Harwey Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Pekne sa ti to podarilo opravit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Pekne sa ti to podarilo opravit:)Bránil se, ale nakonec jsem ho zdolal. ... Tak a dnes tu máme Suma. To tu ještě nebylo. Takže, stav byl celkem jetý a o to hůř se je snažil někdo dát dohromady. Dotyčný si ulehčil práci tím, že přebrousil na tahu leštěné fazetky a na samotném pouzdru nalítal broušením do leštěných ploch a opačně. I když je pouzdro poměrně hodně masivní, tak u leštěných ploch jsem se s leštěním moc rozvášnit nemohl vzhledem k bezprostřední blízkosti dírek na vyhazování stěžejek. Lunetou nešlo téměř otáčet. Po sundání jsem konstatoval, že suma sloužily mnoho let někde na kremaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Podařilo se lesky a brusy vrátit tam kde mají být a z části odstranit většinu provozních defektů. Víc už jsem pouzdro raději netrápil. Luneta se samozřejmě teď chová jak má. Foto po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 No a jako další hodinky z Krematoria dle stavu co je pod luneto se objevily Tudory, které se myslím povedly velmi dobře. Foto před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 (upraveno) @sumo - opět povedené vzkříšení ! Upraveno 9. dubna 2018 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Takto vypadá pouzdro po začištění a před leštěním, což jsou ještě dvě operace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 A konečně po..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 @sumo - opět povedené vzkříšení !Díky. Ještě něco přihodím, ale až zítra. Dnes už se mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Ty si carodejnik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Jardo už se moc těším, až budeš mít víc volna a vezmeš ty moje omáčky do lázní :-) ..Opravdu jsi borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Sorry jako, ale ja tomu neverim. Mne sa zda, ze to Jardo z cistej dobrocinnosti vymiena kazdemu za nove kusky... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Ty si carodejnik!Já vím. Jardo už se moc těším, až budeš mít víc volna a vezmeš ty moje omáčky do lázní :-) ..Opravdu jsi borec Nepovídej. Díky nefunkčním SZ vznikl chaos a nevím komu jsem co a na kdy slíbil. Žádný pořadník jsem si nevedl. Zkus se mi připomenout do kontaktu v podpisu.Jinak tento rok to bude s časem ještě asi o 50% horší. Každý druhý víkend v měsíci nebudu doma. Sorry jako, ale ja tomu neverim. Mne sa zda, ze to Jardo z cistej dobrocinnosti vymiena kazdemu za nove kusky... Takový dobrák zase nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Tak ty Tudory, to je majstrštyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Majstrštyk udělal ten co je koupil. Já už jsem je jen poladil. Ale máš pravdu. Hodinky se dělaly moc dobře. Byly jen vohnusalé. Na pár drobností se jednalo pouze o miliardy vlásečnic. Pouzdro nemá žádnou kombinaci brusu a lesku, totéž tah. Pouzdro nemá ostré hrany. No, víc takových..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Vracíš krásu starejm věcem. To je krasná práce. A děláš ji dobře. To tu ví každej. Rád taky koukám na Primky, co sem tam nabízíš. Ale když uz se konečně rozhodnu, jsou pryč. Mám teď nějaký národní choutky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Jarku, ta Sumo se ti fakt povedly! Vypadají zase jak nové. Když jsem je vybalil, tak jsem fakt myslel, žes mi je vyměnil Teď už se nebudu bát je vystavit do prodeje. Už jen najít chvilku, abych je nafotil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Tento víkend jdu ke kámošovi pomáhat na stavbu, hodinky už neodkládám, protože vím, že zase můžou kdykoliv vypadat jako nové. Klobouček pane mistr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 (upraveno) Vracíš krásu starejm věcem. To je krasná práce. A děláš ji dobře. To tu ví každej. Rád taky koukám na Primky, co sem tam nabízíš. Ale když uz se konečně rozhodnu, jsou pryč. Mám teď nějaký národní choutky.Díky. Je to dáno i tím, že se tím fakt neživím. Když to prostě nejde, hodinky odložím třeba na týden a pak až přejde deprese zpět do mánie jako u bipolární poruchy, tak se k nim zase vrátím. To bych si jako profík dovolit nemohl. Nevím jak dlouho hodinky dělají u AD, ale já se s tím mazlím třeba 5-6 hodin. Doba celé procedůry je další problém. To už vyjde líp házet někde cement do míchačky nebo sedět za kasou v Lidlu. Kolik bere zedník v Praze na hodinu nebo taková obyčejná šlapka na hlaváku? Hele.. Něco v inzerci ještě mám, tak klidně napiš. Já se rád domluvím. Jarku, ta Sumo se ti fakt povedly! Vypadají zase jak nové. Když jsem je vybalil, tak jsem fakt myslel, žes mi je vyměnil Teď už se nebudu bát je vystavit do prodeje. Už jen najít chvilku, abych je nafotil...Díky Jardo. Operace nebyla jednoduchá, ale pacientovi je lépe. Klidně si při prodeji půjč fotky z mého vlákna. Tento víkend jdu ke kámošovi pomáhat na stavbu, hodinky už neodkládám, protože vím, že zase můžou kdykoliv vypadat jako nové.Klobouček pane mistr. ...Je to určitě někde jinde než před dvěma lety. Za dva roky to může být zase lepší. Chce to ještě vyřešit pár drobností: Vyvařování, niklování, sunbrust brus, potřebuji soustruh, pískovačku a dozvědět se něco o hodinařině Prodej a servis hezkých Primek by pak byl jen příjemný bonus. Upraveno 9. dubna 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 se divim, ze mu to vsichni celou dobu zerete, dyt je to nepochybne evidentne cele fotomontaz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 ... Táák a je to venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se