Shiva098 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Dobry denMohl by mi nekdo prosim poradit, kde bych mohl sehnat tyto hodinky v bile variante ? Nejaky duveryhodny obchod.Za pripadnou pomoc moc dekuji.
ggrand Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Doporučuju vybrat něco jiného. Tento model má mizernou čitelnost ciferníku.
Shiva098 Odesláno 5. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Dekuji za reakce.Hledam hodinky pro manzelku.Musi mit bily cifernik a dobrou luminiscenci.Doslova "Svitit ve tme jako blazen".Seiko mi prisli jako nejlepsi volba.
Xenomorfus Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Tak sviceni jako blazen moc bile atlasy neumi, respektive umi, ale ne moc dlouho. Pak uz je to jen takovy umiracek. Bily cifr a bile rucicky se stribrnym oramovanim jsou nadherne.Kazdopadne jsem je mel nejakou dobu a byly to me oblibene hodinky. Sice ne moc kontrastni pro odecet casu, ale mam zrak v poradku, takze za me uplne super. Kamaradovi se natolik libily, ze mne ukecal a ja mu je prodal. I on je moc spokojeny. Takze za sebe muzu jen doporucit.Jen snad pro zenu mi prijdou trosku velke. Ale to je otazka vkusu.
JanNovakJan Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 V 5. 3. 2016 v 13:54, Shiva098 napsal: Dekuji za reakce.Hledam hodinky pro manzelku.Musi mit bily cifernik a dobrou luminiscenci.Doslova "Svitit ve tme jako blazen".Seiko mi prisli jako nejlepsi volba.Takové hodinky najdeš jedině s elektrickým podsvícením (Timex). Co ale svítí stále, jsou Trasery, v automatech např. http://www.hodinkytraser.cz/traser-bucker-automatic-titan-white/
Shiva098 Odesláno 5. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Vsem moc dekuju za jejich rady a cas.
vraby Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Koukni na italskej ebay a nebo ....http://www.google.cz/search?q=seiko+white+dial&biw=1024&bih=768&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJk8rUk6rLAhWFCJoKHaClDdQQ_AUIBigB
kratas Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Taky potvrzuji, že lumi u Atlasů excelentní není, jako blázen svítí chvíli a pak to rapidně klesá. Navíc si myslím, že bys musel vyměnit tah, protože s kovovým je to kus železa.
Shiva098 Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Dobry den Omlouvam se ze znovu otravuju.Jsem opravdovy zacatecnik.Zena vzala hledani do svych rukou a vybrala si tyto prospexy http://www.seiko-prospex.com/sea/sun043p1 Nenecha si vymluvit,ze ji budou velke atd. No a ja ji samozrejme splnim co ji na ocich vidim.Chci se prosim zeptat na Vas nazor co se tyka techto hodinek.Jeste jednou moc dekuji.
Ruiz.aw Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Hodinky jsou supr, ale pokud tvá žena není dřevorubec, tak ji budou hodně velké, bez urážky :-) Ideální tak na ruku 19+ ( obvod zápěstí )
Shiva098 Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Drevorubec neni Ale,je strasne tvrdohlava No je to moje chyba,nemel jsem ji rikat,at si vybere co chce ... Upraveno 9. března 2016 uživatelem Shiva098
ggrand Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Jj, ať do toho jde. vypadají celkem komicky. Ruka 16,5 cm: Upraveno 9. března 2016 uživatelem ggrand
Shiva098 Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2016 No ty blaho.Jsou obrovsky....
PEtrS Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 A mně to přijde OK, na fotce se zrcadlem obzvlášť
McStinger Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Nie je to OK. Sú to veľké hodinky a to aj pocitovo na ruke. Citizen Altichron BN4021 sú pocitovo menšie. Naozaj na ruku pod 18 cm by som ich nebral.
azeppelin Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 V 9. 3. 2016 v 13:18, ggrand napsal: Jj, ať do toho jde. vypadají celkem komicky. Ruka 16,5 cm:Hodinky dobrý. Komicky vypadá ta ruka.
Andy4 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Oživ?m vlákno. Nakoľko si Moja žena vybrala biele SUN043P1 by som sa rád opýtal užívateľa Shima ako je s nimi jeho pani spokojná a ako sa jej nosia.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se