Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Moje babička říkala "příklady táhnou" :thumbsup_anim: .

Tohle je podle mě ale dobrý příklad...

Taky už jsem si kolikrát vyslechl: "střílej tak abys zabil"

Nemá cenu to řešit, každej to má nastavený jinak.

kibi: Neoznačoval, ale klidně můžeme začít :D Budou se nás bát! :D

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen takovy postreh - ozbrojeni lide jsou oznacovani za potencialni vrahy, nebezpecne psychopaty a jinak zavrzenihodne tvory... zatim jsem si nevsim, ze by tu nekdo ozbrojeny oznacoval pacifistu za hloupeho nezodpovedneho naivku...? nebo se mylim...? :D

Ježiš a to si myslíte, že jsem nějaký mírotvorce - asi by jste zírali na moji zbrojnici :thumbsup_anim: .

Odkaz ke komentáři

jen takovy postreh - ozbrojeni lide jsou oznacovani za potencialni vrahy, nebezpecne psychopaty a jinak zavrzenihodne tvory... zatim jsem si nevsim, ze by tu nekdo ozbrojeny oznacoval pacifistu za hloupeho nezodpovedneho naivku...? nebo se mylim...? :D

Tady přece nikdo nepsal že všichni ozbrojení jsou psychopati. Ta debata byla o tom, že se ozbrojují i psychopati. Já tám cítím rozdíl ;) .

Odkaz ke komentáři

Tady přece nikdo nepsal že všichni ozbrojení jsou psychopati. Ta debata byla o tom, že se ozbrojují i psychopati. Já tám cítím rozdíl ;) .

To holt osud i psychopati řídí kamion proti kterému jedeš na úzké okresce

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

ja taky. kolik znas ozbrojenych psychopatu? nebo je to jen takove obecne tlachani - o tempora, o mores...? :)

Člověk by se až divil co potká psychopatů a neví o nich :D Třeba můj kámoš doktor mě určil diagnozu agresivní psychopat :thumbsup_anim: a kdyby mě, nebo rodině chtěl někdo ublížit nevytáhnu kvér, ale zašlapu ho do asfaltu :D .

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

pak bys asi mel udelat to, co by bylo spravne - na skutecnost, ze ty lidi povazujes za psychicky nezpusobile drzet nebo i nosit zbran bys mel upozornit PČR - odbor správních činností - zbraně a výbušniny...? tak nejak bych si predstavoval odpovedny krok zodpovedneho cloveka? drzim ti palce - a to neni ironie :)

To si nechám projít hlavou, děkuji za přání :-). To ovšem nebylo tématem debaty. Ale je to oblíbený způsob jek odvést debatu od principů k jednotlivostem. Tak dobrou.

Odkaz ke komentáři

Změnit psychotesty?

ne poradnej pohovor psychologa ,psychotesty se daji ochcat delaj se na pc,ale clovek by to mel vytusit

Člověk by se až divil co potká psychopatů a neví o nich :D Třeba můj kámoš doktor mě určil diagnozu agresivní psychopat :thumbsup_anim: a kdyby mě, nebo rodině chtěl někdo ublížit nevytáhnu kvér, ale zašlapu ho do asfaltu :D .

Tak to bych chtel videt,jak slapes doktora do toho asfaltu :-)

neodvadim debatu od principu... podle mych principu je v poradku, ze zpusobili lide chodi ozbrojeni. stejne tak je v poradku, ze kdyz udelaji prusvih, tak dostanou odpovidajici trest :)

i ja ti preju dobrou noc :)

Kdyz udelas chybu,musis za ni zaplatit,to je holt zivot

Odkaz ke komentáři

ne poradnej pohovor psychologa ,psychotesty se daji ochcat delaj se na pc,ale clovek by to mel vytusit

Tak to bych chtel videt,jak slapes doktora do toho asfaltu :-)

Kdyz udelas chybu,musis za ni zaplatit,to je holt zivot

Nehovořím o doktorovi - je to kámoš :D . Je třeba číst řádně příspěvky :D

Odkaz ke komentáři

Psychopat muze bejt i tvuj soused o kterym to roky nevis a jednou ti prijede na navstevu kamos kteryho si nevidel od vojny a udelate trosku vetsi party a soused te pichne kuchynakem mezi dverma ,ze ho budis :-) .To proste muze bejt kdokol :-)

Odkaz ke komentáři

vzdycky jenom zasnu, jak jsou pravdolaskove optimisticti...

ze zivota - pred par lety jsem v noci dostal avizo - vloupani (asi strechou) do (bankovniho) objektu... byl jsem tam za chvilku, taky zasahovka PCO a policajti... policajti odmitli jit jak na strechu, tak do baraku - "protoze by tam pachatel nebo pachatele mohli jeste byt"... takze na strechu i do baraku jsem lezl ja + jeden kluk z PCO... kdyz jsem se ptal na zajisteni ocividnych stop vloupani - "to nestoji za to, skoda neni velika"... a pak jsem se s nima hadal dalsi 2 hodiny na sluzebne, aby to aspon nabrali jako trestny cin... takze nejake iluze me fakt presly - a to nejen v tomhle pripade...

ze by me tihle lide vytahli z maleru nekde na ulici nebo doma... k smichu... :D

To mas pravdu,taky bych si nedal zadny iluze.Mam kamose akcnaka ,kterej slouzi na pcr a nekdo nahlasil vloupacku a samozrejme kamos byl nejblize ,tak tam jel .U nas obcas slouzi jeden bengal a jeden mestak.Prijeli na misto vloupani a kamos ,ze se de dovnitr ,mestak ,ze nejde maji to zakazane a maji pockat na posily ,co kdyby byl zlodej jeste ve vnitr.Jenze jak pisu kamos alkcnak ,ze jde ,lump byl vevnitr a vzal mileho kama po lalici pajcrem a bylo vymalovano ,sice ho jednou strelil ,ale v te dobe meli jeste ty 83 a ne 75 mel selhac a operaci palice .Marodil snad rok a jeste mu to nechteli uznat ,ze prej mel pockat :-) .Mazec

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...