kuncák7 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Takže abych to tady nějak posunul. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si objednal oboje. Monstry jdou ze skywatches (zatím tu nejsou) a steiny ze slovenska, jeden zdejší kolega je aktuálně prodává, tak jsem se s ním domluvil (taky tu ještě nejsou). Nemůžu se dočkat a je mi jasný, že třeba ty monstry tu budou tak za 2-3 týdny, zase se to zasekne na celnici na dlooouhý tejdny, už se mi to párkrát stalo. Takže tak :-)Konečně správná řeč :-). Pak se pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeníček Odesláno 14. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Premium 500. Byly tady na prodej tak proč ne :-) (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94254-steinhart-titanium-500/&do=findComment&comment=1646328) Dobra volba, jake steiny si nakonec vzal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Premium 500. Byly tady na prodej tak proč ne :-) (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94254-steinhart-titanium-500/&do=findComment&comment=1646328)JJ, ty mam take, za ty penize jsou to dobre hodinky. Pak se pochlub a pokud Te bavi fotit zaloz vlakno na ty 500, rad se pridam. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeníček Odesláno 14. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Já v podstatě nemám čím fotit, mám jen iphone a s tím to úplně nejde. Zrcadlovku s makroobjektivem jsem vyměnil za nový oči, byl jsem na operaci. Ono to focení bylo docela k ničemu, když jsem na to neviděl, diop. korekce v okuláru nestačila a fotit s brejlema ... no není to nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Já v podstatě nemám čím fotit, mám jen iphone a s tím to úplně nejde. Zrcadlovku s makroobjektivem jsem vyměnil za nový oči, byl jsem na operaci. Ono to focení bylo docela k ničemu, když jsem na to neviděl, diop. korekce v okuláru nestačila a fotit s brejlema ... no není to nic moc.Chapu, v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 (upraveno) Gratulace.. Ty pětikila jsem taky hodně zvažoval. Dokonce jsem je i s vrcanem taky řešil a měl jsem se údajně do úterý rozhodnout, jestli je beru zrovna jsem mu psal, že je nakonec přenechám někomu dalšímu a teď koukám, že už jsou stejně pryč."Je hodnej, že dal vědět"Tak ať dělají radost.Asi je stejně budu muset někdy zkusit. Upraveno 14. března 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se