Ondrej71 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Rozdíl je v barvě lumi. Jelikož jsem měl asi 3x bez a teď aktuálně s, můžu porovnávat.Muzes to upřesnit prosim? Jako ze starší model ma zelenou a novy modrou, nebo jen jinej odstín zelené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Já jsem si žadného rozdílu v luminiscenci nevsimnul, ale zásadní rozdíl je u modrých v odstínu cifru a lunety. Ty s X na cifru jsou tmavší. Když mi přišly, tak to bylo vidět na první pohled a nemusel jsem je mít s těmi starými vedle sebe pro srovnání. Je to dost velký rozdíl, že to poznám i já. Chtěl jsem to i nafotit, ale vzhledem k tomu, že nemám k dispozici lepší foťák než na mobilu, tak to nemá asi moc cenu. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Tak zas přidám pár fotek z mobilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Zdravím pánové, můžu se zeptat, zda někdo z Vás měnil hardlex za safír na Sumech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 (upraveno) Ja jo. Modry Sumo, safir s modrym AR od Harolda. Myslim, ze jim to pomohlo. Potom je na mne vydyndal kamarad, tak je ma on. Ja jsem to vydrzel tyden a objednal si tenkrat novy Suma i safir. Suma mam, safir lezi v supliku, nejak jsem se k vymene nedokopal... ale uz dva nebo tri roky se k tomu chystam. EDIT: Pokud si pamatuju, Suma se safirem tady jednu dobu byly celkem bezna zalezitost. Cimz chci rict, ze jich tady bude urcite dost. Hodinek i zkusenosti. Upraveno 19. ledna 2018 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 To little_w: Mohl by jsi mi poslat odkaz, kde jsi safir objednával? Nebo pokud by jsi nepotřeboval svůj, tak bych ho od tebe vzal. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Jeste mi dej tak dva roky, ja to vymenim... takze ne, neprodavam. Da se koupit u Harolda (yobokies). Safir na Suma ma tady: http://photobucket.com/gallery/user/yobokies/media/bWVkaWFJZDoxMTMyNDg5NA==/?ref=1. Uz si nepamatuju cenu, tak cca 60 USD? Napis mu email, typ hodinek a on se uz ozve. E-mail na Harolda je yobokies (zavinac) yahoo.com.hk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Odsud to bude možná jednodušší i levnější: https://crystaltimes.net/shop/popular-models/sumo-shogun/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Jo, to za me nebylo. Tehdy to slo koupit jen od Harolda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Super. Diky moc. Objednam z crystaltimes. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tak zas přidám pár fotek z mobilu...728747bf29e6c2f62fe41ad7a8ee77f0.jpge7e240895c5d0fc30077550132be5e7e.jpg26155016_781849965357912_326722354094800896_n.jpgHezké fotky, Suma mám moc rád a až budu velký, tak je určitě budu mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Hezké fotky, Suma mám moc rád a až budu velký, tak je určitě budu mít.Díky.Jojo, Suma jsou fajn. Skoro je nestřídám s jinými hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Super. Diky moc. Objednam z crystaltimes. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro potvrzuju kladnou zkusenost z Crystaltimes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 To dan83: to mas ploché s modrým ar? Ja už mám taky objednáno. Jsem zvědavý za jak dlouho dorazí. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) To dan83: to mas ploché s modrým ar? Ja už mám taky objednáno. Jsem zvědavý za jak dlouho dorazí. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro modry jo, ale double dome doma byl do dvou tydnu Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Super. Ja vzal ploché s modrým ar. A teď už jen najít schopného hodinare na výměnu. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Ten safír s ar vypadá dobře Jedna mobilovka na ruce bez safíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 to Pavel K.: při tomto úhlu člověk vůbec nemá šanci zjistit, zda mas černá nebo modrá... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) to Pavel K.: při tomto úhlu člověk vůbec nemá šanci zjistit, zda mas černá nebo modrá... Sent from my iPhone using Tapatalk ProNěkdy jsou jak chameleon Ale jinak jsou černý. Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem Pavel K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Konečně dorazily. Tak malé porovnání...Ale je to hrozný, už abych shaněl další SUMA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se