Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po roce chronostradani a jaloveho ocumovani jsem tu v inzerci narazil na Steinhart Ocean One Vintage black DLC. Skoro nenoseny, pekna cena.

I jal jsem se o nich neco nacist a objevil dalsi krasny dil nekonecneho serialu na tema houmage, tribute, inspirace, kopirak, parazit, wannabe, Rlx je nej :) atd.

(http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67608-steinhart-ocean-vintage-one/) A rekl si, safraporte tolik vasne, musim se na ty hodinky podivat.

A ted dilema, budu cool a koupim extremely rare original Sub ref. 6200 u Christies za bratru $200.000 nebo zase sednu na lep tomu starymu mazanymu imitatorovi Gunterovi :)?

Ted vazne, tyhle hodinky jsou v realu opravdu mooc pekny, mam je 1 den tak zatim jen nadseni a radost z nove hracky.

Pekne se nosi, velikost akorat, zpracovani a pocit z nich prijemne solidni s mirnym smrncem exkluzivity - cernych pry bude jen 200. Premyslim k nim o nejakem remenu, co myslite hodil by se? a jaka barva?

5ebcddd3bec4055f216a34cb7e64cf96.jpgd441014c10dfe6adc06f99b57b1b1890.jpg6c8872a48ba551b7533739b79e7f434d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Paráda, dobře jsi udělal. Já měl ty klasické - ocelové bez DLC a byls jsem moc spokojený. Moc parádní je ten klenutý safír. řemen by jim určitě sekl. Já ty své nosil výhradně na řemenu.

Odesláno

Gratuluji ke krásným hodinkám. Ať ti dlouho slouží. Nebál bych se i nějakého vintage koženého řemenu.

Odesláno

Ja bych je nechal na tahu nebo dal nejakou peknou gumu, nato. Tak nejak si nedokazu predstavit diversky na remenu, nejde mi to k sobe. Jinak at slouzi ke tve spokojenosti.

Odesláno

Presne..diversky na remenu?? Ne..to ztraci veskerou podstatu..tah&guma jo!

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Odesláno

Diky za nazory ve svatem nadseni jsem si objednal origo steini cerny kozeny nato. Trochu se desim jestli jsem neudelal blbost jak moc se zvedne vyska a vubec no uvidime az to dorazi dam foto

Odesláno

Par rychlych postrehu za tech par dni:

*presnost stabilni odchylka <+5s/24h - hodnotim kladne

*lumi stoji za starou belu hodnotim smirlive negativne - neni pro me rozhodujici a ocekaval jsem

Odesláno

Uprostred muzskeho utrpeni behem rodinneho ikeavyletu impulsivne zakoupene origo sadomaso kozene nato konecne dorazilo. Tak sup s nim na kukacky - nevypada zle a je velmi pohodlne. Posudte sami...

Odesláno

Pocity: pohodlny lehky vonavy. Abych se priznal uplne prvni pocity byly smisene mel jsem za to ze jsem si koupil kravinu ale pomalu si me to ziskava:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...