Irwinek Odesláno 21. května 2025 Nahlásit Odesláno 21. května 2025 před 14 hodinami, Igicz napsal: Mrkni po nějakém Cadillacu. ATS, CTS... některé konfigurace splňují požadované. V6, zadokolka, manuál. Určo sportovnější svezení než 300C. Musím taky koukat, abych měl okolo sebe někoho, kdo by mi to servisoval, nelze se vším jezdit přes půl republiky Ale jo, CTS je sice hodně hranatý, ale jinak přijatelný - tedy to kupé by se mi líbilo moc
JDenver Odesláno 21. května 2025 Nahlásit Odesláno 21. května 2025 před 12 hodinami, Irwinek napsal: Musím taky koukat, abych měl okolo sebe někoho, kdo by mi to servisoval, nelze se vším jezdit přes půl republiky Ale jo, CTS je sice hodně hranatý, ale jinak přijatelný - tedy to kupé by se mi líbilo moc Kdyby se Ti povedlo sehnat CTS-V tak neváhej. Pokud by Ti tedy nevadily 2 válce navíc.
Irwinek Odesláno 22. května 2025 Nahlásit Odesláno 22. května 2025 před 13 hodinami, JDenver napsal: Kdyby se Ti povedlo sehnat CTS-V tak neváhej. Pokud by Ti tedy nevadily 2 válce navíc. navíc nevadí, chybět nesmí Asi to vypadá na Jaguar x 350 4,2l
JDenver Odesláno 22. května 2025 Nahlásit Odesláno 22. května 2025 před 12 hodinami, Irwinek napsal: navíc nevadí, chybět nesmí Asi to vypadá na Jaguar x 350 4,2l Taky krásný vůz.
Irwinek Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 před 9 hodinami, JDenver napsal: Taky krásný vůz. No, tvarově sice jo, ale hůř se do něj nasedá, míň místa na nohy, mělký kufr, jen automat a kůže, žádná jiná volba a přitom s-type dělali s mikroplyšem a manuálem. Nemám moc zkušeností s měchy, ale prý jde o zvyk a pak už nic jiného chtít nebudu Starší Daimlery se mi sice líbí víc, ale to bych si nepomohl.
Pandera Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 před 1 hodinou, Irwinek napsal: hůř se do něj nasedá, míň místa na nohy, mělký kufr, jen automat a kůže, žádná jiná volba Tak jestli tam máš tolik negativ tak ho nekupuj ne? Zase za každou cenu kupovat auto abych s ním pak nebyl spokojenej...
Irwinek Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 před 3 hodinami, Pandera napsal: Tak jestli tam máš tolik negativ tak ho nekupuj ne? Zase za každou cenu kupovat auto abych s ním pak nebyl spokojenej... Ono nějak moc není z čeho vybírat. Tolik negativ? Každej tady nadává na slepici, a pak si jí stejně koupí. Tohle jsou jen takové pitomosti, nejvíc mi asi vadí ta kůže, ale i s tím se dá žít. Mělkej kufr - nepotřebuju stěhovák, když potřebuju něco převézt, vezmu si služebák, malý děcko už nemám a věci pro 2 - 3 na týden u moře se tam v pohodě vmístí. Hůř se do něj nasedá - no ale to do každého sportovního auta, kdybych chtěl lézt nahoru, vezmu si nějakou SUV popelnici. Je to prostě ale fakt, kterej nejde jen tak přehlédnout - nějakej křížek už mám a záda pobolívaj. Při jízdě jsou sedačky v poho, a ono v tom Volvu tedy taky není u nohou řidiče místa na rozdávání, ale tady je ten prostor jakoby hlubší, takže i užší už jakoby v oblasti kolen - ve Volvu sedíš