Exiztence Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Ke komplikovaným GMT pribily jednoduché čisté no daty, ten 2 linovy cifr k nim proste patří jo a mají flat four, teda ne ze by na to záleželo když to nejsou LV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Jedny Y druhé F, jedny díry, jedny bez, jedny se SEL, jedny bez, jedny s datem, jedny bez. Takže vlastně všechno pokryto teda já bych rád někdy třeba ještě ty prokleté tripple six nebo aspoň tritiove 16600 takže je vždy kam se koukat. Snad to tu nedávám úplně zbytečně a někomu se ty moje chrastitka líbí :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Mne sa tie dvojriadkove suby veľmi páčia. Sledujem to tu pravidelne a čudujem sa slabej odozve. Ale ono to je ako so stánkom na cigánsku, do rady kde je najviac ľudí sa postavia další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Mne sa tie dvojriadkove suby veľmi páčia. Sledujem to tu pravidelne a čudujem sa slabej odozve. Ale ono to je ako so stánkom na cigánsku, do rady kde je najviac ľudí sa postavia další. Díky, měl bych koupit po 4. Moony, třeba to by to tu rozhýbalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Ja sa ich chystám kúpiť po tretí raz este len. Ale asi tu všetci čakajú jlc reverso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Nová Reversa jsou nic moc, jenom staré dobré Ultra Thiny jsou dobré třeba to jednou klapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Myslel jsem, ze ty no date jsi prodal?(omlouvam se, tolik se v tom zase neorientuju a u tebe se v tom mnozstvi ztracim :-))), mam te jako jednohodinkovyho.Ty pepsi vypadaj moc dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Prodal jsem keramické, plech je lepší :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Jedny Y druhé F, jedny díry, jedny bez, jedny se SEL, jedny bez, jedny s datem, jedny bez. Takže vlastně všechno pokryto teda já bych rád někdy třeba ještě ty prokleté tripple six nebo aspoň tritiove 16600 takže je vždy kam se koukat. Snad to tu nedávám úplně zbytečně a někomu se ty moje chrastitka líbí :> Dobrý combo, fakt dobrý ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Jedny Y druhé F, jedny díry, jedny bez, jedny se SEL, jedny bez, jedny s datem, jedny bez. Takže vlastně všechno pokryto teda já bych rád někdy třeba ještě ty prokleté tripple six nebo aspoň tritiove 16600 takže je vždy kam se koukat. Snad to tu nedávám úplně zbytečně a někomu se ty moje chrastitka líbí :> Vôbec to nie je zbytočné... Mne sa toto Tvoje combo veľmi páči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 (upraveno) GMT si našly nového majitele a me zbyly jen tyto nudné děravé no daty, rad bych za GMT koupil něco zajímavého a ne tak tradičního tak uvidíme jak se mi podaří.Ps. Ty suby jsou úžasné Upraveno 23. února 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 nemám na ně,ale je to nuda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 nemám na ně,ale je to nuda..Mě přišly před pár lety tak taky nudné, ale názory se mění :> co bude v boudocnu za GMT nevím co se mi líbí z pro mě neprozkoumaných vod: žežebílej chlebaa ty jediné dobré BP No a samozřejmě část mě stále táhne k vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) K tem Rolbam by slo do komba nejlip Reverso. Nic jineho pak potrebovat nebudes ;-) Upraveno 24. února 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 K tem Rolbam by slo do komba nejlip Reverso. Nic jineho pak potrebovat nebudes ;-)Líbí se mi ale ta absenci WR a vzhledem k tomu že za slušnáka jsem opravdu vyjímečně by to bylo marné, třeba někdy v budoucnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Líbí se mi ale ta absenci WR a vzhledem k tomu že za slušnáka jsem opravdu vyjímečně by to bylo marné, třeba někdy v budoucnu K tem Rolbam by slo do komba nejlip Reverso. Nic jineho pak potrebovat nebudes ;-) Jedny Reversa na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Tak to jsem hodne zvedav. Pak se Kubo hned pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Pekne jedes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) Budou ty tyto, vždycky jsem je chtěl tak je musím zkusit :> Co přišlo po Grande Ultra Thin pouzdrech se mi vůbec nelíbí celá 85th kolekce jde uplne mimo me Upraveno 2. března 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) Nadherna klasika! Ultra thin 1931 nebo neco takoveho ne? Schvaluju Upraveno 2. března 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se