F.B. Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Vďaka, chlapci. Mrknem na to. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Ne tak ja zase vím že i Glock není svatej, ale ja teda neznám nikoho kdo by měl z Géčkem problém. Co se týká munice tak jestli d-fens používá limity tak se podle mě není čemu divit, něco takového bych nestřílel ani kdyby to bylo zadarmo. Jinak z článku jde vidět hlavně nasranost:D A koupě pistole ISSC radši ani nekomentuju, každej kdo to měl kdy v ruce ví.Tomas_ 2002:Jinak zpět k waltheru. Ja to fakt nemyslel zle, jen že takové závady jako jsi měl prostě nejdou s pistolí na nošení moc dohromadym, ale pokud reklamace klapne a pistole se po pár stovkách nábojů bude chovat spolehlivě tak nevidím důvod proč si ji nenechat a dál nenosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 No, s tím CCP to ještě zkusím :-) Koupil jsem jako náhradu XD(m)-9 3.8". Neskutečně kvalitní zpracování, jednoduchost a bytelnost. Oproti tomu Waltheru je to o 200% lepší. Navíc se snadno rozkládá a díky jednoduchosti konstrukce velice rychle čistí. Na tak krátkou hlaveň i velice přesné. Nicméně, proti tomu Waltheru je to o hodně širší a na nošení opravdu celkem nepraktické. Obří zásobník mi je při nošení celkem na nic. Takže jak říkáš - zítra si mám jít pro opraveného Walthera, zkusím z něj něco vystřílet a uvidíme, protože pohodlnější zbraň na nošení opravdu neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Wizard má radost - koupil si bum, bum... A propos, kdo pozná do jakého kvéru pasuje to spodní šuple (to je můj přírůstek)? Horní je pro srovnání 30ti ranný zásobník do Škorpa EVO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 G3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 AR-15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 L1A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Nó, nejblíže je Andrew... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Tak FAL, nebo něco z této rodiny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Bingo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Chlapi, jakou dlouhou samonabíjecí zbraň byste doporučili ? Chtěl bych něco na hobby/sport. Cena tak kolem 30 kKč ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 A co by sis představoval? Dlouhou v puškové ráži nebo v pistolové? Klon sa58,ak47, ak74 nebo něco v .223? Nebo pak předělávky samopalů od špagina, uzi...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 (upraveno) Rád bych něco v 223. rem. Aby to bylo spolehlivý a trochu přesný. Navíc nejsem moc manuálně zručnej, tak aby byla jednoduchá obsluha a čištění.. Myslel jsem tak něco takového: https://www.gundrak.cz/Default.aspx?Page=1129 Ale určitě si rád nechám poradit. Upraveno 2. února 2015 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Tak v tom cenovém limutu asi jen Norinco CQ-1 Mě vyšlo, komplet ustrojené od Magpulu, s kolimátorem, 5 zásobníků a 300 patron na 35tis Samotná zbraň stojí 16900Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Teda, zrovna o tomhle modelu kolujou po internetu hrozný zvěsti. Tomu bych se raději vyhnul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Na norníka se vykašli, prodali jsme několik kusů tohohle a kvalita konstantí http://proarms.cz/katalog/e-katalog/katalog-zbozi/black-forge-weapons Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 No, hrozný zvěsti možná kolují o prvních kusech, co jsem přišly před lety. Na ty z poslední várky, kterou dovalilo BVS, ze které ho mám i já, jsem neslyšel půl špatného slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 V 2. 2. 2015 v 11:20, gunman napsal: Na norníka se vykašli, prodali jsme několik kusů tohohle a kvalita konstantí http://proarms.cz/katalog/e-katalog/katalog-zbozi/black-forge-weapons A je potřeba k tomu ještě něco dokupovat ? Nebo už je to takhle pro hobby střílení komplet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Tak jde střílet i z nenastrojené AR, přes ten dioptr, když Ti to vyhovuje se střílí i dost přesně. Akorát teda jestli je na AR potřeba vyměnit jedna věc, tak je to lučík, s tím origo je to bez rukavic docela utrpení, trochu to dře prostředník. Zatím jsem se s tím setkal na všech AR bez ohledu na výrobce. Lučík od Magpulu to řeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Ja bych ti radil trochu přišetřit a jit do PARky. Už to není zas o tolik víc a je to zas někde jinde. Tím spíš že stejně neskončíš tím že koupíš popruh a pár zásobníků. Určitě přidáš kolimátor a další příslušenství takže do 30tis. se stejně nevlezeš takže bych šel rovnou do něčeho lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se