Aetas Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 V Po jsme s MírouMírou poprvé zakšeftovali a paráda. Kromě nákupu a přesunu zdrojů jsme si i pokecali, resp. jsme hlavně kecali, protože samotný obchod proběhl rychle a hladce.Byl to můj první nákup od člověka z fora ( alespoň tedy pokud vím, a to ne, že bych tady nechtěl koupit už dřív, ale byl jsem vždy nějak pomalý .... ) a výborná zkušenost. díky
MrGas Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 Znovu skvělý obchod, znovu fajn domluva a pokec a znovu doporučuji
carpaccio Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Odesláno 22. května 2020 Milej brněnskej chasník, se kterým je radost posedět nad kafem. A pamatuj, že pozvánka na vínko v Praze platí, šéfe.
pciza Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Odesláno 28. července 2020 Za mně všechno na jedničku s hvězdičkou. Rychlá domluva. Škoda že jsme se neviděli osobně, snad příště. Každopádně děkuji Mírovi za obchod a kdykoliv rád zopakuji.
Pivas Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2021 Rychlá domluva,rychlá platba vše na jedničku. Doporučuji a děkuji !
Tenglis Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Odesláno 16. března 2021 S radostí musím potvrdit vše výše uvedené. Vše rychle vykomunikováno, rychle posláno, dobře zabaleno. Prostě radost. Tak snad příště v lepších časech to klapne i s osobním setkáním.
MichalV Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 Fajn pokec, výborná domluva, blesková platba. Díky Mirku a zase někdy
MichalV Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Odesláno 25. června 2021 Další obchod - opět vše na výbornou. Super komunikace, platba ihned, zpětná vazba…. Diky a rád doporučuji. Brzy ahoj
tikzot Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Odesláno 22. října 2021 První deal s Mírou a vše na výbornou, super pokec o kukajdách, pohodovka a slušnost Díky mic a těším se na další hodinkové setkání
Martin J. Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 Hodinkový obchod, vše v pohodě, rychle a bez problémů. Osobní jednání u příjemného pokecu. Přeji Mírovi hodně štěstí a ještě jednou děkuji.
Wladimir Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Rychlý a spolehlivý obchod. Hodnotím jako prodávající. Příjemná a neváznoucí komunikace, platba, doručení atd... Vše v pořádku. Já mohu jen doporučit. Díky za obchod.
meelleem Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2022 Rychlá domluva i celý obchod s odesláním. Mohu vřele doporučit
Pivas Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2022 Musim se zařadit do zástupu chválících. S Mírou to byl obchod na jedničku a jako bonus příjemný pokec. Kdykoliv znovu. Diky Miro
ducenstvo78 Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Odesláno 14. března 2023 Super obchod. Rychla domluva, hodinky v perfektnim stavu, jednoznacne doporucuji.
st8ball Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2023 Příjemné dopisování a nakonec rychlá platba. Doporučuji! Odesláno z mého POT-LX1 pomocí Tapatalk
nazdarhodiny Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Odesláno 23. července 2023 Hodinky mi dorazili obratem, a ty stopy po noseni, pred kterymi jsem byl varovan jsem bez lupy skoro nenasel. Super obchod, doporucuji.
tom2s Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2023 Od Míry pořízené Tudory BB58, top stav v souladu s nabídkou a fotografiemi, perfektní domluva a spolehlivost. Osobně pak bezvadný pokec. Děkuji za obchod, dělají radost!
F.B. Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Rychly a bezpoblemovy obchod, doplneny prijemnym pokecom. Tak by to malo byt. F.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se