Přejít na obsah

Atelier Jeronimo - fotografie hodinek

Jeronimo

Doporučené příspěvky

Tak ty GS mě vydesily.... Ale tak snad to dobře dopadlo... Nechci jít proti proudu všech co tě tu chválí, své R bych ti klidne dal, ale nevím proč, GS nee... Ale to je jen muj vnitřní pocit který neumím argumenty podpořit.

Edit : sem si to po sobě přečetl a přišlo mi to zbytecne ofenzivní.. Tak jen pro všechny, s Jarou se známe a delal mi nejedny hodinky...

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ty GS mě vydesily.... Ale tak snad to dobře dopadlo... Nechci jít proti proudu všech co tě tu chválí, své R bych ti klidne dal, ale nevím proč, GS nee... Ale to je jen muj vnitřní pocit který neumím argumenty podpořit.

Edit : sem si to po sobě přečetl a přišlo mi to zbytecne ofenzivní.. Tak jen pro všechny, s Jarou se známe a delal mi nejedny hodinky...

No a já si minulý týden jebnul lunetu u vintážních AP RO v Praglu o debilní betonový odpadkový koš, který byl asi 2m od baráku...akorát výškově tak, že jsem ho lízl, jak jsem švihnul rukou...a nenapadá mě, kam jinam to dát.

@Jeronimo - zlato by taky šlo? 

Jinak GS paráda

Odkaz ke komentáři

Rychle se ani pes nevysere ;)

O tom žádná... :)

:eek: :notworthy: :clap:

Díky. :)

To jsem typoval tak o dvě hoďky víc s rozborkou/sborkou ;-) Jseš dobrej. Máš toho hodně na práci?

Ve fabrikách a věřím, že i u AD mají na broušení a leštění své postupy. Já musím improvizovat a postupy si vymýšlet. Vzhledem k tomu, že mám volný jen každý druhý víkend, tak toho mám dost. Někdy i plné zuby. :D Navíc manželka vaši radost s přeleštěných hodinek vůbec nesdílí. 

GS dopadly dobře. Dělal jsem je opravdu s citem. Možná se zdá, že jdeš proti proudu, ale já mám stejný názor. Bohužel jsou případy kdy taková procedůra hodinkám jen prospěje a kolikrát už nezbývá jiná možnost. Pak jsou případy, kdy je to podle mého názoru úplně zbytečné. Kolikrát majitelům jejich záměry rozmlouvám. Někdy dojde po konzultaci pouze na částečné přeleštění, např. Když jsou brusy ještě ve velmi dobré kondici, tak není potřeba do nich zasahovat a udělají se jen lesky.

Osobně jsem si žádné své hodinky ze sbírky nikdy nepřeleštil.

Leštění vintage hodinek považuji za zločin. Ve většině případů něco takového hodinkám cenu nezvýší, naopak a ještě za to někomu platit? To je blbost, ne? 

Takže Máro, vůbec tvůj názor neberu ofenzivně. Naopak, je naprosto k věci.

No a já si minulý týden jebnul lunetu u vintážních AP RO v Praglu o debilní betonový odpadkový koš, který byl asi 2m od baráku...akorát výškově tak, že jsem ho lízl, jak jsem švihnul rukou...a nenapadá mě, kam jinam to dát.

@Jeronimo - zlato by taky šlo? 

Jinak GS paráda

AP by byl další krásný sclap. :D Zlato by také mělo jít. 

Možná by pomohla totka. Jak říkám, jednou vidět je lepší než se o tom hodinu bavit... 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

:thumbsup_anim:  gratulace, mě se to moc líbí....a ještě k tomu moje oblíbené AT :)

Hezky udělané, jako nové.  :)

Člověk kouká jako blázen,skvělá práce - paráda :smile_anim:.

Tvl, Jarku, ty jsou snad lepší, než když byly nové...?!?!

Musím dojebat nějaký hodinky abych se přesvědčil, že to není všechno Photoshop.

A tímto děkuji Jarkovi za špičkovou renovaci a můj chronoorgasmus  :-) ..Už se na ně moc těším .

Díky všem. Dlouho tu nebyl nějaký Breitling, tak třeba v neděli a možná jich bude hned několik. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...