Jump to content

Jaké Patek Philippe máte na ruce?

Pjurcik

Recommended Posts

Nádhera, fakt. Kéž by tu časem přibylo i pár fotek detailů - tyhle hodinky vypadají jednoduché jen zdánlivě...

6119_GR_001_3_500.jpg.7482f75daf1776323af3aab86c0e4eaf.jpg

Někdo má jehlánky Clou de Paris na ruce a někdo (bohuźel já) jen v avataru :)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Aj mi máme v rodine PP , môj brat ma dva - Nautilius menšie ´ocel z Lodina , a Calatrava GMT biele zlato z Istanbulu .Ma dvoch synovu tak pre nich chystá ….;; tiež som mal možnosť vo Viedni naživo vyskúšať s turbilionom za 300.000 EUR . Je to zážitok pre milovníka hodín ; ale žiaľ pre mňa nedosiahnuteľný …k na rukách ľudí na ulici som videl ľudí PP len 2 krát ….

před 2 hodinami, peter48 napsal:

Áno brat preveroval telefonicky pravosť v PP swiss , Turci zas preverovali jeho platbu kartou, všetko bolo ok…..

Akože nepochybujem o pravosti hodiniek, len telefonicky overuješ max SN, čo ti nedáva úplnú istotu zas

• 2 months later...

Na ruce, nebo v ruce... Moje, nebo tátovy? Na tom nezáleží, hlavně že v rodině jedny jsou... 

Bez víka přes číselník, bez zdobení na zadní straně. Ale za to poctivý kus zlata, co něco váží 👍

IMG_20240101_143645_1.jpg

Edited by DarylVanHorne

• 2 months later...

Ne, nejsou moje, ale chci se podělit o foto ze setkání s jedním úžasným clovíčkem, díky kterému jsem měl poprvé možnost vyzkoušet si tuhle nádheru. Fotky na ruce majitele - fakt mu sednou. 

IMG_20240319_114642.jpg

IMG_20240319_114434_1.jpg

• 3 months later...
On 3/23/2024 at 3:24 PM, DarylVanHorne said:

Ne, nejsou moje, ale chci se podělit o foto ze setkání s jedním úžasným clovíčkem, díky kterému jsem měl poprvé možnost vyzkoušet si tuhle nádheru. Fotky na ruce majitele - fakt mu sednou. 

IMG_20240319_114642.jpg

IMG_20240319_114434_1.jpg

Perfektní 👌

Tak jsem po dlouhých letech, kdy jsem kupoval, prodával, kupoval a zase prodával, jsem nakonec došel ke svatému grálu, o kterém jsem vždycky tak maximálně snil. Mám pocit, že by to mohly být předposlední a už k nim dokoupit jenom něco na denní nošení... ale nejsem si jistý... chronobundus je nevyzpytatelný... další fotky ještě přidám 😁

20240615_185305.jpg

• Like 3