farářskej Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Netuším, kdy to vyšlo, ale už to bude pár let...
Jaem Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Vdaka za clanok. Vela sice o hodinkach nehovoril, ale kto pozna produkciu RW vie, ze slova su zbytocne. Vysoka kvalita a prijemny dizajn. Jedny automaty RW vlastnim a som velmi spokojny.
Návštěvník Kamil Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Hezký článek, odkud je?
Mike. Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Hezký článek, odkud je? Není to Redhot?
farářskej Odesláno 13. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Je to Redhot, to jsem zapomněl napsat...
Pavlos Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Sympatický člověk se zdravými názory. Díky za článek.
Tazatel Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Bože díky za každého takového člověka, co to má v hlavě srovnané a nenechá se unášet vlastním egem.
Skipi Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Skoro jsem si zkazil oči, ale stálo to za to. Krásné.
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Tak po přečtení rozhovoru bych si přál asi jen jednu věc: být v jeho věku také tak elegantní. A opravdu si nemyslím, že to zrovna v tomto případě nějak souvisí s jeho majetkem. Prostě někdo má a někdo nemá Opravdu moc pěkný článek. Takové milé pohlazení.
Jerryl Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Moc pěkný, díky. Značku RW znám jen jako jméno, je fajn vědět, zě se za ním schovává takovej sympatickej chlapík.
Návštěvník YPO Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 stejně jako Skipi jsem skoro přišel o zrak,ale je to skvělé čtení .... téměř až neuvěřitelné v téhle posr***é době
farářskej Odesláno 13. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 Mně teda nejvíc pobavil ten kousek s jeho vnukem, kterej do školy nosí "ohavné swatchky" :-))) Ten chlap je ztělesnění baťovskýho podnikatelskýho ideálu a přiznám bez mučení, že jsem se hned po přečtení utíkal podívat na web, jaký že to modely mají a jestli se třeba do nějakýho nezamiluju... Omlouvám se za to, že jsou nátisky takhle malý, ale jak jsem dostal, tak dávám - poslali mi je jako jeden z podkladů ke článkům o weilovkách.
Tazatel Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 farářskej: Moje reakce po přečtení tohoto článku byla úplně stejná jako ta Tvá Bohužel(spíš bohudík) mě ale žádné RW neokouzlily.
Otto Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2007 Já jsem taky po přečtení ihned projel jejich webovky a bohužel nějak bych si nevybral. No a to v tom článku - 3 charakteristické věci: švýcarské, ručně vyrobené a mechanické - bych řekl asi toto: Swiss made asi jo, mechanické taky ( ale dělají i quartz - viz modely Tango), ruční práce - dávají tam samozřejmě ETA strojky, ale na prezentačním videu ten strojek ručně sestavují. Otázkou je, jestli to není jenom pro video prezentaci a ostatní strojky jenom vkládaj do pouzder???? Já bych to viděl asi na stejný úrovni jako Frederique Constant ( i když ti mají svůj kalibr, což RW asi nemá).
Pavlos Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2007 Ještě něco k Mr. Weilovi v angličtině: http://www.europastar.com/europastar/headl...t_id=1003673145
miracolo.cz Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Díky za dodání článku, je to dost zajímavé čtení. Člověk by asi každé jeho slovo neměl brát vážně, ale pokud jde o PR, tak je slušné :-)
lastam Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 sympatak, moc rad se na jeho hodinky podivam
honza71 Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Moc pěkné počtení. Jeden by měl chuť si hned jedny RW koupit.
little_w Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 "hej mladi cesi, kteri mate zajem vydelavat velke penize, prijedte se podivat do Zenevy..." to je sympaticka vyzva. cele je to vlastne docela mile. smekam klobouk, pane Weile. elegan ze stare skoly!
lastam Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 vyrabi vubec weil nejakej svuj kalibr?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se