Přejít na obsah

Povolit/nepovolit komentáře v prodejích?

Návštěvník

Prodejní sekce  

162 hlasů

1. 1. Povolili byste komentáře v prodejních vláknech?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

To je

Mrzí mě, že zrovna Ty o mně takhle smýšlíš, ale nic s tím nenadělám. Nemám opravdu žádnou touhu být jedinej s naládovaným koltem, pokud vím, odzbrojující účinek má naopak zákaz diskuse. A už vůbec tady nechci - a nebudu- určovat co je správné, a co je mravné. Otázka upů - jak již bylo mnohokrát v téhle diskusi napsáno- se řeší a asi vyřeší, takže to žádný argument proti diskusi není. Možná že jsi moje příspěvky k inzerátům jen nečetl všechny. Jsou dosti sporadické. Jednalo většinou o originalitu dílů- někteří modové jistě mohou potvrdit- a o upozornění např. že autor zapoměl vložit fotku nebo že by to chtělo vidět ještě z druhé strany atd. O ceně jsem diskutoval celkem třikrát za těch 6-7 let, co tady jsem. Koneckonců, drtivá většina inzerátů co se objeví je v pořádku, ten malý zbyteček se diskusí pročistí, já pořád nevidím kde je problém- fakt.

A vidis, pro tebe jen trikrat - pro me na300% nepripustna vec, pokud dotycny hodinky neukradl nebo to nejsou fejky nebo nemaji vadu, kterou on neuvedl. A v tom jsme jini a neshodneme se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 402
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

To je dobrá myšlenka, ale jak profíky zprofesionalizovat, když profesionály být nechtějí? Možná by se u nicků mohl objevovat počet uskutečněných prodejů a odkaz na komentáře...? a tím z toho bude druhé AUKRO, teda skoro...

Myslím si, že moderátoři sami vědí, že sekce profi nyní nefunguje, jak by měla. Pokud by sekce fungovala efektivně - za mě spojení s normální sekcí + jasné odlišení, bylo by jednoduché nabídnout členovi 2 možnosti. Buďto půjde do profi, protože to tak moderátoři rohodli (zde bych nebyl příliš demokratický) a nebo IP ban.

Myslím si, že možnost, aby se něco objevovalo u nicků atd., je moc složitá na vývoj.

Odkaz ke komentáři

do profi s nim

Před pár lety jsem se taky divil, jak je možný, že někdo podobný tady může v neprofi sekci takhle fungovat, zejména když se zdůrazňuje že prodejní  sekce je pouze ?Bonus?. Jeho veškeré příspěvky jsou v sekci Prodám, občas Koupím, dříve, aby si nahnal příspěvky, pak v sekci "Co máte právě na ruce?". Identické inzeráty měl i na Uhrforum, akorát není výjimkou, že je tam měl o 10-15% levnější než tady. Tam často neprodal, tady zdá se vždy. Nyní to vypadá že už se orientuje pouze na Chronomag. Prodává krásný hodinky, žádný Festiny, v jiných sekcích nekomunikuje, neprudí, při prodeji vše v pořádku, takže jsem pochopil, že i když točí hodinky ve velkém a pouze na kšeft, není žádná vůle jej řešit. A i když jsem proti komentům o ceně, tak právě to proč na jiném fóru prodává za méně než tady (když je to většinou a logicky obráceně) by mne docela zajímalo, i když odpověď, že tady jsme větší hejlové, tak proč se ne fóru "gentlemanů" nepřiživit, bych zřejmě nedostal.  

Odkaz ke komentáři

A vidis, pro tebe jen trikrat - pro me na300% nepripustna vec, pokud dotycny hodinky neukradl nebo to nejsou fejky nebo nemaji vadu, kterou on neuvedl. A v tom jsme jini a neshodneme se

Já ctím Tvůj názor. Ale my tady přece nediskutujeme jen o komentování ceny. Vedeme debatu o navrácení svobodné diskuse do prodejních vláken. Já vím, že když se to takhle naporcuje tak to pak můžeš salámovou metodou postupně celé shodit ze stolu, ale myslím, že takhle to opravdu nestojí. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Upozorneni, ze autor zapomnel prilozit fotku. :D Nechtel bys to nechat na laskavem autoru? Strkat furt rypak do veci, do kterejch ti nic neni. Tajdle ve vlaknu o zbranich se rozcilujes skrz vsechny mozny restrikce a tady se muzes pretrhnout s tim samym. Je pro me utrpeni vnimat tvoji cinnost tady na foru, ses tady mistni fizl?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Já ctím Tvůj názor. Ale my tady přece nediskutujeme jen o komentování ceny. Vedeme debatu o navrácení svobodné diskuse do prodejních vláken. Já vím, že když se to takhle naporcuje tak to pak můžeš salámovou metodou postupně celé shodit ze stolu, ale myslím, že takhle to opravdu nestojí. 

o čem bys například chtěl diskutovat v prodejním vlákně .... uveď nějaký příklad ?

