patprom Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 V 13. 11. 2016 v 11:37, Sphinxx napsal: Gratuluji! V 13. 11. 2016 v 12:53, vsudybyl napsal: Jsou nejlepší. I když začínám mít dalšího velkého favorita a to mimo RolexDěkuji, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Chtěl jsem je, už jsem je mohl mít a rozmyslel jsem si to a jak tak teď koukám na Tvoje fotky, tak mě to mrzí .. Asi by se mi líbily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 To si pis, ze jo! Sance na koupi je vzdycky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Mám rád retro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Žabáci i dnes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ahoj. Jsem rád, že si jich užíváš. Mnozí říkají, že prý ta zelená omrzí, proto jsou v černé lepší. U mě je to přesně naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Neomrzi, ale nesmí clovek byt OWG nebo je mit jako jediny RLX - to mi prijdou Suby LN univerzalnejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Dík! Pro mě jsou to jediné Rolby, které mi dělají radost prakticky furt a i když jsou zelené, nebojím se je nosit ani při formálních příležitostech. LN jsou klasiky, ale já mám rád trochu větší odvaz. Takové Pepsiny nebo Polárky mám taky rád, ale čas od času je musím odložit do trezoru, abych se se na ně mohl zase těšit. Jsou super, ale na Žabáky fakt nemají. Dneska za sněhem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Lumi nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Za odměnu jsem si pořídil nový přírůstek do knihovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Pekne Patriku :-) urcite to bude zaujimave citanie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 gratulujem tiez sa na ne chystam, ale zatial nemam stastie na nejaku normalnu cenu... foto je velmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Dik, jen takové mobilovky :-)Mimochodem, ta kniha je úplně magická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Ta kniha vypadá zajímavě, kde jsi ji koupil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Amazon UK, do 2 dnů byla doma :-) Jedna řidičská z minulého týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Díky za info a za potvrzení funkčnsti Google. Za ty prachy asi není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Inac ta kniha je aj na amazon.de a ten ma free shipping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 V 30. 12. 2016 v 20:35, huhu4d napsal: Inac ta kniha je aj na amazon.de a ten ma free shippingNo prosim, skoda, mohl jsem usetrit 10,95? za UPS :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se