Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Po jsme s MírouMírou poprvé zakšeftovali a paráda. Kromě nákupu a přesunu zdrojů jsme si i pokecali, resp. jsme hlavně kecali, protože samotný obchod proběhl rychle a hladce.

Byl to můj první nákup od člověka z fora ( alespoň tedy pokud vím, a to ne, že bych tady nechtěl koupit už dřív, ale byl jsem vždy nějak pomalý .... ) a výborná zkušenost. díky

• po měsících...
  • Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Za mně všechno na jedničku s hvězdičkou. Rychlá domluva. Škoda že jsme se neviděli osobně, snad příště. Každopádně děkuji Mírovi za obchod a kdykoliv rád zopakuji.

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

S radostí musím potvrdit vše výše uvedené. Vše rychle vykomunikováno, rychle posláno, dobře zabaleno. Prostě radost. Tak snad příště v lepších časech to klapne i s osobním setkáním.

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Další obchod - opět vše na výbornou. 
Super komunikace, platba ihned, zpětná vazba…. 

Diky a rád doporučuji. 
Brzy ahoj 😁🤟🏻

• po měsících...
Odesláno

První deal s Mírou a vše na výbornou, super pokec o kukajdách, pohodovka a slušnost🙌🏻 Díky mic a těším se na další hodinkové setkání😉

Odesláno

Hodinkový obchod, vše v pohodě, rychle a bez problémů. Osobní jednání u příjemného pokecu. Přeji Mírovi hodně štěstí a ještě jednou děkuji.

• po měsíci...
Odesláno

Rychlý a spolehlivý obchod. Hodnotím jako prodávající. Příjemná a neváznoucí komunikace, platba, doručení atd... Vše v pořádku. Já mohu jen doporučit.

Díky za obchod.

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Musim se zařadit do zástupu chválících. S Mírou to byl obchod na jedničku a jako bonus příjemný pokec. Kdykoliv znovu. 
Diky Miro👍

• po měsících...
  • po 5 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Od Míry pořízené Tudory BB58, top stav v souladu s nabídkou a fotografiemi, perfektní domluva a spolehlivost. Osobně pak bezvadný pokec. Děkuji za obchod, dělají radost! 

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...