Arathorn Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ahojte, nenašiel som vhodnejšie miesto kde napchať tento príspevok. Dnes mi prišiel nový mesh na tissoty a zaujíma ma váš názor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) 100 lidí, sto chutí, hlavně jestli se ta kombinace líbí Tobě, v reálu je to stejně jiný než na fotkách a důležitej je i pocit na ruce. Jak na ně koukám, říkám si : ,,Proč ne? Dobrý." Jakou máš sponu? Upraveno 21. března 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Určitě to špatně nevypadá. Na sponu bych byl taky zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arathorn Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 ja neviem postupne si zvykám. Čakal som, že padnem do kolien, ale nejako som ostal zaskočený. Nepýtam sa na názor preto aby som ho prebral od vás, ale som zvedavý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Vypadá to dobře ... :-) ... myslím, že i jednoduchá spona (kterou očekávám) k hodinkám jde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 ... ups ... překvapeni. Spona se nekoná ... i tak za mě dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Je jo dobry, palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arathorn Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 V 21. 3. 2016 v 14:53, M@chino napsal: ... ups ... překvapeni. Spona se nekoná ... i tak za mě dobréBol problém zohnať jednoduchú sponu 22 mm pre moje 19,5 zápästie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 V 21. 3. 2016 v 14:55, krtenek napsal: Dobrá kombinace, připomíná Breitling Transocean. Přesně...když jsem se v rychlosti podíval na první fotku, tak si říkám "ty jo, dyť to jsou Transoceany, proč píše Tissot..." Mně se to taky líbí (a ne jenom proto, že jsem měl černé Transoceany na meshi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Je to fajnový. Měl jsem sponu ve formě háčku a ta se občas rozepla. A ta kombinace, vidíš ohlasy, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arathorn Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ďakujem vám chalani, potešili ste ma veľmi. Pozrel som tie Transoceany a naozaj sa podobajú. Minimálne na prvý pohľad, najmä day - date ety tomu výrazne napomohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Pěkné,takové čisté bez výstřelků.V jednoduchosti je krása ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Mě to nepříjde moc povedené,raději nějakou pěknou černou kůži co se bude zužovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Fajn kombinácia. Hodí sa k hodinkam dokonca aj tie leštené plochy. Inak Volmer robí rôzne dĺžky a povrchové úpravy s klasickou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arathorn Odesláno 22. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 V 21. 3. 2016 v 20:18, vraby napsal: Mě to nepříjde moc povedené,raději nějakou pěknou černou kůži co se bude zužovat.originál sú takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Mohol by si prosím napísať kto je výrobcom toho meshu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se