno

Maxel: Radku, 100l nádrž na kolejnicích? To slyším poprvé, ale evidentně to má smysl. Je potřeba si říct, kolik vás standardně jezdí - tři, čtyři? Prostě sedm míst je stejně pohotovostní záležitost. 100 litrů v nádrži tipuji tak na 500-600km klidnou nohou, což je super hodnota.

Jinak k tomu plynu, co vím, tak velmi dobře řešené to má PRINS, dále vím, že Volva s vyšším objemem dělal do LPG pan Outrata v Brně (nebo někde u Brna), ten uměl i americké V8 a mám reference, že ta auta dobře odladil a provoz byl bez problému. Montáž LPG do V8 vycházela na nějaký cca 45.000,-Kč co si pamatuji, ale kvalitativně velmi dobře odladěno. Řešil jsem u něj jedno Volvo v pětiválu pro kamaráda a byl ochotný, ale je to čtyři roky zpět.

Každopádně potenciální výměna V60 za obstarožní XC se super motorem, bude určitě posun výše pro Tebe.

Odesláno

Standardně jezdíme dva dospěli + synátor. Od června + synátor a mimino :)

Skoro každý víkend co jsme u našich ale společně někam jezdíme. Buď za dobrým jídlem po okolí Písku, občasně dál (Krumlov, ČB, Praha, Šumava, apod) a pak samozřejmě příbuzenské návštěvy všeho druhu. Což jak jsem psal výše, lze vyřešit dvěma auty, ale je to prostě takové škrábání se levou rukou za pravym uchem :) Raději bych všechny naložil do jednoho auta a jel, proto sice jakou nouzovka, ale těch 7 míst využiju.

Snad se copyright nepodělá, když sem hodim foto té lpg nádrže, bo je to myslim dost unikát.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tohle řešení vidím poprvé, ale jak jsem psal, má to logiku. Nicméně těch 5 je standard, ale ty dvě jsou fakt spíš pohotovostní a tady si to úplně nedovedu představit, řekl bych převoz tak 15 - 20 km asi v pohodě, déle bych na těch +2 cestovat nechtěl.

Odesláno (upraveno)

Já nevím, i tak to bude zabírat dost místa a v sedmi místech je to vyřešené úplně si myslím, tam nedáš nic...

Jestli uz chces spíš těch sedm míst tak treba ta alhambra s 2.0 tsi nebo smax 2.5T, ale bude starej :(

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Nj, dycky je něco za něco. Tady dojezd vs. menší kufr.

Taky se to dá vyndat žejo :) Ale jezdit za 16-18 plynu nebo 14-16 benálu je pro šrajtofli docela rozdíl.

Radku, nechci Ti kazit iluze, ale nepočítej s 16 benálu po Praze. Za 15-17 litru jsem jezdil po Praze s XC70 2006, klasickej oturbenej benzín. V8 bude cca na 20 litrech a to se nebavím o Tvém přejezdu pár kiláků z bydliště do práce. 13 - 14 benálu tam bude venku když se nenecháš unášet.

Odesláno

Bingo. :D

Hned mi to bylo jasné :) K černému laku to ani extra šíleně nevypadá, bude to v pohodě. Škoda, že na tom není druhá sada kol (více paprsková), ta je podle mě hezčí, tuplem na ST.

Tak jako tak super volba, Cupra je dobrá a vážně moc pěkná, poslední dobou se Seatu ty designy vážně daří.

Odesláno (upraveno)

To Maxel:

Mi to prijde nerealny cpat rodice do kufru.

To 6 a 7 misto vymysleli preci pro ty "zapadni" maminy, co rozvazej havet na treninky a krouzky a kazdej tejden na sluzbu jedna z ulice a nahaze tam i sousedovic sviste.

Si zajedete do Krumlova na vyvar s jatrovejma knedlickama, kachnicku se zelim a pak nejakej zakusek, pekne to tatik splachne plznickou a ty ho pak budes rvat do kufru, kde je mista jak v BVPcku ???

To uz je snad mensi sadista ten slavista co mlati zensky :D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Radku, nechci Ti kazit iluze, ale nepočítej s 16 benálu po Praze. Za 15-17 litru jsem jezdil po Praze s XC70 2006, klasickej oturbenej benzín. V8 bude cca na 20 litrech a to se nebavím o Tvém přejezdu pár kiláků z bydliště do práce. 13 - 14 benálu tam bude venku když se nenecháš unášet.

To bylo myšleno jako průměr, tzn 20 po Praze, 10-11 na dálku. A jelikož to máme za měsíc skoro fifty-fifty, myslim by to mohlo sedět.

Každopádně V8 si něco vezme, to je jasný.

Odesláno

Ta bomba za druhou řadou je doslova morbidní, to nemohli dát toroid "na popojíždění" do rezervy? :sick01:  

Sorry, ale než ve 2 metry vysokým "Canyonéru" s V8 po městě vláčet todle (uvědomuješ si co to znamená pro kryté parkingy?), to radši jezdit za 25 - vždyť to už kompletně popírá smysl velkýho/7-místnýho auta...  :thumbsdown_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...