jankoxxx Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Dlho som sa nicim nechvalil, popravde ani nebolo cim Ale nedavno mi nieco padlo do oka a tento raz som uz neodolal. Longines je znacka, ktoru mam velmi rad. Je taka volaka nenapadna, no v ich kolekcii sa daju najst naozaj skvostne kusky. Patri k nim aj model Heritage 1940. Vypisovat sa mi tu velmi nechce a tak len 2 skromne fotky. Casom ich snad pribudne viacej J. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Janko gratuluji, jsou to velice pekne kukacky. Pisni pak par postrehu a urco fotek, diky.
vojtano Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Moc pěkné, gratuluji a tiše závidím.
habadej Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Momentálně jedu na retro vlně, takže nezbývá nic jiného, než ti je pochválit. Jsou parádní.
Karussell Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Moc pěkný, Heritage kolekce patří mezi to nej, co se u nich dá pořídit :-)
vietor007 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Pekné, môžeš pridať nejaké fotky na ruke?
HondzaX Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Janko, veliká gratulace! Krásné hodinky s úžasnými rozměry (38,5), které z pohledu většiny dnešní produkce trochu utíkají mimo mainstream. Což ale beru jako plus. Těším se na další fotky a stejně tak i na tvé postřehy z nošení.
villain83 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Moc pekny, Longines mam rad.Skoda ty datumovky, bez ni by to bylo hezci.
pan kumrd Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Gratuluji ke krásným hodinkám. Většinou mě datumovka ruší, tady je ale skvele zakomponovaná.
erozko Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Gratulujem veľmi pekný kúsok tá dátumovka by tam fakt bodla bolo by to 100%tne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se