výš, takže u kolen už je prostoru víc. Jen automat - no to je věčnej boj starší generace, že manuál je lepší - každej má své preference, a tady se dá alespoň nahoru a dolu v tom " J " kvedlat tou vařečkou No a ještě k té kůži - leta tady ( tedy nejen tady ) platí, že luxusní auto = kůže, ale on je mikroplyš daleko lepší, i některé látky jsou lepší, a pokud se někdy posadíš do vlny ( Century třeba ), tak mi dáš za pravdu. Ano, dnes už umí tu kůži dělat jinak, a s odvětráváním, ale tohle je furt ještě klasická kůže z klubovny anglickejch lordů , takže v létě rozpálená a v zimě studená
Pozorovatel Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 (upraveno) Tak jsem po hloubkové analýze dospěl k tomu, že pro mne bude ideální Cupra Leon s 300 koňmi. A předpokládaný nákup se zkrátil z pěti na tři roky (kdybych oželel o dvacet let mladší rozptýlení alias sugar dating (taky dost drahý koníček ), bylo by to už teď ). Uvědomil jsem si, že jízda s firemním Golfem v automatu mi vlastně vyhovuje (i s ohledem na to, že toto auto už bude za tu dobu svého druhu asi poslední a já bohužel nemládnu) a jediné co mu chybí je pořádný nadbytek výkonu. Jinak je to auto z těch ve výběru nejpraktičtější na každodenní ježdění a zároveň použitelné na víkendové "závody". A ještě k těm EV a zpátečnictví. Já jsem velký fanda Sci-fi a mám rád Hvězdné války (pouze 4-6), Star trek (hlavně s Jean-Luc Picard), Vesmírnou odyseu nebo Dunu atd., zajímám se hodně amatérský o vědu (teorie strun, kvarky a neutrina, jaderná fúze atd.), proto nemohu souhlasit s těmi hloupými karikaturami človíčků tahající vozík s hranatými koly. Ono když se objevily nové auta, tak je nikdo nikomu nenutil a zároveň nezakazoval koně a to je ten největší problém a průser..... Upraveno 23. května 2025 uživatelem Pozorovatel
maama Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 Nevim, jestli pomyslis na 4x4… to nemuzu komentovat. Kyprá jako predokolka je soustredena sportovkyne. Je idealni na cistou stopu, a jede zbesile. To pisu, protoze jsi psal neco o zkusenostech se zadokolkou, tak by to nemuselo byt to pravy orechovy. Nynejsi Clubsport ma stejnych 221kw, jen nema manual. Pokud dnes jede GTI jako Kyprá, preference oproti R ctyrkolce tady v testu me neprekvapuje. https://autosalon.tv/reportaze/autosalon-7/recenze-volkswagenu-golf-r-a-gti-clubsport
DavidLC Odesláno 24. května 2025 Nahlásit Odesláno 24. května 2025 před 22 hodinami, Irwinek napsal: No a ještě k té kůži - leta tady ( tedy nejen tady ) platí, že luxusní auto = kůže, ale on je mikroplyš daleko lepší, i některé látky jsou lepší, a pokud se někdy posadíš do vlny ( Century třeba ), tak mi dáš za pravdu. Ano, dnes už umí tu kůži dělat jinak, a s odvětráváním, ale tohle je furt ještě klasická kůže z klubovny anglickejch lordů , takže v létě rozpálená a v zimě studená Máme to stejně... já to nedávám, musel jsem si koupit větrací podsedák, s tím jsem v létě v pohodě. Výhřev je podmínka, jinak bych zimu nepřežil...
