Mischa80 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 A nebýt evropských dotací, které jsme my všichni zaplatili z našich daní, by byl Elton už dávno v insolvenci. Takhle zkrachuje až za pár let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Rád bych stihl ještě nějakou tu renovaci. Popravdě na to asi nebudu mít už odvahu. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Smutný příběh má šťastný konec.Dnes se dostavím na prodejnu, prodavač už mě poznává. Naštěstí jsou lunety už v pořádku, jen místo 3 dorazily 4... asi nějaká kompenzace napadá mě. Na faktuře stálo "objímka ukazatele 3ks a ukazatel černý 1ks", ani já ani prodavač nevím, ok, jde se dál... Co je ale fakt smutné:Když už tam jsem, tak koukám, co mají vystaveno.Orlík II - index na šestce má vydrolenou lumi... tak určitě, proč ne...Brusel 39 se mi vždycky děsně líbily, tak si je nechám ukázat. Krásné hodinky, dvakrát otočím korunkou a hned se rozeběhnou... ale jsem na konci péra?.. vemu za to víc a nic. Víc už za to vzít netroufám si, s podivem na to koukám a prodavač to pohotově komentuje slovy "že neví, jestli fungují, že je tu mají jen na vystavení"... Zamáčknu slzu a odcházím z prodejny. Třeba příště, říkám si, budou nabízet za 75 tis. hodinky, které nebudou jen na vystavení, ale budou také fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mitak Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 :-))))))) Ještě jsem v prodejně Eltonu nebyl, ale moc se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Asi nejsou zvyklí, že by si u nich lidi hodinky opravdu kupovali, takže tam mají z bezpečnostních důvodů jen nefunkční makety. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Ony ty makety v Elton prodejně nejsou daleko od pravdy - když jsem chtěl v Ostravě na nějaké kousky kouknout zblízka, tak mne obsluha u několika upozornila, že jde o výstavní vzorky (makety). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 No, přítelkyně dělá teď s kolegyní, co tam dřív prodávala. Prej jí tam chodili hlavně socky z nějakýho chronomagu očumovat hodinky a skoro nikdy nic (vystavenýho) nekoupili... jen prej samý levný opravy (myslela asi renovace) a neustálé stížnosti... takže asi tak... Pak tam jednou přišel nějakej jinej ultra socka, a koupil na místě hodinky ve zlatě za půl mega... Tak prohlásila, že jsou to všichni blázni a šla se radši starat o zneužívané děti. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Umím si představit, že obě práce náročností na psychiku srovnatelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 V 18. 5. 2016 v 19:19, odjinud napsal: No, přítelkyně dělá teď s kolegyní, co tam dřív prodávala. Prej jí tam chodili hlavně socky z nějakýho chronomagu očumovat hodinky a skoro nikdy nic (vystavenýho) nekoupili... jen prej samý levný opravy (myslela asi renovace) a neustálé stížnosti... takže asi tak... Pak tam jednou přišel nějakej jinej ultra socka, a koupil na místě hodinky ve zlatě za půl mega... Tak prohlásila, že jsou to všichni blázni a šla se radši starat o zneužívané děti. :-)...taky neziskovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 V 18. 5. 2016 v 19:19, odjinud napsal: Pak tam jednou přišel nějakej jinej ultra socka, a koupil na místě hodinky ve zlatě za půl mega... A to koupil za půl mega nějaký ten vystavený téměř nefunkční vzorek...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Koupil si maketu a ještě obě strany porušily zákon o platbách v hotovosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 V 19. 5. 2016 v 6:40, Karlos napsal: Koupil si maketu a ještě obě strany porušily zákon o platbách v hotovosti Kdepak, v prodejnách to mají vychytaný, dá se tam platit kartou !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 To bych chtěl vidět ten bezpečnostní limit na kartě, půl mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Vytáhl balík echt Gottwaldů a zlatý zuby a měl to... