pool1975 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 To Dokusan: objednaval jsi tu černou nebo modrou? Ja se díval na tu modrou, ale ta barva se mi zda moc divoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 (upraveno) Černou.Jinak já jsem dnes úplně nezpůsobilý, za což se omlouvám. Upraveno 27. února 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Hodinky, které neomrzí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tak oranžovým přibyla i černá suma.Zatím s hliníkovou lunetou, ale také se safírovým sklem, které je oproti safíru na oranžových významně vypouklejší s výraznějším AR. (nevím ovšem jestli se mi to líbí víc)Ještě k nim objednám nový tah.No tak ještě modrá ; ))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Dokusan: paráda a gratulace. Teď budeš vykupovat všechny suma z inzerce? Bude komplet sbírka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Všechna ne...stačí mi SBDC01,03,05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Máš pravdu, to je to nejpodstatnější a to nejtěžší na shánění z této trojice již máš, takže to nebude problém zkompletovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tak opět něco z mobilu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Spolu 01 03 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Můžete mně trochu nakopnout? Proč mít Suma? Nadokážu se rozhoupat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Já je nikdy nechtěl, ale pak si koupil oranžový, kvůli barvě a byl sem strašně příjemně prekvapenej. Tvar pouzdra, leštěný a broušený plochy. Nevím, prostě my sedly. Před tím sem měl želvy a samuraje a tam ta "chemie" nebyla. Chce to vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 To bych rád, vyzkoušel na ruce, ale kde? Kdyby měl chuť někdo na pivko na Žižkově a půjčil při tom Suma na ruku, tak rád pár piv zaplatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Bohužel do Prahy míč nejezdím. Jednou do roka na Olsanku na konferenci, ale ta je až v listopadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) A tam maji zrovna dobrou Plzeň v Olši Upraveno 6. března 2018 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Už dost OT, ale já chodím do knajpy Žižkov na Žižkově. Parádní přístup, výborný pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 V koscomu je měli, jestli je tam mají stále, to bohužel netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 zkusil jsem je dát na gumu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 No tak sis to zkusil, Pavle, tak to zase honem sundej... tahle guma se k nim proste nehodi (muj nazor, samozrejme) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 No tak sis to zkusil, Pavle, tak to zase honem sundej... tahle guma se k nim proste nehodi (muj nazor, samozrejme) Už je dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Dneska jsem je vyvenčil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se