Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mimochodem známý dnes přivezl klon 1911 od Norinco, vyškemral ode mne pár zkušebních patron. Použitá zbraň, ale v A1 stavu a navíc lehce natuněná a krásně vyladěná.Na to, jak je to tvarově jednoduché, to krásně sedí v ruce.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tuhle pistolí milují a neříkej mi, že ji máš. Hned letím do Hradce a v pondělí pro povolení...

Ivane nemam ale jak ji budu mit v pazoure, tak dam hned vedet.

Odesláno

Ja psal o pistoli Hasici, herdek. :-D

Wanderer: Honzo moc diky za pekny pocteni. Urcite velmi poucny.

Zmiziku a nechas me z ni bouchnout? Kdyz ja jsem na ty recyklaty. Na Colta mam jeste cas.

Ggrand: Jirko ja bych ani nerekl. LCP je peknej prcek a neprijde mi, ze by to bylo nejak hrozny na strileni. Mam zkusenost i s dvoupalcem 38 spec a taky celke v pohode. Otazka je jak by se clovek zachoval v nejake krizovce. V praci cvicime z CZ 82 a to je teprve zazitek. Vypousteni zasobniku tvrde jak prase a takticke prebijeni apod neni absolutne vypovidajici. Jinak mas samozrejme pravdu. Ted v zime neni problem schovat 17 v IWB holsteru a nikdo nic nepozna. Mensi pistolku jsem poridil kdyz jdu ven po vesnici a nedej boze by se potkal nejaky neposedny pes.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ja psal o pistoli Hasici, herdek. :-D

Wanderer: Honzo moc diky za pekny pocteni. Urcite velmi poucny.

Zmiziku a nechas me z ni bouchnout? Kdyz ja jsem na ty recyklaty. Na Colta mam jeste cas.

Ggrand: Jirko ja bych ani nerekl. LCP je peknej prcek a neprijde mi, ze by to bylo nejak hrozny na strileni. Mam zkusenost i s dvoupalcem 38 spec a taky celke v pohode. Otazka je jak by se clovek zachoval v nejake krizovce. V praci cvicime z CZ 82 a to je teprve zazitek. Vypousteni zasobniku tvrde jak prase a takticke prebijeni apod neni absolutne vypovidajici. Jinak mas samozrejme pravdu. Ted v zime neni problem schovat 17 v IWB holsteru a nikdo nic nepozna. Mensi pistolku jsem poridil kdyz jdu ven po vesnici a nedej boze by se potkal nejaky neposedny pes.

Necham te vystrelit ale musis slibit, ze prestanes provokovat po vsi psy. Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Souhlas. 45 ráže u krátké hlavně je skoro tak příjemná, jako u revolveru. Hrozná rána, kopanec jak od koně a plamen u laufu, jak to bude ještě hořet i když kulka už bude na cestě k novému majiteli. Můj názor, na malou pistoli k obraně na blízko přiměřenou ráži. To co sis vybral Zmizíku, je krásný. Na prachy kašli. Když si porovnáš cenu s penězma, který jsme tady už vyhodili za hodinky, je to zanedbatelná položka. Až budeš chtít velkou pistoli na blbnutí, určitě je 45ACP super volba. Ale na to, abys měl něco na nošení do hospody, ti ten malej prcek určitě stačí.... :cheers:  :cheers:  :cheers:

Ta Zmizikova je .380.

Odesláno

Necham te vystrelit ale musis slibit, ze prestanes provokovat po vsi psy.

Kdyz nebudou provokovat oni/y me tak slibuju. :-D

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ta Zmizikova je .380.

Myslim, ze Cyril reagoval na tu .45 para a mne tu moji kocicku schvalil. :) Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

A jak hodnotis přípravu u p. Hynsta? Za mě perfekt, jen by mohlo být více střelby (měli jsme dvě pistole a jednu dlouhou malorazku p. Dvě kola na každé po 5ti strelach)...

1. dva dny se nám opravdu věnoval, porovnám-li se všemi rádoby manažerskými kurzy, kterých jsem x absolvoval, cena/přístup/přínos OK.
  2. různě na fórech si lidé stěžují na "mačopřístup". Dle mne velmi v pohodě a dám-li řečené do souvislosti s následným učením ke zkouškám, bylo to tam když jsme to potřebovali.
  3. praktická příprava jak říkáš + 2 rány z brokové dvojky. zdá se mi tak akorát, někteří kluci si však rovnou domlouvali další střelbu, já to neřešil.
  4. celkově hodnotím dobře a chci tam začít se střelbou, uvidíme :-)
Odesláno

Pan inženýr Hynšt je arogantní kretén, v životě bych tam znovu nešel. Byl jsem u něho teda jenom na zkoušce a úplně mi to stačilo. Kolegové střelci co u něho kdysi působili v klubu jsou stejného názoru.

Odesláno

Asi se pan Hynst změnil. Protože moje čerstvá zkušenost potvrzuje Lazyho názor, navíc elegantně shrnutý do 4 bodů. Ke všem účastníkům kurzu se choval pan Hynst přísně, ale rozumně. Bez nadávek, urazeni a pod.

Jsem rád, že jsem článek na dfens nečetl dříve, jinak bych asi do Magnumu nešel, což by dle mého názoru byla veliká škoda a okradl bych se o možnost získat cenné informace.

Odesláno

A byl jsi taky někde jinde? To je dost podstatný, jak to pak chceš porovnávat?

Porovnávám svoji zkušenost se zkušenostmi ostatních. Zítra jdu do Triggeru, tak budu mít novou zkušenost. Nicméně přípravný kurz pro získání zp už jinde absolvovat nebudu... :-)
Odesláno

Asi se pan Hynst změnil. Protože moje čerstvá zkušenost potvrzuje Lazyho názor, navíc elegantně shrnutý do 4 bodů. Ke všem účastníkům kurzu se choval pan Hynst přísně, ale rozumně. Bez nadávek, urazeni a pod.

Jsem rád, že jsem článek na dfens nečetl dříve, jinak bych asi do Magnumu nešel, což by dle mého názoru byla veliká škoda a okradl bych se o možnost získat cenné informace.

Čtu dfense pravidelně x let a uvedený článek jsem také četl. Řekl bych, že vzájemný názor Hynšt vs. pisatel může být dost podobný, ale to je jejich problém :-)

Když jsem podával přihlášku ke zkoušce odborné způsobilosti na policii, byla možnost výběru ze tří termínů a to pouze 2x BH Magnum a 1x AWIW. Potřeboval jsem to přizpůsobit i časově, takže to jinak nešlo. Šel jsem tam s tím, že uvidíme co a jak a nějak se s tím popasuji. Přežil jsem blbce před 20 lety na vojně, občas musím pracovat s "arogantními kretény" atd., takže jsem víc neřešil. Důležitý byl cíl a dle mne to bylo v pohodě. Svůj názor na průběh přípravy jsem už uvedl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...