Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem. Hodinky jsem nikdy moc nenosil, což bych nyní rád změnil...asi jsem dospěl:) Dlouho jsem přemýšlel nad něčím chytrým (Apple watch), ale pak narazil na tohle fórum, četl a četl a postupně došel k názoru, že hodinky jsou o něčem jiném.

Postupně jsem vybral tyto hodinky: http://victorinoxcz.cz/infantry/infantry-mechanical

Kromě toho, že se mi samozřejmě líbí, je mohu mít za cenu okolo 10.000 Kč, což byl můj limit. 38 mm na moje malé zápěstí je myslím také akorát.

Chtěl jsem Vás zde zeptat, zda je to podle Vás dobrá koupě nebo bych měl v této cenové relaci upřít svou pozornost někam jinam.

Moc děkuji.

Jirka

Odesláno

Nenapsal jsi moc požadavků, ale z čistě vizuálního hlediska by se ti mohli líbit ty moje Hamiltony. Do desítky jsem je nové koupil, mají 38 mm a jsou na ruční nátah (což já osobně vnímám jako plus), safír... WR "jen" 50m. Mrkni do mojeho vlákna

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Za mě bych do nich taky klidně šel. Pokud ti vyhovuje vzhled, tak z kvality bych strach určitě neměl. Victorinox má dobrou úroveň zpracování za dobrou cenu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...