Odkaz ke komentáři

Upozorneni, ze autor zapomnel prilozit fotku. :D Nechtel bys to nechat na laskavem autoru? Strkat furt rypak do veci, do kterejch ti nic neni. Tajdle ve vlaknu o zbranich se rozcilujes skrz vsechny mozny restrikce a tady se muzes pretrhnout s tim samym. Je pro me utrpeni vnimat tvoji cinnost tady na foru, ses tady mistni fizl?

Nojo. Nemůžu si pomoct. Mně vadí všechny restrikce, no. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Aha. Vadej ti restrikce. Tak proto potrebujes mit moznost zbuzerovat nekoho za chybejici fotku, napriklad...Chapu.

Odkaz ke komentáři

hlavne de o to, ze kdyz nekdo nenapise prumer, vysku, neda fotku dynka apod, tak je to jen a jen jeho problem, kdyz to nekoho fakt zajima, posle mu SZ, nebo si to vygoogluje - nejsou to hodinky staveny na zakazku, vetsinou, ale normalni modely, ke kterym neni problem si technicke info najit. rikam to furt dokola, cim dam odflaklejsi inzerat, tim mam mensi pravdepodobnost, ze to nekdo koupi - pokud nejsou fakt zadarmo - ale je to jen MUJ a MUJ problem.

Odkaz ke komentáři

Já furt nechápu o čem tahle diskuze je. V případě, že něco není v pořádku s hodinkama, tak se diskuze nechává ve vláknu a prodávající má možnost se k ní vyjádřit. Cena, rozměry, fotky atd. jsou pouze a jenom věcí prodávajícího a snižuje tím, jak říká Sibiř, pravděpodobnost prodeje.

Stále mi uniká, co chcete v prodejních vláknech řešit?!!!

Odkaz ke komentáři

A co místní schozofrenici s několika nicky? Mohou si komentovat inzeráty svého alter ega?

A co banovat okamžitě členy z vícero nicky? Vždyť to není úplně normální mít třeba tři nicky a vždycky to smrdí nějakou tou kulišárnou!

Odkaz ke komentáři

Strešáku, prosím vy..er se na to.

Jestli Ti vadí, že někdo koupí primky za tři stovky na aukru, vyčistí je udělá pěkný fotky a lupne je sem za 600 Kč tak je to jeho šikovnost a nemám s tím problém.

Taky neřeším, že jsem tady někomu prodal hodinky za cca 800 Kč včetně pošty a kupec je prodal skoro za jednou tolik.... No prostě je asi "dobrej".

Odkaz ke komentáři

Celá toto téma nebylo jen o cenách, ale o komentech. Ale když jinak nedáte...

Já když svého času prodával hodinky na Aukru, četl jsem zde jen neskutečné množství hanlivých a pomlouvačných komentů (přeprodej hodinek pro zisk je fuj, jen nám fandům navyšují ceny atd). Skoro jsem si připadal jako podvodník, i když jsem to dělal jen pro to abych si vydělal na jiné hodinky. Bylo tu nesčetněkrát upozornováno, že zde je to o něčem jiném. Že zde jsou fandové a gentlemani a nic takového se tu netrpí. No pár let uběhne a vše je jinak, Aukro jak vyšité. Dokonce se to tu veřejně obhajuje. Asi je už v pořádku si tu počkat na nováčka a napálit mu hodinky za cenu která často  převyšuje cenu  Aukra či jiných prodejců. Nehledě na rady tipu " na Akru nekupuj, tam je to hrůza. Raději koukni do našeho vlákna".....

Ne každý má přehled, spousta lidí začíná a tápe. Nedivím se že podlehnou dojmu nějaké férovosti. Vždyt jsem na foru fandů ne?

Odkaz ke komentáři

Báječný argument  :clap:

Já tu neprodávám a ani moc nenakupuji (cca 10-15 kousku za ty léta) . Nemám důvod komukoliv co závidět. Jde mi o nové členy. O rozšíření komunity. Vedu svou osvětovou válku ve svém okolí a každému doporučuji tyto stránky jako nástroj vzdělání a férovosti.

Nic víc nic mín. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Osvětový války, dobro pro budouci členy, ochrana neznámých a nováčků , budoucnost lidstva, Tvl. radši se starej sám o sebe. Tyhle ochranářsky kecy ve jménu dobra za jine miluju.

Měnil hlasování na NE. Presne tyhle kecy v prodejních vláknech nechci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Osvětový války, dobro pro budouci členy, ochrana neznámých a nováčků , budoucnost lidstva, Tvl. radši se starej sám o sebe. Tyhle ochranářsky kecy ve jménu dobra za jine miluju.

Měnim hlasování na NE. Presne tyhle kecy v prodejních vláknech nechci.

Prosím o smazáni dupl. Místo upravit omylem cituji ...
Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...