Paradox.f Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Ahoj, chtel bych Vas poprosit o radu. Vlastnim Breitling Navitimer GMT (kovovy pasek, cerny cifernik) - to nejlepsi, co od Navitimeru je (bez zlata, jsem porad castecne normalni). No, samozrejme, uz je mam 6 mesicu a z tech lepsich hodinek to jsou jedine, proto bych chtel nejake na stridani (kupuju si tedy druhe, je jen otazka casu a budou treti, ctvrte... ale to znate asi predpokladam vsichni...). Narovinu, uvazuji o nekolika, konkretne nyni 3 modelech. Chtel bych Vas dopredu upozornit, ze ve svete hodinek znam znacky - ano, podle znacky si dokazu odvodit, jak budou hodinky drahe a jakou asi mohu ocekavat kvalitu (byt jsem toho nazoru, ze hodinky nad 200tis jsou kvalitni vsechny...) - ale nevim nic o jejich chodu a nerozeznam, co je dobre a co ne. Jedine, co vim, tak ze moje soucasne Breitlingy maji strojek opravdu Breitling a ze to je to nejlepsi, co Breitling do hodinek muze dat - svuj strojek. Tim jsem chtel naznacit, ze mezi temi 3 modely bude zcela JISTE rozdil v "kvalite" a mozna i samotne tride, ve ktere se hodinky pohybuji.Takze, k veci: 1) http://www.raymondweil-hodinky.cz/eshop-raymond-weil-open-balance-wheel-48239.html2) http://www.dusak.cz/cs/produkt/2136-black-sea-chronograph/3) http://www.breitling.com/en/models/superocean-heritage/superocean-heritage-chronographe-46/ (v modre lunete, modrem ciferniku, modrem krokodylovi a s "foldingem") Reknete mi hlavne nazor na 1) - me se ty hodinky strasne, ale opravdu strasne libej. Jsou ty hodinky alespon trosku cenove opodstatnene, nebo vubec ne?Dalsi vec je: mate nekdo zkusenost s Chrono24? Bojim se, opravdu se bojim utracet desetitisice ci dokonce statisice pres nejake Chrono24, ale treba u 1) je rozdil oproti nasim cenam, klidne i 90tis CZK! To me prijde normalne az moc ujety. To by znamenalo, ze letenka do Budapesti (ten shop je v Madarsku) + nejlepsi hotel v Budapesti a "de*ky" od vecera do rana kazdou pul hodinu jedna a jeste me zbude na sadu hodinek Diesel. To me proste prijde divny. Diky za Vase reakce :-)
Návštěvník Mitak Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 No hlavně si nakonec nezapomeň koupit i ty Diesely.
wizard-ov Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Alespoň vidíš, jaké jsou v branži marže...dle mého názoru ty hodinky nestojí ani za těch 90 litrů v Budapešti, ale zase vidím, že to chceš pojmout dobrodružně, tak vlastně proč ne;o)
Daemonultimate Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Ten program v Maďarsku je lepší než nějaký hmotný statky a dýsly Ti na střídačku stačej.
Paradox.f Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Alespoň vidíš, jaké jsou v branži marže...dle mého názoru ty hodinky nestojí ani za těch 90 litrů v Budapešti, ale zase vidím, že to chceš pojmout dobrodružně, tak vlastně proč ne;o) Ja nechci nic pojmout dobrodruzne. Tak se zeptam jinak - ty Breitlingy (Superocean Heritage 46mm) stoji o 20tis mene, je to tedy lepsi kup, nez ty RW?O tech "nardenkach" se ani nebavim, protoze tam je situace jasna - taky jsou za jine penize a kvuli nim se chystam do KV, protoze Dusak (ktery je v Praze jediny ma), ma rekonstrukci prodejny. Diesel mam, jsou to hezke fashion hodinky. Jsou velke, poutaji pozornost a jsou libive. Samozrejme, jsou to jen fashion hodinky no To same, mam jeste Fossil. Hodim sem pak nejake fotky.
sibirnaya Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 podle me, kdyz uz jedny chrona mas, tak nepotrebujes druhy, a osobne nespatruji smysl zivota v tom, kupovat si jen novy hodinky u AD, proto bych se drzel znacky a koupil si na litacku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93726-breitling-superocean-h%C3%A9ritage-46-mm-blue/?hl=breitling
Liqid Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Až budeš házet fotky, tak Diesel a Fossil klidně vynech, ale na béčka kouknem rádi
slice Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Sibirnaya to vystrelil na stred terca. Ocividne ta to k beckam taha. A na striedacku k ultrachronam navi dokupit SOH moze ukludnit barsjakeho chronomagora. Ta chronograf mania je taky zaciatocny amok. Az potom clovek zacne ocenovat vyladenost jednoduchsieho cifra a velkej obiehajucej sekundovky. A tie nechrono SOH su vyfesakovane naparadu aj s MI..
wizard-ov Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Navíc ty modráky na meshi přitahují oči jak cyp...
Paradox.f Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Sibirnaya to vystrelil na stred terca. Ocividne ta to k beckam taha. A na striedacku k ultrachronam navi dokupit SOH moze ukludnit barsjakeho chronomagora. Ta chronograf mania je taky zaciatocny amok. Az potom clovek zacne ocenovat vyladenost jednoduchsieho cifra a velkej obiehajucej sekundovky. A tie nechrono SOH su vyfesakovane naparadu aj s MI.. Tak ono, svuj sen jsem si koupi Breitlingu splnil. Ty SOH v modrem s krokodylem jsou proste luxusni, super kombinace. Tak premyslim, jestli si hned slitnout pro SOH a nebo pockat na nardinky, pripadne Yacht Master II - taky jeste volba. Kazdopadne, designove se me opravdu moc libili RW, takze jsem rad, ze vim, ze jsou na prd. Dneska sem fotky Breitlingu hodim
Karussell Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Portfolio od Dieselu až po Yachty dvojky, to tady ještě nebylo Na to, že jsi ve 2010 kupoval jet-set Upraveno 26. března 2016 uživatelem Karussell
Paradox.f Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Portfolio od Dieselu až po Yachty dvojky, to tady ještě nebylo Na to, že jsi ve 2010 kupoval jet-set Tak asi si stojim na vedeni, ale moc Te nechapu :-)
Paradox.f Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Tak tady jsou.Koupene nove v Praze, Parizska - Carollinum. Je to cca. 6 mesicu dozadu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Mitak Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Tak asi si stojim na vedeni, ale moc Te nechapu :-)Já ho chápu, ale tebe moc ne :-)
Paradox.f Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Já ho chápu, ale tebe moc ne :-) OK, parada. Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se