Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vdaka za clanok. Vela sice o hodinkach nehovoril, ale kto pozna produkciu RW vie, ze slova su zbytocne. Vysoka kvalita a prijemny dizajn. Jedny automaty RW vlastnim a som velmi spokojny.

Odesláno

Bože díky za každého takového člověka, co to má v hlavě srovnané a nenechá se unášet vlastním egem. :)

Odesláno

Tak po přečtení rozhovoru bych si přál asi jen jednu věc: být v jeho věku také tak elegantní. A opravdu si nemyslím, že to zrovna v tomto případě nějak souvisí s jeho majetkem. Prostě někdo má a někdo nemá:) Opravdu moc pěkný článek. Takové milé pohlazení.

Návštěvník YPO
Odesláno

stejně jako Skipi jsem skoro přišel o zrak,ale je to skvělé čtení .... téměř až neuvěřitelné v téhle posr***é době ;)

Odesláno

Mně teda nejvíc pobavil ten kousek s jeho vnukem, kterej do školy nosí "ohavné swatchky" :-))) Ten chlap je ztělesnění baťovskýho podnikatelskýho ideálu a přiznám bez mučení, že jsem se hned po přečtení utíkal podívat na web, jaký že to modely mají a jestli se třeba do nějakýho nezamiluju...

Omlouvám se za to, že jsou nátisky takhle malý, ale jak jsem dostal, tak dávám - poslali mi je jako jeden z podkladů ke článkům o weilovkách.

Odesláno

farářskej: Moje reakce po přečtení tohoto článku byla úplně stejná jako ta Tvá :) Bohužel(spíš bohudík) mě ale žádné RW neokouzlily.

Odesláno

Já jsem taky po přečtení ihned projel jejich webovky a bohužel nějak bych si nevybral. No a to v tom článku - 3 charakteristické věci: švýcarské, ručně vyrobené a mechanické - bych řekl asi toto:

Swiss made asi jo, mechanické taky ( ale dělají i quartz - viz modely Tango), ruční práce - dávají tam samozřejmě ETA strojky, ale na prezentačním videu ten strojek ručně sestavují. Otázkou je, jestli to není jenom pro video prezentaci a ostatní strojky jenom vkládaj do pouzder????

Já bych to viděl asi na stejný úrovni jako Frederique Constant ( i když ti mají svůj kalibr, což RW asi nemá).

• Po letech...
Odesláno

"hej mladi cesi, kteri mate zajem vydelavat velke penize, prijedte se podivat do Zenevy..." to je sympaticka vyzva. cele je to vlastne docela mile. smekam klobouk, pane Weile. elegan ze stare skoly!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...