DavidLC Odesláno 24. května 2025 Nahlásit Odesláno 24. května 2025 před 10 hodinami, Pozorovatel napsal: Ono když se objevily nové auta, tak je nikdo nikomu nenutil a zároveň nezakazoval koně a to je ten největší problém a průser..... No o tom to celé je, zákazy, podmínky, dotace, lži.... ale o tom je vlastně i život
Irwinek Odesláno 24. května 2025 Nahlásit Odesláno 24. května 2025 Před hodinou, DavidLC napsal: Máme to stejně... já to nedávám, musel jsem si koupit větrací podsedák, s tím jsem v létě v pohodě. Výhřev je podmínka, jinak bych zimu nepřežil... Hmm, větrací podsedák, tak takhle jsem nepřemýšlel. Ale do Jaga? Spíš jsem přemýšlel nad tím, že bych koupil z vraku jiné sedačky a nechal si je vyčalounit mikroplyšem nebo vlnou. Stačily by přední, dozadu si nesedám. Ohřev sedaček jsem měl už Peugeotu 505 GTi z roku 1985. Když jsem ho koupil, každej se chtěl svézt a ohřát si zadek Topilo to fest, a ještě mikroplyšové sedačky, teplo hned. A to jsem třeba od táty z vysočiny odjížděl ve 4 ráno při - 15.
DavidLC Odesláno 24. května 2025 Nahlásit Odesláno 24. května 2025 před 5 minutami, Irwinek napsal: Hmm, větrací podsedák, tak takhle jsem nepřemýšlel. Ale do Jaga? Spíš jsem přemýšlel nad tím, že bych koupil z vraku jiné sedačky a nechal si je vyčalounit mikroplyšem nebo vlnou. Stačily by přední, dozadu si nesedám. Ohřev sedaček jsem měl už Peugeotu 505 GTi z roku 1985. Když jsem ho koupil, každej se chtěl svézt a ohřát si zadek Topilo to fest, a ještě mikroplyšové sedačky, teplo hned. A to jsem třeba od táty z vysočiny odjížděl ve 4 ráno při - 15. Když je seženeš a asi proč ne, mě to přišlo složitý, drahý a origo nekožený nejsou skoro vidět.. (Landcruiser). Dal jsem toto https://www.conrad.cz/cs/p/dometic-group-chladici-podlozka-magicheat-mcs20-12-v-2-urovne-nastaveni-teploty-chlazeni-9600000390-cerna-1558039.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ+-+PMAX+-+Nonbrand+-+Low+-+3_RESTART&utm_id=22560173516&gad_source=1&gad_campaignid=22560175907&gclid=CjwKCAjw3MXBBhAzEiwA0vLXQb1Z92F0pHqBqMb277ZbA-M5rvpt848n9qIu3qGugSwNf_K7U18MmRoCW2wQAvD_BwE A jsem spokojený. Mám to i v Priusu, tam jsou sedáky z nějakého "neprostupného" materiálu, takže v létě do 2 minut záda žmach.... Měl jsem kdysi MLko, kůže bez výhřevu strašný, tam jsem měl ty vyhřejvaný podložky, to nešlo jinak... Jak píšeš, zlatý starý plyš, látka...
Irwinek Odesláno 24. května 2025 Nahlásit Odesláno 24. května 2025 před 15 minutami, DavidLC napsal: Když je seženeš a asi proč ne, mě to přišlo složitý, drahý a origo nekožený nejsou skoro vidět.. (Landcruiser). Dal jsem toto https://www.conrad.cz/cs/p/dometic-group-chladici-podlozka-magicheat-mcs20-12-v-2-urovne-nastaveni-teploty-chlazeni-9600000390-cerna-1558039.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ+-+PMAX+-+Nonbrand+-+Low+-+3_RESTART&utm_id=22560173516&gad_source=1&gad_campaignid=22560175907&gclid=CjwKCAjw3MXBBhAzEiwA0vLXQb1Z92F0pHqBqMb277ZbA-M5rvpt848n9qIu3qGugSwNf_K7U18MmRoCW2wQAvD_BwE A jsem spokojený. Mám to i v Priusu, tam jsou sedáky z nějakého "neprostupného" materiálu, takže v létě do 2 minut záda žmach.... Měl jsem kdysi MLko, kůže bez výhřevu strašný, tam jsem měl ty vyhřejvaný podložky, to nešlo jinak... Jak píšeš, zlatý starý plyš, látka... Sedaček z vraků je všude spousta, každopádně díky za tip, i kdybych to využil jen jako prozatímní, než mi to udělají. No, ne všechno starý je horší 1
