Přejít na obsah

Jak Vás uspokojuje mít na ruce Seiko

eloga

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 407
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No vida, a pak že se nedaj dělat hezký quartz strojky :-)

Tak to mrdnu jeste sem ;)

Dnes vymena baterie v GS, Koscomu. Jeich prvni vymena baterky v GS a prvni pouzita baterie Seiko, ktere jim dorazily vcera (myslim).

No, uspokojovalo me to docela slusne ;)83e82d97a99f3409a151ccb093864720.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Před krátkým časem jsem si koupil svoje první automaty -Seiko 5 , za pár dní dostanou nový řemínek jako na odkazu

http://ahaworth.com/updates/2015/4/30/the-seiko-snk803.html

Jsou neskutečně levné....a za tu cenu podobně kvalitní. Nic není ošizené , vše vypadá jak má , ocel. pouzdro , průhled , hardlex  , design Muster B který mně fakt bere už několik let.

Navíc třeba hacking a ruční nátah já vůbec nevyužiju , znám se.Požadavky na přesnost splňují více než dost.

K tomu  - socka či ne....

Při výběru jsem na tom byl opačně jako někteří zde - pro mně bylo "hore" mít na ruce "pravé Seika".

Raději než Orienty a jak tak pořád čtu zdejší fórum , raději než mnohé švýcarské značky.

Seiko udělalo pořádný zářez do hodinářské historie a na to dám.

Někde na poště se už poflakují SKX007 a mrak řemínků/strapů k oběma, takže anabáze Seiko pokračuje...

V posledních dnech taky dost oceňuju , že díky veliké rozšířenosti Seiko hodinek má člověk neskutečné možnosti měnit či vylepšovat ten svůj původní , vysněný model.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pomalu zjišťuju, že mě víc uspokojuje vidět Seiko na obrázku nebo Ytube recenzích než je mít na ruce :-D  Nechápu čím to je. Líbí se mi od nich ty potápky ale pokaždé když nějaké pořídím, připadají mi na mé ruce takové malé a ztrácí se. Nedělají mi ten pocit "mám na ruce pořádnou a pěknou věc" Dělají jen pocit že když se na ně zadívám tak si řeknu "jo pěkný" ale něco tomu pořád chybí... :-(    Po SKX007 ( pro mě dětské hodinečky ), Stargate II už ale stejně plánuju Suma :-)  Snad už to bude tak nějak ono.  Jinak si pamatuju že pocit kterýmu nic nechybělo jsem měl s Alpina extreme sailing.  Asi nějak nemůžu hodinky pod 45mm nebo nevím. 

Upraveno uživatelem Ondrais
Odkaz ke komentáři

a to se mi zrovna vubec nelíbí. Já třeba vubec nemusim kdejakou extravaganci a nabubřelost. Mám rád střízlivý design ale ať je vidět a nemusim se na to koukat lupou. Spíš bych to napsal tak, že hodinky mi přijdou akorát, když mají lunetu a ciferník ve velikosti pouzdra ( v mém případě ideálně tak těch 45mm ) a ne že na 44 pouzdru je malá luneta s malým ciferníkem. Nevím jak to přesněji vyjádřit. :-)

obvod mám 19,5 - 20cm

edit: to instant -  výšku čeho? 

Odkaz ke komentáři

takže děkuji ti Villain83, koukl jsem na ty tuňáky a narazil na solar tuna. Láska na první pohled. Takže ti moc děkuji, nějak se mi ten seznam must have Seiko zvětšuje. Začínám být pěknej Seikoholic. Modely, který jsem dřív vubec nemusel, jako třeba small tuna SRP639 se mi najednou líbí a seznam se zvětšuje a zvětšuje. že já sem vubec lezu, jsem tu sotva týden a už mám seznam hodinek za 100.000,-   :frusty:

Odkaz ke komentáři

takže děkuji ti Villain83, koukl jsem na ty tuňáky a narazil na solar tuna. Láska na první pohled. Takže ti moc děkuji, nějak se mi ten seznam must have Seiko zvětšuje. Začínám být pěknej Seikoholic. Modely, který jsem dřív vubec nemusel, jako třeba small tuna SRP639 se mi najednou líbí a seznam se zvětšuje a zvětšuje. že já sem vubec lezu, jsem tu sotva týden a už mám seznam hodinek za 100.000,-   :frusty:

ked si pri sume 100.000 trieskas hlavu o mur, co budes robit az to zacne byt skutocne vazne? :)

Odkaz ke komentáři

...asi si uříznu ruce.

Je to v háji, už se mi začínají líbit kousky kterým bych se dřív zasmál. Jako ty monstra, tuny a tak... a to je zatim jen takový hraní. No, raději nedomýšlim kam se to bude posouvat. Naštěstí moje vysněný mam jasný, ale trochu mě škádlí ty seikovský profi potápky mm300 a výš. Kruci :-)

já sotva dávám teď 44mm u Stargate, menší fakt mít nemůžu, mě to přijde jak když na tý ruce nic neni. Přitom ideální mi přijdou taky 44 nebo 45 od Alpina Seastrong. Mají nějak líp rozvrženou lunetu, ciferník na skoro čtvercovém pouzdru. Prostě tam jsem doma a cítím se fajn :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...