Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove, mam defakto stejne hodinky jako prodaval zde Dzos:
 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82490-vintage-poljot-chronograf-3133-bílý-ciferník/?hl=3133

a mam k nim velmi osobní vztah.

Uz jsem jim diky radam zdejších clenu sehnal nove sklicko a dopral jim servis.

Co jim ale chybi k dokonalosti je pruhled. Stve me je otvírat, abych se pokochal pohledem na strojovnu.

Nevite, zda vůbec někdo dela / delal dýnko s pruhledem? Nechci ponicit soucasne, muselo by jit o nove dýnko...

Ocenim pripadne typy a rady

• Po letech...
Odesláno

Franto, @Michalv159je totální pako. Během hodiny naflákal snad 25 příspěvků. Všechny úplně mimo. No, chvíli tady s námi nebude. Takhle zastírat fórum, to je opravdu pod úroveň.

Odesláno

Ahoj, sice to sem asi uplně nepatří. Tyhle Poljoty průhled neměly a asi ho mít ani nikdy nebudou. Ale když už jsme u této značky, tyhle Poljoty mi koupil táta když mi bylo asi 14, už je to celých 36let a pořád jedou. Čili poljot není tak úplně k zahození co jsem si kdysi o ruských hodinkách říkal, navíc mě na nich fascinuje ten mechanickej budík. To je mazec.

20211102_104424.jpg

• po měsících...
Odesláno
V 2. 11. 2021 v 8:36, orol napsal:

Pro průhledu chtivé a gůglu neumělé je tu aktuální odkaz.

:)

Diky za tip, jsem si dnes po peti letech na sve vlakno vzpomnel. Nicmene si nejsem uplne jisty, ze to pujde na me klasicke Poljoty. Prumer a stoupani sroubovice...

poljoty.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...