Burton Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 Zdravím,chci si pořídit hodinky od jedné z těchto značek.Hodinky bych nenosil každý den,ale když bych je měl na ruce tak by měly něco vydržet hrubší jízdu na kole (otřesy),vodotěsnost, odolnost proti prachu a samozřejmě se mi musí líbit.Upřednostnil bych kovový tah,ale nebráním se ani textilnímu.Hlavním kriteriem hned po finanční částce,která je cca 15tis.je velikost,mám dost slabé zápěstí,takže průměr by neměl přesáhnout 42mm.Cokoliv většího vypadá na mé ruce obrovské.Mám tři favority: 1. http://www.traser.com/cs-cz/classic-chronograph-big-date-pro,d-5.html 2. http://www.tissotwatches.com/quickster-nato/T0954171703701.html 3. http://www.tissotwatches.com/quickster-nato/T0954103705700.html Který z těchto tří modelu by jste mi doporučili? S ohledem na mé výše uvedené požadavky...Ještě jedna otázka,je kvalita těchto dvou výrobcu na stejné úrovni...kterou značku by jste upřednostnili?Díky všem za odpovědi .-)
Baldic Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 Naprosto subjektivni nazor:ja bych sel do Traseru. Ty nema kazdy na rozdil od Tissotu. A svitici trubicky jsou proste sviciti trubicky. Kdo nezkusil, neuveri. Kdo zkusil, nechce jinak :-) Nicmene bych se teda snazil vyhnout PVD uprave, protoze az se doskrabe, tak to bude vypadat hnusne.
Xenomorfus Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Lepe nez kolega Baldic bych to nenapsal. PVD sice vydrzi hodne,ale casem se, minimalne na hranach, otře.
tr0t3l Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Ani jednymi T nespravis chybu, kvalita bude urcite dobra pri vsetkych kusoch, Traser ma nieco na viac - tritium, Tissot zase vyššiu prestíž. Z tychto troch sa mi subjektívne lubia posledné Tissoty, ale tiez si myslim, ze by si mal prehodnotit PVD upravu, po roku to bude vyzerat hnusne, tie posledne aspon nemaju tah, preto by boli mojou volbou
Daemonultimate Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Je to také boj mezi Etou a Rondou, kde se ETA v případě poruchy komplet mění zatímco Rondu lze rozebrat. Podle toho potom je i částka za opravu. Který stroj je lepší a víc vydrží Ti poradí nějaký hodinář, který má s opravami větší zkušenosti.V případě Traseru bych klidně do PVD šel, jsou to hodinky s určitým určením a rozhodně by mi nevadilo když někde chytnou nějakej šrám.
xcmaniax Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Osobně se mi ty Traser hodně líbí, skutečně dobrý výběr. Prostřední Tissoty mi nic neříkají, ty druhé taky nevypadají špatně. Z těchto Traser.
Ruiz.aw Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Pokud mají něco vydržet, tak se mrkni ještě na victorinox inox. Z těch co postuješ traser.
Burton Odesláno 24. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Díky za odpovědi.Myslel jsem si,že úprava PVD vydrží hrubší zacházení,když jí aplikují převážně na outdoor a military hodinky...Zatím se přikláním k hodinkám Traser,ale když čtu o PVD tak nevím.Líbí se mi také ty černé Tissot Nato (také PVD)hlavně je mi na nich sympatické,že jsou jednoduché,chronograf se mi líbí,ale do vody je asi lepší mín ,čudlíku' :-) Zas nevím,jak moc je do vody praktický textilní pásek...může ho například nějakým způsobem poškodit slaná voda?Je náročná jeho údržba?
kuncák7 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Textil do vody moc nebude,ale vymena ci pripadne zmeny tvych nalad pri noseni hodinek :-),te vyjdou relativne levne. Za cenu kozeneho kvalitniho remenu nebo tahu,jich poridis kupu.
dufi Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 (upraveno) Já osobně bych šel do Traserů, jedny mám a jsou to super hodinky, PVD bych se nebál, časem dostanou super patinku a je vidět, že něco mají za sebou a žijete spolu - tritium je super bonus.Mnohokrát se mě u Traserů stalo, že mě někdo řekl - máš super hodinky....u jiných značek velmi ojediněle.. Upraveno 24. března 2016 uživatelem dufi
Burton Odesláno 24. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Jak je to s opotřebením slanou vodou...hlavně mi zajímá uprava PVD.Je mi jasné,že chrona budou náchylnější a ve vodě budu muset být opatrnější..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se