Přejít na obsah

Atelier Jeronimo - fotografie hodinek

Jeronimo

Doporučené příspěvky

Nedaří se mi každému odpovědět zvlášť multi citací, takže ještě jednou díky všem za pochvalu a podporu. 

Ach škoda že tie Monaca nevyšli :/

Krásna prácička

Tady jsem bohužel prohrál boj s vyndáním korunky, tlačítek, resp. stroje a skla ven. Bez toho by práce byla k ničemu. Nenašel jsem na netu žádné info jak na to. I proto chodím do školy v Jihlavě abych minimalizoval tyto trapasy... 

Po domluvě došlo pouze k přeleštění sklíčka, samozřejmě bez nároku na honorář. 

Foto před: 

post-17158-0-37726600-1534523443_thumb.jpg

post-17158-0-37926600-1534523450_thumb.jpg

post-17158-0-03009900-1534523459_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky. Par spis asi drobnosti. Jsem jejich minimalne treti majitel, tak uz maj neco za sebou. A mne by se libilo, kdyby to byly nablejskany vonavky, kdyz je mam jako definitivni a svoje nejfajnovejsi.

U Expu a Sea Hawk mi sramy nevadej, k tem hodkam to tak nejak patri. Vyfoceny to nikde nemam. Z mobilu, kterym je fotim obcas sem na ruce je videt prd. Poslu SZ, vymyslime, jak je k tobe dostat a ty sam nejlip posoudis, co s nima. Jeste jednou diky.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Az neco dojebu s duverou se na tebe obratim. Dlouho jsem v tomhle vlakne nebyl a zustal jsem s otevrenou pusou, parada ( a ty monaka se nauc :-), mam je tez a jestli u me zustanou, tak,. ..), radsi nemyslet.

Odkaz ke komentáři

Az neco dojebu s duverou se na tebe obratim. Dlouho jsem v tomhle vlakne nebyl a zustal jsem s otevrenou pusou, parada ( a ty monaka se nauc :-), mam je tez a jestli u me zustanou, tak,. ..), radsi nemyslet.

Díky, Monaco nemá složité pouzdro, docela jsem si věřil. Jen se mi jaksi nepodařilo dostat strojek, tlačítka a korunku ven, tak jsem to skrečoval.. 

Fantazie pane!

Díky. :)

Járo opět dech beroucí záležitost ..Palec hore !!

Díky. Oyster je jednoduchá a oblíbená záležitost. Delikátní přístup jsem musel věnovat plastickému logu (korunce) 

tak ty máš doma Monaca a ani nenapíšeš abych se stavil ..... :) Jarku krása....

Klid, nemám. :) Stavit se můžeš. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...