Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 353
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včera jsem byl u Bechyněho shánět nějaké hodinky pro manželku a už tam mají na vyzkoušení Black bay 43mm bronze, tak mi to nějak nedalo a zkusil jsem je. Hodinky hodně zajímavé, ale i když mám třeba PO 45,5mm, tak působí hodně velké a masivní, takže bych šel asi do 41mm ty na ruce sedí parádně. Jinak 41mm nový model mají zatím jen v černé a cena trochu přehnaných 97k. Jsem zvědav za kolik se budou prodávat na chronu u šedých prodejců. Starý model je momentálně za 82k a je tam ještě 15% sleva na všechny Tudory, takže to vychází na nějakých 70k což je na AD celkem slušné, ale bohužel čekám na ty nové.:-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem je sel omrknout. Vypada to, ze se prodavaji jako housky v krame, protoze v jednom shopu je uz meli vyprodane s dalsi dodavkou za dva tydny. V druhem byly jen na kuzi:

2fddeb9e9d233aced3f788bc479c0011.jpg

e72ab5aeecf065bf026e351c7b096096.jpg

Ruka 16,5 cm, fotky nijak neupravovane. Cena 2500 usd.

Uplne me nechytly. Ta luneta je moc tlusta a hodinova rucka velka. Indexy jsou moc pekne. Rikam si, jestli neni lepsi priplatit si za 36mm Expy, ale ty v rozumne kvalite nejsou pod 3500usd. Samozrejme, ze jete...

Odesláno

Andy vzhledem k tomu, ze máme podobný hodinkovy vkus, moc si mě nepotesil.

Té tlusté lunety a korunky jsem se trochu obaval :(

Díky za info

Odesláno

@Kid_A na to ti odpovim, ze je samozrejme potreba je vyzkouset. Co se nelibi jednomu, muze de libit druhemu. Treba tah jim doda uplne jinej smrnc. Znas to

Odesláno

@Kid_A na to ti odpovim, ze je samozrejme potreba je vyzkouset. Co se nelibi jednomu, muze de libit druhemu. Treba tah jim doda uplne jinej smrnc. Znas to

tesim se az je vomrknu nazivo:))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...