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 No asi jo. Oni přece nejsou nějací tentononc, unterwassermani. Vše je echt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 V 18. 5. 2016 v 19:19, odjinud napsal: No, přítelkyně dělá teď s kolegyní, co tam dřív prodávala. Prej jí tam chodili hlavně socky z nějakýho chronomagu očumovat hodinky a skoro nikdy nic (vystavenýho) nekoupili... jen prej samý levný opravy (myslela asi renovace) a neustálé stížnosti... takže asi tak... Pak tam jednou přišel nějakej jinej ultra socka, a koupil na místě hodinky ve zlatě za půl mega... Tak prohlásila, že jsou to všichni blázni a šla se radši starat o zneužívané děti. :-)K tomu není co dodat :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Chlapi, ja bych to bral jako humor.Znam jedno porekadlo:Never nicemu, co krvaci 5 dnu a nezemre! :-)A moje stara toho taky nekdy navyklada.Haba kuk. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Melly, uprimne Te lituju. Bohuzel takovy pripady nejsou ojedinely a kazdej tu mame nejakou tu elton historku k taboraku. Bohuzel jsem ted zjistil taky takovou "drobnost" na jednech mych primkach a ceka mne reklamacni anabaze. uff, uplne se bojim.Kazdopadne chtel jsem rict jen toto: po ruznych narazkach v jinych vlaknech jsem si procet toto tema a musim rict - Tvuj avatar (fotka) k tematu perfektne sedi! A nize jeste cituji strasovu teorii ktera tak nevdecne zapadla bez povsimnuti V 29. 4. 2016 v 17:22, straspol napsal: Lunety polského původu jsou ze zkušební serie, kterou měl Elton montovat na hodinky PS2, které dělali pro polské námořnictvo. Původní originální lunety v ledovém Baltu praskaly a naskakovala jim husí kůže, která způsobovala nečitelnost potisku. Bohužel ani tyto polské lunety námořnictvu nepomohly, protože změkčovadlo plastu, které obsahují, vykazovalo afrodiziakální účinky na některé tulení druhy. Samice vycítily přítomnost potapěčů pod hladinou na vzdálenost několika kilometrů a pokoušely se s nimi pářit. Lunety nakonec tedy nebyly na hodinky montovány a polská zásilka byla uložena v hrnečku ve skladech Eltonu . O mnoho let později firma, která lunety vyrobila, byla prodána v konkurzu a nový majitel využil získanou technologii pro novovýrobu aftermarketových lunet. Původní hodinky PS2 s těmito lunetami jsou velmi vzácné a platí se za ně horentní sumy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 V 12. 6. 2016 v 20:37, feltharg napsal: Melly, uprimne Te lituju. Bohuzel takovy pripady nejsou ojedinely a kazdej tu mame nejakou tu elton historku k taboraku. Bohuzel jsem ted zjistil taky takovou "drobnost" na jednech mych primkach a ceka mne reklamacni anabaze. uff, uplne se bojim.Kazdopadne chtel jsem rict jen toto: po ruznych narazkach v jinych vlaknech jsem si procet toto tema a musim rict - Tvuj avatar (fotka) k tematu perfektne sedi! A nize jeste cituji strasovu teorii ktera tak nevdecne zapadla bez povsimnuti Díky za soucítění. Ono to pro mě nakonec dopadlo dobře, lunety jsem ve finále dostal. Ze židle mě ale nadzvedává, že se tohle vůbec stane, byť náhodou, anebo jako pokus neznámému člověku udat pár polských lunet, třeba si nevšimne. Bohužel nám bláznům nezbývá, než těch pár narážek, které nic nezmění, a stejně si od nich příště zas něco koupíme...No a avatar k tomu sedí až moc, to je fakt Níže jeho původ. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 (upraveno) :D dobrý celý vlákno Melly, fakt bys neměl od eltonu NIC očekávat a být připraven na VŠE, i na to, že od nich dostaneš díly z parexa. Podle karlosových duševních pochodů jsou beztak minimálně stejně originální, jako ty z eltonu :D A ano, dělají si z tebe opravdu pr...l. Ale buď v klidu, jsou spravedlivý, dělají si ji z každýho, bez ohledu na utracený měšec. To víš, RADOST musíš umět prodávat - ruku na srdce - určitě ji máš nejčko, po kladně vyřízené reklamaci větší, než kdybys nudně dostal hned to, co sis objednal Upraveno 14. června 2016 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se