Ace84 Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Už chápu obavy skrz lunetu u Constellation. Ale vedle těchto RW jsou Omegy sranda. Skvělá práce. Krásné hodinky. Jdu zase na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Ach škoda že tie Monaca nevyšli :/ Krásna prácička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Masakr! Úplně nové hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Jsi kouzelník.., taková preciznost.., nechceš to zkusit v manufaktuře ve švajcu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 (upraveno) Nedaří se mi každému odpovědět zvlášť multi citací, takže ještě jednou díky všem za pochvalu a podporu. Ach škoda že tie Monaca nevyšli :/Krásna prácička Tady jsem bohužel prohrál boj s vyndáním korunky, tlačítek, resp. stroje a skla ven. Bez toho by práce byla k ničemu. Nenašel jsem na netu žádné info jak na to. I proto chodím do školy v Jihlavě abych minimalizoval tyto trapasy... Po domluvě došlo pouze k přeleštění sklíčka, samozřejmě bez nároku na honorář. Foto před: Upraveno 17. srpna 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 (upraveno) Foto po: Upraveno 17. srpna 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Tohle vlakno miluju. Zlate ceske rucicky v praxi.Nechtel bys zkusit Reverso ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Díky.Ukaž foto... Záleží co chceš konkrétně řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Diky. Par spis asi drobnosti. Jsem jejich minimalne treti majitel, tak uz maj neco za sebou. A mne by se libilo, kdyby to byly nablejskany vonavky, kdyz je mam jako definitivni a svoje nejfajnovejsi.U Expu a Sea Hawk mi sramy nevadej, k tem hodkam to tak nejak patri. Vyfoceny to nikde nemam. Z mobilu, kterym je fotim obcas sem na ruce je videt prd. Poslu SZ, vymyslime, jak je k tobe dostat a ty sam nejlip posoudis, co s nima. Jeste jednou diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Chápu a rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Tak se ke mě dostaly jedny moc fajnové Yachty 2. Pánovi jsem leštění hodinek rozmluvil. Opravdu si myslím, že není potřeba řešit každou vlásečnici. Dostalo se tedy jen na tah a sponu. Foto před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Foto po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Az neco dojebu s duverou se na tebe obratim. Dlouho jsem v tomhle vlakne nebyl a zustal jsem s otevrenou pusou, parada ( a ty monaka se nauc :-), mam je tez a jestli u me zustanou, tak,. ..), radsi nemyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Fantazie pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Járo opět dech beroucí záležitost ..Palec hore !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 tak ty máš doma Monaca a ani nenapíšeš abych se stavil ..... Jarku krása.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Az neco dojebu s duverou se na tebe obratim. Dlouho jsem v tomhle vlakne nebyl a zustal jsem s otevrenou pusou, parada ( a ty monaka se nauc :-), mam je tez a jestli u me zustanou, tak,. ..), radsi nemyslet.Díky, Monaco nemá složité pouzdro, docela jsem si věřil. Jen se mi jaksi nepodařilo dostat strojek, tlačítka a korunku ven, tak jsem to skrečoval.. Fantazie pane!Díky. Járo opět dech beroucí záležitost ..Palec hore !!Díky. Oyster je jednoduchá a oblíbená záležitost. Delikátní přístup jsem musel věnovat plastickému logu (korunce) tak ty máš doma Monaca a ani nenapíšeš abych se stavil ..... Jarku krása....Klid, nemám. Stavit se můžeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Tohle je opravdu tak citlivě provedený, to je proste balzam pro oči a radost na to koukat!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Skvela praca skvely vysledok Upraveno 9. září 2018 uživatelem Octavian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Je to borec, tah jak nový! Pískování děláš také? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se