Patrik Trinh Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Foto po: Zvládnul by si i ''buznatah''? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Zvládnul by si i ''buznatah''? Ty jsi to vlákno celé nepročetl, že? Tak v něm najdeš odpověď a hned několikrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Jeronimo, by prelestil i buznu na sharpa :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 No, ale wolframkarbid by asi nešel, že? Nepotřebuju to, ale zajímá mne to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 No, ale wolframkarbid by asi nešel, že? Nepotřebuju to, ale zajímá mne to.Teoreticky šel, ale prakticky s tím zkušenost nemám. Jeronimo, by prelestil i buznu na sharpa :lol2: Kide, po tomhle co sem dám už můžu leštit klidně ježky v kleci. Jde o RW Parsifal, ke kterým má majitel intimní vztah. Na tom ještě není nic zvláštního. Spíš byly problémy s nedemontovatelnou komplikovanou lunetou. Ještě komplikovanějším tahem u kterého broušené utopené části kolmo a přímo navazují na leštěné středy. Mezi tím ještě další leštěné dílky do kříže a plastické logo na sponě. Když mi poslal majitel fotky v SZ, tak jsem chtěl hodit bílý ručník do ringu ještě dřív než zápas začal. Jen pro zajímavost, termín realizace byl dvakrát posunutý v řádu měsíců a pak byly u mě hodinky ještě další dva měsíce. To jen pro představu jak to v realu chodí. Foto před, ty poslední jsou od majitele, které jsem obdržel a které mě docela vyděsily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Foto po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Bezva robota.To je pastva pro oči.Vždycky jen čumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 No ty vole najlepsie vlakno ake som kedy videl...Normalne ma bolia oci jak zíram, som rad, ze mi este nevypadli na klavesnicu ...Ty si hodinkovy boh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 nádhera, neuvěřitelný...., klaním se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Leštit ježka v kleci? Dobrá, ale bez vyndání... Ba ne, smekám, jako už několikráte...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Sice se budu opakovat,ale fakt sqělá práce - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 To je ňakej trik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 tak to je masakr! skvela práce. ty RW ti proste jdou:)))) rovnou si mu mel "přeleštit" i ten antireflex:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Opet brutalni masakr - ses fakt borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 To je ňakej trik :-)To není trik...ve skutečnosti je pořádí těch fotek obráceně ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 ...ale je to frajer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 K tomuhle nema smysl se vyjadrovat, uzasna prace, na kterou se jak vidno, opravdu vyplatilo počkat! Echt goldenes tschechiche hände;-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Jarku, po tomhletom už dáš fakt cokoliv. Klidně wolframové vlákno v žárovce bez otevření Klobouček pane, jako vždy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 ..to jsou ty filtry v mobilech.. a trosku prace s fotoshopem.. Vy mu taky na vsechno skocite, takhle to nejde spravit, to da prece rozum, ne..?!? Ale vazne, ses BOREC ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se