marecenator Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 (upraveno) Pustil jsem 2 Telecastry a poridil Tokai a moc se mne to libi Upraveno 13. ledna 2022 uživatelem marecenator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 38 minutami, marecenator napsal: Pustil jsem 2 Telecastry a poridil Tokai a moc se mne to libi Pěkná. Co je to za rok? Tuhle jsem se byl dívat na jednu v Kytarách, a nakonec jsem ji nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 2014, chtel jsem neco starsiho, ke vsemu tohle ma krk ala 59s a toho jsem se obaval, ale kdyz jsem to vzal do ruky, za vterinu bylo rozhodnuto. Jak se posledni roky ucim ty akordy na fender kytarach, Tokai je to neco jineho a to z casu na cas doma vezmu do ruky SG typ a Godin LP typ takze na jinou menzuru mam osahanou; proste zajimava zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 17 hodinami, marecenator napsal: 2014, chtel jsem neco starsiho, ke vsemu tohle ma krk ala 59s a toho jsem se obaval, ale kdyz jsem to vzal do ruky, za vterinu bylo rozhodnuto. Jak se posledni roky ucim ty akordy na fender kytarach, Tokai je to neco jineho a to z casu na cas doma vezmu do ruky SG typ a Godin LP typ takze na jinou menzuru mam osahanou; proste zajimava zmena Mě právě zajímají ty jejiich zlaté časy, ideálně přelom 70. a 80. let, na netu jsou, ale na dálku to kupovat se mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 2 hodinami, decebal napsal: Mě právě zajímají ty jejiich zlaté časy, ideálně přelom 70. a 80. let, na netu jsou, ale na dálku to kupovat se mi nechce. bral jsem ji od borca z Vidne, ma vic kusu (ale uz uroven custom shop), pokud chces, dam ti kontakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 9 minutami, marecenator napsal: bral jsem ji od borca z Vidne, ma vic kusu (ale uz uroven custom shop), pokud chces, dam ti kontakt Děkuju pěkně, když tak mi ho hoď do zpráv, tip na spolehlivého prodejce se vždycky hodí. I když teď, když jsem nevzal tu Tokai a byl jsem nachystanej něco koupit, tak jsem koupi SG 61 Reissue z roku 2005, takže momentálně si mám s čím hrát:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Jsem si dnes udělal radost. Schecter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Krásná věc, co je to za dřevo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Ten top, který dělá tu krásu je špaltovaný javor. Samotné tělo je mahagon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 DiMarzio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 před 8 minutami, Hasňa napsal: DiMarzio? Schecter Diamond '78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Diky, je to fakt moc pekny, predpokladam ze krk je pruchozi? To musi hrat samo…uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Krk je šroubovaný. Je z pečeného javoru, hmatník eben. Hraje se na to stejně, jak to vizuálně vypadá - parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 (upraveno) Můj novej projekt -Zloprcek. Mám z ní hroznou radost. Upraveno 28. dubna 2022 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 twl Jolana Alfa, to je skaredy jak ja! Neni nejaka poladena uz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Vypada to, ze je z alfy jen krk a telo.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Kluci, je tady nekdo z Ostravy, kdo by byl ochotny se podivat na tuto sestavu? Ten prodej je divny, typek pusobi trochu divne, kazdopadne cena je fajn, ty aparaty hrajou celkem v pohode a leze z toho solidni marshall zvuk. Nechci to zadarmo, urcite bychom se na necem domluvili. diky https://hudebnibazar.cz/cena-dohodou/ID458566/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Kluci! V červnu jsem objednal u Thomanna Hofner Cavern 61. Desetkrát mi posunuli termín dodání a basa přišla včera. Je pěkná, to nemohu říct. Ale je LEVORUKÁ!!! Se zebleju asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e.ť Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 V 19. 11. 2022 v 13:49, vojt napsal: Kluci! V červnu jsem objednal u Thomanna Hofner Cavern 61. Desetkrát mi posunuli termín dodání a basa přišla včera. Je pěkná, to nemohu říct. Ale je LEVORUKÁ!!! Se zebleju asi. Ze je tu par lidi z knajfu je pochopitelne, ale ze tu potkam kolegu z basove hospody je haluz. e.t. zdravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Před hodinou, e.ť napsal: Ze je tu par lidi z knajfu je pochopitelne, ale ze tu potkam kolegu z basove hospody je haluz. e.t. zdravi Zdravím Nelsona Muntze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se