Přejít na obsah

Povolit/nepovolit komentáře v prodejích?

Návštěvník

Prodejní sekce  

162 hlasů

1. 1. Povolili byste komentáře v prodejních vláknech?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Protože napsání článku je mnohem účinnější :)

V rámci tohoto tématu jsem si vzpomněl na jiné diskusní fórum, konkrétně tento prodej:

http://forum.mujglock.com/p-prodam-skrin-na-zbrane-s-certifikatem-t14398.html

Pro člověka, který se v dané oblasti neorientuje je to docela dobrá informace.

...a upozornění se dostane i v případě příliš nízké ceny:

http://forum.mujglock.com/k-glock-42-do-10-000-kc-t14506.html

Ten druhý příklad jsem moc nepobral, ale ten první je z mého pohledu zhovadilost.  :axehead:  Tohle tady fakt chceme? 

Jinak abychom pomalu začali pořádat volby na členy cenové komise, která bude před každým vydáním inzerátu vést diskuzi s prodávajícím, ten bude muset svou cenotvorbu vysvětlit a následně se pak přizpůsobit námitkám komise. A pak bych ještě prozkoumal všechny podezřelé prodeje za poslední dva roky a pokud se "nám" to nebude zdát, budou povinni prodávající vrátit peníze když prodávali draho, a pokud někdo koupil moc výhodně, tak doplatí... vždyť prodávající přece nemohl vědět, že by se dalo prodat i dráž  :punk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 402
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Ked svojpravnem dochodcovi niekto preda drahe hrnce tak v novinach pisu ze to neni v poriadku a tych predajcov volaju ze smejdi. Dochodca je svojim sposobom novacik na hodinkovom fore. Jasne, predajca na fore nerobi natlak na kupujuceho. Ale nevidim dovod preco by sa nemohlo upozornit ked cena je ustrelena. Ved tu to nie je primarne o kseftovani a predaji. Takze upozornenie na predrazeny kus je vlastne sluzba novacikom.

Tohle je dost mimo porovnani. Ti smejdi na ne vyviji dost brutalni psychicky natlak, bez nej by si ty predrazeny hrnce nikdy mekoupili. Mas pocit ze tu v inzerci prodavajici tlaci kupujici pod vyhruzkama ke koupi predrazenych hodinek?
Odkaz ke komentáři

Ked svojpravnem dochodcovi niekto preda drahe hrnce tak v novinach pisu ze to neni v poriadku a tych predajcov volaju ze smejdi. Dochodca je svojim sposobom novacik na hodinkovom fore. Jasne, predajca na fore nerobi natlak na kupujuceho. Ale nevidim dovod preco by sa nemohlo upozornit ked cena je ustrelena. Ved tu to nie je primarne o kseftovani a predaji. Takze upozornenie na predrazeny kus je vlastne sluzba novacikom.

Absurdnejsi prirovnani jsi uvest nemohl.Takovouhle picovinu jsem tady dlouho necetl.Fakt tohle myslis vazne?

Odkaz ke komentáři

Hele, vono to kecání může být i prospěšné, já tady při prodejích teču jak Dunaj. Takže pokud je moje cena ustřelená dolů, těším se, jak se začnou potenciální kupci tady hromadně je.bat jak sirotci, že mi mají dát víc peněz. Že jsem oběť šmejdů, kteří zneužili feťákovy závislosti, když pod vidinou nového kusu prodává svoje hodinky třeba o 25% levněji, než koupil. :-D

A už tuhle debatu končím, dokud tady někomu nedocvaklo, že se tady bavíme o liberáLním přístupu k rozhodnutí prodám - koupím bez účasti samozvaných kibiců, tak to je v této fázi marné.

Odkaz ke komentáři

Ale ja proste nechci(a verim,ze vetsina lidi tady),aby mi nekdo psal do inzeratu,ze se mu to zda moc a daval mi odkazy tam a tam.Od toho je prece SZ.Pokud neco nebude v poradku,nebo se bude chtit objektivne zeptat na (treba) na puvod,fajn,ale proc mam s kdejakym lulanem polemizovat o cene,kterou za hodinky chci?Tomuhle nejak nerozumim.

Odkaz ke komentáři

Kdo říká, že se bude debatovat jen a stále o ceně a i to by mi přišlo zajímavé. Taky to super stav a vidim, že jsou broušený nebo dodrbaný.

Co konkretniho by ti prislo zajimavyho na tom,kdyby pet lidi do inzeratu zaclo psat,ze je to moc drahy a videli je za min?Asi jsem suchar,ale me to prijde hloupy a vubec si nemyslim,ze by se to pak dalo rozumne ukocirovat,aby to melo jeste kulturu.Bude z toho zumpa,nic vic.

Odkaz ke komentáři

Koukl bych se kde je za míň viděli a podle toho bych se rozhodl. Rozumnej člověk se dokáže rozumně rozhodnout i kdyby to tam psali 100x. Až zjistěj, že to bylo bez poštovnýho, cla, dph nebo bez čeho všeho budou toužit po těch tvejch, ale to už bude inzerát zamčenej v sekci prodáno.

Odkaz ke komentáři

No hlavně bezpečnější :)

Asi se budeš divit, ale já se s lidmi z bank normálně stýkám, zrovna dnes mě právě na základě zveřejněného článku požádal o schůzku manažer komunikace (nebo nějak podobně se ta pozice jmenuje) z České spořitelny. A rád na ni půjdu a rozhodně se toho nebojím. Pravidelně se scházím třeba s člověkem z Akcenty. Easychange jsem radil při vývoji europlatba.cz, párkrát jsem byl na návštěvě u Valutomatu (dnes Valuto.com). Mám radost, když se věci pohnou ve prospěch zákazníka, když někdo přijde s novou, nebo lepší, levnější službou, než tu byla dosud a rád to podpořím.

Odkaz ke komentáři

Patrik: A máš pocit, že tady na chronomagu je potřeba bojovat za snižování cen?

Ed: Že je tu potřeba ochraňovat ubohé kupující před nenasytnými prodávajícími?

Ne nemyslím, ale také si nemyslím, že je dobré předem zakazovat, aby někdo napsal koment k inzerátu, kde se mu nebude vše zdát OK. Přijde mi, že se tu dělá z komára velbloud. Já tady rozhodně nemíním plnit funkci cenového kontrolora, ale proč by to u naprosto ujetého inzerátu nemohl někdo napsat?

Odkaz ke komentáři

Koukl bych se kde je za míň viděli a podle toho bych se rozhodl. Rozumnej člověk se dokáže rozumně rozhodnout i kdyby to tam psali 100x. Až zjistěj, že to bylo bez poštovnýho, cla, dph nebo bez čeho všeho budou toužit po těch tvejch, ale to už bude inzerát zamčenej v sekci prodáno.

Aha,tak to jo.Presne takhle bude vetsina potencialnich kupcu tutove premejslet.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...