Přejít na obsah

YPO moderátorem (tentokrát s anketou)

safi

Má být YPO moderátorem?  

93 hlasů

1. 1. Má být YPO moderátorem?

• ANO
      87
    • NE
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO
Odesláno
Tentokrát téma s anketou :thumbsup_anim: (snad se nebude Grga zlobit...)

Hlasujte ted!

Já můžu taky hlasovat ? :D

Návštěvník YPO
Odesláno

pánové děkuji za důvěru, ale Ti co tom rozhodují tu už půl roku abstinují :D ....... nicméně můžu Vám slíbit nižší daně cca 2% pro všechny a pochopitelně vyšší sociální dávky bez ohledu na příjem .... takže hlasujte o sto péro :)

Váš YPO

Návštěvník YPO
Odesláno
Hlas pro YPA!

jedině ,když mi se safim budeš dělat náměstka :)

pánové tohle vlákno vzniklo,protože tu je málo moderátorů .... respektive si myslím ,že jeden by na toto relativně klidné fórum stačil,ale všichni máme i jinou práci a je třeba aby se tu občas někdo objevil a udělal denně tak 5 banů a devět locků :D ..... jestli to budu já nebo někdo jiný je úplně jedno ..... pokud mi 15x denně nebudete říkat ,že jsem moderátor na **** tak se tomu nebraním ..... nechci umřít mladý :D

Odesláno

Ypovo několikeré veřejné prohlášení o ukončení nákupů a vzápětí pořízení dalších a dalších přírůstků ho spolehlivě diagnostikuje jako nespolehlivého člověka se závislostí - takže hlasuji pro :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
..... pokud mi 15x denně nebudete říkat ,že jsem moderátor na **** tak se tomu nebraním ..... nechci umřít mladý :D

Počkej, ty si ještě užiješ! Hlášky typu dejte volovi funkci, namyšlená vrchnost, atd. :lol2:

Samozřejmě můj hlas máš.

Návštěvník YPO
Odesláno
Počkej, ty si ještě užiješ! Hlášky typu dejte volovi funkci, namyšlená vrchnost, atd. :lol2:

Samozřejmě můj hlas máš.

osobně si myslím ,že by bylo nejlepší kdyby si se vrátil Ty ;) .... a pokud už nechceš poslouchat blbé kydy,tak aspoň občas něco napiš do úvodní strany .... je tam pusto,mrtvo,prázdno :crying_anim02:

Odesláno
osobně si myslím ,že by bylo nejlepší kdyby si se vrátil Ty ;) .... a pokud už nechceš poslouchat blbé kydy,tak aspoň občas něco napiš do úvodní strany .... je tam pusto,mrtvo,prázdno :crying_anim02:

YPO hlas jsem ti dal a přeji tobě i sobě, aby tě to moderování dlouho bavilo - nenech se znechutit ...

Odesláno

kozel zahradníkem :D

YPO ctí heslo jednoho politika:

před volbama je každý bezvýznamný občan významných voličem a po

volbách je každý významný volič bezvýznamným občanem :lol2:

máš můj hlas ;)

Odesláno

Jsem tu krátce, ale za tu dobu jsem stačil zjistit, že YPO splňuje všechny předpoklady dobrýho moderátora ... Takže ANO!

Návštěvník YPO
Odesláno

23 hlasů .... to už by bylo na nějakou malou stranu (politickou) ........ 18.11. mám výročí na chronomagu tak doufám,že se probudím s červeným písmem pod nickem :D :D :D hlasujte ... .hlasujte .... hlasujte .... :goof:

Odesláno

Jsem zcela rozhodně proti .Člověk jako YPO, který mi prodá tak krásnou krabici na hodinky za pouhopouhých cca 500 kč nemůže být soudný -ale vlastně -kdo jiný by o tuhle roli měl zájem ? Takže pro.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...