Přejít na obsah

Renov. lunety aneb dělá si Elton už pr..

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Smutný příběh má šťastný konec.

Dnes se dostavím na prodejnu, prodavač už mě poznává. Naštěstí jsou lunety už v pořádku, jen místo 3 dorazily 4... asi nějaká kompenzace napadá mě. Na faktuře stálo "objímka ukazatele 3ks a ukazatel černý 1ks", ani já ani prodavač nevím, ok, jde se dál...

Co je ale fakt smutné:

Když už tam jsem, tak koukám, co mají vystaveno.

Orlík II - index na šestce má vydrolenou lumi... tak určitě, proč ne...

Brusel 39 se mi vždycky děsně líbily, tak si je nechám ukázat. Krásné hodinky, dvakrát otočím korunkou a hned se rozeběhnou... ale jsem na konci péra?.. vemu za to víc a nic. Víc už za to vzít netroufám si, s podivem na to koukám a prodavač to pohotově komentuje slovy "že neví, jestli fungují, že je tu mají jen na vystavení"...

Zamáčknu slzu a odcházím z prodejny. Třeba příště, říkám si, budou nabízet za 75 tis. hodinky, které nebudou jen na vystavení, ale budou také fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, přítelkyně dělá teď s kolegyní, co tam dřív prodávala. Prej jí tam chodili hlavně socky z nějakýho chronomagu očumovat hodinky a skoro nikdy nic (vystavenýho) nekoupili... jen prej samý levný opravy (myslela asi renovace) a neustálé stížnosti... takže asi tak...

Pak tam jednou přišel nějakej jinej ultra socka, a koupil na místě hodinky ve zlatě za půl mega...

Tak prohlásila, že jsou to všichni blázni a šla se radši starat o zneužívané děti.

:-)

Odkaz ke komentáři

V 18. 5. 2016 v 19:19, odjinud napsal:

No, přítelkyně dělá teď s kolegyní, co tam dřív prodávala. Prej jí tam chodili hlavně socky z nějakýho chronomagu očumovat hodinky a skoro nikdy nic (vystavenýho) nekoupili... jen prej samý levný opravy (myslela asi renovace) a neustálé stížnosti... takže asi tak...

Pak tam jednou přišel nějakej jinej ultra socka, a koupil na místě hodinky ve zlatě za půl mega...

Tak prohlásila, že jsou to všichni blázni a šla se radši starat o zneužívané děti.

...taky neziskovka...

Odkaz ke komentáři

V 18. 5. 2016 v 19:19, odjinud napsal:

K tomu není co dodat :lol2: :lol2: :lol2:

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Melly, uprimne Te lituju. Bohuzel takovy pripady nejsou ojedinely a kazdej tu mame nejakou tu elton historku k taboraku. Bohuzel jsem ted zjistil taky takovou "drobnost" na jednech mych primkach a ceka mne reklamacni anabaze. uff, uplne se bojim.

Kazdopadne chtel jsem rict jen toto: po ruznych narazkach v jinych vlaknech jsem si procet toto tema a musim rict - Tvuj avatar (fotka) k tematu perfektne sedi!

A nize jeste cituji strasovu teorii ktera tak nevdecne zapadla bez povsimnuti :D

V 29. 4. 2016 v 17:22, straspol napsal:

Lunety polského původu jsou ze zkušební serie, kterou měl Elton montovat na hodinky PS2, které dělali pro polské námořnictvo. Původní originální lunety v ledovém Baltu praskaly a naskakovala jim husí kůže, která způsobovala nečitelnost potisku. Bohužel ani tyto polské lunety námořnictvu nepomohly, protože změkčovadlo plastu, které obsahují, vykazovalo afrodiziakální účinky na některé tulení druhy. Samice vycítily přítomnost potapěčů pod hladinou na vzdálenost několika kilometrů a pokoušely se  s nimi pářit. Lunety nakonec tedy nebyly na hodinky montovány a polská zásilka byla uložena v hrnečku ve skladech  Eltonu .  O mnoho let později  firma, která lunety vyrobila, byla prodána v konkurzu a nový majitel využil získanou technologii pro novovýrobu aftermarketových lunet. 

Původní hodinky PS2 s těmito lunetami jsou velmi vzácné a platí se za ně horentní sumy....

Odkaz ke komentáři

V 12. 6. 2016 v 20:37, feltharg napsal:

Melly, uprimne Te lituju. Bohuzel takovy pripady nejsou ojedinely a kazdej tu mame nejakou tu elton historku k taboraku. Bohuzel jsem ted zjistil taky takovou "drobnost" na jednech mych primkach a ceka mne reklamacni anabaze. uff, uplne se bojim.

Kazdopadne chtel jsem rict jen toto: po ruznych narazkach v jinych vlaknech jsem si procet toto tema a musim rict - Tvuj avatar (fotka) k tematu perfektne sedi!

A nize jeste cituji strasovu teorii ktera tak nevdecne zapadla bez povsimnuti :D

Díky za soucítění. Ono to pro mě nakonec dopadlo dobře, lunety jsem ve finále dostal. Ze židle mě ale nadzvedává, že se tohle vůbec stane, byť náhodou, anebo jako pokus neznámému člověku udat pár polských lunet, třeba si nevšimne. Bohužel nám bláznům nezbývá, než těch pár narážek, které nic nezmění, a stejně si od nich příště zas něco koupíme...

No a avatar k tomu sedí až moc, to je fakt :D Níže jeho původ. :-)

post-39445-0-76656200-1465798115_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

:D :D :D dobrý celý vlákno :D

Melly, fakt bys neměl od eltonu NIC očekávat a být připraven na VŠE, i na to, že od nich dostaneš díly z parexa. :D  Podle karlosových duševních pochodů jsou beztak minimálně stejně originální, jako ty z eltonu :D :D A ano, dělají si z tebe opravdu pr...l. Ale buď v klidu, jsou spravedlivý, dělají si ji z každýho, bez ohledu na utracený měšec. To víš, RADOST musíš umět prodávat - ruku na srdce - určitě ji máš nejčko, po kladně vyřízené reklamaci větší, než kdybys nudně dostal hned to, co sis objednal :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...