Přejít na obsah

Steinhart nebo Monstráky

Doporučené příspěvky

Takže abych to tady nějak posunul. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si objednal oboje. Monstry jdou ze skywatches (zatím tu nejsou) a steiny ze slovenska, jeden zdejší kolega je aktuálně prodává, tak jsem se s ním domluvil (taky tu ještě nejsou).

Nemůžu se dočkat a je mi jasný, že třeba ty monstry tu budou tak za 2-3 týdny, zase se to zasekne na celnici na dlooouhý tejdny, už se mi to párkrát stalo.

Takže tak :-)

Konečně správná řeč :-). Pak se pochlub.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

JJ, ty mam take, za ty penize jsou to dobre hodinky. Pak se pochlub a pokud Te bavi fotit zaloz vlakno na ty 500, rad se pridam. ;) .

Odkaz ke komentáři

Já v podstatě nemám čím fotit, mám jen iphone a s tím to úplně nejde. Zrcadlovku s makroobjektivem jsem vyměnil za nový oči, byl jsem na operaci. Ono to focení bylo docela k ničemu, když jsem na to neviděl, diop. korekce v okuláru nestačila a fotit s brejlema ... no není to nic moc.

Odkaz ke komentáři

Já v podstatě nemám čím fotit, mám jen iphone a s tím to úplně nejde. Zrcadlovku s makroobjektivem jsem vyměnil za nový oči, byl jsem na operaci. Ono to focení bylo docela k ničemu, když jsem na to neviděl, diop. korekce v okuláru nestačila a fotit s brejlema ... no není to nic moc.

Chapu, v poho.

Odkaz ke komentáři

Gratulace.. Ty pětikila jsem taky hodně zvažoval. Dokonce jsem je i s vrcanem taky řešil a měl jsem se údajně do úterý rozhodnout, jestli je beru :D zrovna jsem mu psal, že je nakonec přenechám někomu dalšímu a teď koukám, že už jsou stejně pryč.

"Je hodnej, že dal vědět"

Tak ať dělají radost.

Asi je stejně budu muset někdy zkusit. :D

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...