Tomas_2002 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Sem s příběhem ! Při minulé amnestii jsem dostal taky ppk s příběhem Gandalfe kdybys chtěl tu Pragu prodat, náš doktor ji shání a zaplatil by odpovídající cenu Tchánův děda ji zíkal od Němce, když se jim vzdávali. Příliš podrobností k tomu nemám, tchán není z nejpovídavějších. Ale pistole se u nich dědila a já jsem asi první zodpovědnej se ZP, kdo dostal na starosti to "dostat na papíry". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Kdysi ji meli na strelnici v cestlicich..Edit: tak je rozbita ) http://www.strelec.cz/zbrane_k_zapujcce.html Sent from my iPhone using Tapatalk Děkuji! budu to sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Toto snáď poteší i tých čo nemajú radi zbrane no môžu technológie :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Tak se pořád nemůžu sžít s pistolí CZ 75D Compact. Velikost a váha o.k., ale fakt mizerná spoušť. Se Shadowem se mi stříli super, ale ten Compact je pro mě za trest. Neměli byste nějaký tip, na EDC pistoli ? Nechci Glock, raději bych něco s kladívkem. Raděj 9mm luger, může být 9mm brow. Byl jsem spokojený s výročním PPK 9mm, ale ten mi zabavila manželka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyB Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Sig Sauer 938? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Toto snáď poteší i tých čo nemajú radi zbrane no môžu technológie :-) F.Tchán je strojař + myslivec, takže u toho videa ani nedutal a myslím, že v kapse měl dokonce baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Sig Sauer 938? To je takový šeredný. Když SIG, tak přemýšlím o P232.... Pak ještě o Walther CCP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Tchán je strojař + myslivec, takže u toho videa ani nedutal a myslím, že v kapse měl dokonce baterku Super, po takomto by chcel "Berettku" snáď aj každý druhý pacifista :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Chlapi, kde nejlíp nakoupit Lugery za slušnou cenu? Včera jsem měl na závodech závadu a už mě ty přebíjenky nebaví. A dneska jsem při pucování kvérů zjistil, že se mi nějak ztenčily zásoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 V Rudný na náměstí vedle Lidlu..zbraně a střelivo a nějaký nářadí..malej krámek..tak před měsícem jsem tam kupoval S&B Luger za 4.80 tuším. Líp nevím:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Munitop 4,70 při odběru 1.000,- CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Kluci mate nekdo na kveru - pistoli oko papouska? Na cem pridelany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 No, tak manželka udělala papíry, takže PPK/S přechází do jejího vlastnictví, jak jsem jí slíbil....docela je mi to líto, dost jsme se z PePíKem sžili. Na 10 metrů nebyl problém trefit 4 desítky. Co mi nebude chybět, je ten vypouštěč kohoutu, kterej tak dementně překáží při natahování závěru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takže pro sebe budu muset vybrat nástupce. Vidím to na SIG P232 nebo Walther CCP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 ... Co mi nebude chybět, je ten vypouštěč kohoutu, kterej tak dementně překáží při natahování závěru... To je právě schválně - člověk natáhne závěr a zároveň drží vypouštění kohoutu, takže závěr zajede a je spuštěno. Pistole je připravená zafrčet do futrálu a poté hned odjistit. Ideální pro nošení, protivný na střelnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 To je právě schválně - člověk natáhne závěr a zároveň drží vypouštění kohoutu, takže závěr zajede a je spuštěno. Pistole je připravená zafrčet do futrálu a poté hned odjistit. Ideální pro nošení, protivný na střelnici. Hele to tak úplně nechápu.... Mohl bys mi to vysvětlit nějak víc pro blbce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Nosit PPK zajištěný je docela zbytečný ta hovadsky těžká spoušť to jistí dostatečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 ppk ? kopie.JPG Toto chci! To je nějaká individuální úprava, nebo se to takto dá koupit na krámě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Nosit PPK zajištěný je docela zbytečný ta hovadsky těžká spoušť to jistí dostatečně To je fakt, v tom double action je docela síla to přeprat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Toto chci! To je nějaká individuální úprava, nebo se to takto dá koupit na krámě? Normálně z krámu, aj s tou mahagonovou krabicí. http://www.gunbroker.com/Auction/ViewItem.aspx?Item=458827155#PIC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Tak hezký svátky pardálové a hodně zdraví, štěstí, lásky a pohody v roce 2015 ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se