brett Odesláno 4. června 2025 Nahlásit Odesláno 4. června 2025 já nakonec zůstal tam, kde jsem posledních 20 let byl srdcem i duší .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
uff Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 (upraveno) V 24. 5. 2025 v 5:25, DavidLC napsal: Máme to stejně... já to nedávám, musel jsem si koupit větrací podsedák, s tím jsem v létě v pohodě. Výhřev je podmínka, jinak bych zimu nepřežil... Čoveče o tom jsem jakziv neslyšel. Já si teď do sluzebaku nakonfigoval naky M-sitze a nehorázně se mi z ní potí prdel. Fakt to funguje? Dáš pls odkaz na konkrétní větrací podsedak, kterej funguje? Diky Upraveno 18. června 2025 uživatelem uff
DavidLC Odesláno 19. června 2025 Nahlásit Odesláno 19. června 2025 před 1 hodinou, uff napsal: Čoveče o tom jsem jakziv neslyšel. Já si teď do sluzebaku nakonfigoval naky M-sitze a nehorázně se mi z ní potí prdel. Fakt to funguje? Dáš pls odkaz na konkrétní větrací podsedak, kterej funguje? Diky https://www.conrad.cz/cs/p/dometic-group-chladici-podlozka-magicheat-mcs20-12-v-2-urovne-nastaveni-teploty-chlazeni-9600000390-cerna-1558039.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ+-+PMAX+-+Nonbrand+-+Low+-+3_RESTART&utm_id=22560173516&gad_source=1&gad_campaignid=22560175907&gclid=CjwKCAjwx8nCBhAwEiwA_z__0yc9XFzwZDu0ddaYMeKo6woR8nS37tnCEBD3dNcKnlK8_jgplxEUxRoC0FsQAvD_BwE Je to trochu tvrdší, ale nemám zadek a záda nažmach, a kolikrát to ani nezapínám a stale lepší než kůže, nebo ta zkurvená látka co mám v druhém autě. Je trochu slyšet ten ventilátor (dva stupně), ale pro mne to za to stojí. Zkoušel jsem i levnější variantu od jiné značky ale nevydrželo to dlouho. Tohle má lepší zpracování. Klidně dám vyzkoušet
uff Odesláno 20. června 2025 Nahlásit Odesláno 20. června 2025 Díky, to je teda věcička. Vyhodnotím potřebu nakupu až si spalim v trenkach koule. Teď se mi tím auto tolik hyzdit nechce...
Mareka01 Odesláno 21. června 2025 Nahlásit Odesláno 21. června 2025 Díky, to je teda věcička. Vyhodnotím potřebu nakupu až si spalim v trenkach koule. Teď se mi tím auto tolik hyzdit nechce...Jestli to chceš jen otestovat a nedávat rovnou 3 500, zde varianta https://www.mironet.cz/aroso-ventilacni-chladici-potah-sedadla-12v-cerny+dp576659/
DavidLC Odesláno 21. června 2025 Nahlásit Odesláno 21. června 2025 před 10 hodinami, uff napsal: Díky, to je teda věcička. Vyhodnotím potřebu nakupu až si spalim v trenkach koule. Teď se mi tím auto tolik hyzdit nechce... držím palce koulím za mě účel světí prostředek, je to vopičárna, ale maká to.... před 8 minutami, Mareka01 napsal: Jestli to chceš jen otestovat a nedávat rovnou 3 500, zde varianta https://www.mironet.cz/aroso-ventilacni-chladici-potah-sedadla-12v-cerny+dp576659/ Třeba se dá to Waeco najít za míň, dal jsem jen první odkaz, ale dražší je... Tuhle variantu (nebo hodně podobnou, stejný ovladač) mám taky, ale rozsedělo se to a rozervalo rychle. To W. drží, jen mi ulítla to tkalounové očko, ale to bylo nešetrným zacházením, moje chyba. Ale jo, vyzkoušení za málo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se