Street Glide Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 (upraveno) HUBLOT mne po celou dobu,co se zajímám o hodinky, nechávají klidným,a považuji je vzhledem k jejich cenám a přitom běžnému osazování strojem ETA za předražené a investičně nestabilní,.....nicméně se ke mně dostaly tyto limitované KING POWER ALL BLACK se skeletonovým číselníkem,v kterých už je manufakturní stroj UNICO s 72h rezervou chodu,.....tak jsem je na zkoušku jsem vzal :-)))......tady pár foto pozn. pouzdro je z materiálů Titanium (střed) a Ceramica (horní a spodní díl senviče+dýnko),spona je ocelová s DLC povrchem hodinky jsou lehké a i při rozměru 48mm sedí dobře na ruce a díky celočernému provedení,nevypadají na ruce ani obrovské Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. března 2016 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 (upraveno) hublot neni muj salek kavy, ale zajimavy jsou, o tom zadna:) ....sedej ti dobre:)) btw. jako milovnika AP, nedrazdej te ty nekoordinovany sroubky na lunete? to by AP nepustil:))) Upraveno 15. března 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Už dlouho tu nebyla nějaká podobná záležitost. Hublot mě docela baví. Zajímavej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Chrono nemusím, hubnout mne taky neovlivňuje a skeletony se mi taky nelíbí, ale tohle černé peklo se mi fakt líbí. Gratulace k pěkným hodinkám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Za mě hnus velebnosti, jsem konzerva.Přes kolečka aby člověk spíš odhadoval kolik je hodin.Proti gustu ovšem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Nevím jestli je to fotkou, ale kromě fotky kde je vidět AR ten skeleton vypadá hrozně lacině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotr Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Vypadají zajímavější. ..určíte naživo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Skeleton je u Hublot velmi dobre propracovany,vcetne skeletonoveho datoveho vence,.....tak trochu levitujiciho mezi ruckami a subciselniky chronografu. Nicmene tato nadhera toho moc nevydrzela,hodinky jsou z roku 2012 a na zacatku tohoto roku se podelaly a ted se vraci ze servisniho vyletu do zahranici za 650 e :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 tomu rikam spokojeny zakaznik na prvním miste:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Nejsem vyznavačem skeletonů, některé verze Hublot se mi ale líbí, jen jsem nikdy nepochopil, proč si nevyvinuli vlastní kalibr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Tak 650e za chronograph není tak zlý, jinak na mě nenositelný ale docela zajímavé to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Josefe,......prave ze vyvinuli,tento Unico je manufakturni,ale na prvnich modelech z let 2011 a 2012 to pekelne zlobí,.....dokonce nektere stroje v garanci neopravovali a menili je rovnou za nove :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Skeleton peknej, na me mirne neprehledne, ale asi pujde o zvyk. Sedi ti pekne a ani bych netipoval ze maji 48mm, jak rikas to bude tou cernou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 V 28. 2. 2017 v 7:11, Josef01 napsal: jen jsem nikdy nepochopil, proč si nevyvinuli vlastní kalibr.to jako vážně? https://www.hublot.com/en/craftsmanship/movements Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 wow, hodinky v nenositelné velikosti pro obyčejného smrtelníka, ale jinak ten zbytek je super, ale od Hublotu bych čekal větší spolehlivost... Tak snad už ty novější ročníky zlobit nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Správne úchylné ! Drsný military style, sa mi páčia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 V 28. 2. 2017 v 9:15, Street Glide napsal: Josefe,......prave ze vyvinuli,tento Unico je manufakturni,ale na prvnich modelech z let 2011 a 2012 to pekelne zlobí,.....dokonce nektere stroje v garanci neopravovali a menili je rovnou za nove :-)) Já měl zato že to je externí dodavatel (čekal jsem nějaký název kalibru HB-101 ), pravda než špatnej in-house, tak je lepší ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) V 28. 2. 2017 v 9:59, Josef01 napsal: pravda než špatnej in-house, tak je lepší ETA. velka pravda Upraveno 28. února 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
methlo Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Velmi zaujimave hodiny..skoda toho servisu pri tak drahych hodinkach a inhouse by to malo slapat ako hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Ahoj Hubloty stále jsou?Dík Frygo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se