tano Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 farbakp: jak pise kolega kotuc20, dvoje pomeranc od 1 firmy, no nevim...
farbakp Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 kotuc20: to je pravda.. modre Sumo k oranzovym Mostram by bola idealna kombinacia..tano: uz som sa nad tym zamyslal, pravdu mas.. ideal by bol orange Monstra, modre Sumo a cierne MM300..pebe: pozeral som na ne.. vlozka lunety by sa dala vymenit, ale chcelo by to viac detailnejsich fotiek samotneho puzdra.. v akom je stave..
tano Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 farbakp: no, tak na tom triu se urcite shodnem pane v plne vysi!!
farbakp Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 A viete mi povedat ci je nejaky realny rozdiel medzi starymi SBDC 003 a novymi SBDC 033..? Okrem loga, co vidno na prvy pohlad..?
Radik Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Modrý a oranž? Oboje už mám podruhý A k rozdílu SBDC003 a SBDC033 - rozdíl je myslím i v pouzdru, kdy novější model má tuším ostřejší některé hrany. Líbí se mi obecně víc (i když vedle sebe jsem je nesrovnával, spíš o odstupem roku).
farbakp Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Radik: super combo.. tie Monstra vyzeraju pri tych Sumo o dost mensie.. doslova prťavo..Idem pozriet nejake porovnanie /stare a nove Suma/ na nete.. ci tam nebude aj nejaky rozdiel v modrom odtieni..?
ggrand Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Nedokážu si představit, co na Sumech jde udělat za ostřejší hrany... Víc infa?
farbakp Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 No na nete som nejake velke rozdiely medzi sbdc003 a sbdc033 nenasiel.. okrem loga pisu, ze lumi by mala byt lepsia.. tie ostrejsie hrany mozu vyzniet tym, ze je tam asi ine lestenie puzdra a opticky sa mozno zvyraznia hrany.. aspon co som videl foto obidvoch modelov vedla seba som mal subjektivny pocit, ze aj v tomto je rozdiel i ked asi zanedbatelny..Najlepsiu cenu za SBDC033 som nasiel na monsterwatches.nlAlebo vie niekto nejaky osvedceny shop, kde by sa dali kupit..? Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk
Radik Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 V 25. 1. 2017 v 19:28, farbakp napsal: Radik: super combo.. tie Monstra vyzeraju pri tych Sumo o dost mensie.. doslova prťavo.. Idem pozriet nejake porovnanie /stare a nove Suma/ na nete.. ci tam nebude aj nejaky rozdiel v modrom odtieni..? Monstra určitě prťavý nejsou, to je optickej klam - málo svědla, málo rukou, jsem rád, že jsem to cvaknul aspoň takhle. V 25. 1. 2017 v 21:25, ggrand napsal: Nedokážu si představit, co na Sumech jde udělat za ostřejší hrany... Víc infa? Tak ostrý hrany (pravda s tupym úhlem) vidím na každý straně pouzdra tři. Starý Suma už nemám abych oboje srovnal, ale zanechaly ve mně tenkrát mnohem "zaoblenější" dojem.
kotuc20 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Pridám aj ja Takto mi prídu skoro rovnako veľké.
Radik Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Prostě dva modely, který nesmí chybět žádnýmu chronomagorovi... Jen ty sumá máš koukám dost dodrbaný
kotuc20 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Áno keď som ich kupoval myslím že je to lepšie ale nebolo. Nevadí len časom to dám dokopy. Hold keď kupuješ z ruky vždy je to riziko.
tano Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 kotuc20: pecka duo pane!!! Idealni modrej pomeranc
farbakp Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 kotuc20: Tak na Tvojej foto to fakt vyzera, ze su velkostou takmer rovnake.. ktore z tejto dvojice sa Ti lepsie nosia.. alebo inak, ktore mas radsej a preco..? Orange Monstra uz mam, ale stale sa neviem rozhodnut ci zhanat stare Suma 003 alebo nove 033..?
kotuc20 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Osobne mi prídu Monštra trocha ľahšie. Ale pohodlné sú asi rovnako. Je až prekvapujúce ako sa Suma na svoju veľkosť dobre nosia. No a spravovanie proste je to iná liga. Ciferník a hlavne indexy s orámovaním. Vyzerajú ako oveľa drahšie hodinky. Podľa mna ich treba mať aj jedny aj druhé .
farbakp Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Dakujem za info.. dufam, ze coskoro si ich budem moct vychutnat na ruke.. pozeral som, ze uz aj chronoshop zacina predavat znacku Seiko, bohuzial Suma zatial nie su v ponuke.. Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk
ggrand Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Ta lumi a ostřejší hrany mě zajímají. Ta lumi mi přijde jako hoax, protože co vím, tak snad jen nové Tuny je mají a pak možná ty shroudové monstrotuňáky. O Sumách jsem se to nikde nedočetl až tady.Ostřejš udělat rozhraní broušení/leštění si nedokážu moc představit, když tohle je starý nošený model: http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=492778http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=492773http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=492772
kotuc20 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Len tak pre informáciu som dnes písal do astra a samostatne sa vložka lunety kúpiť nedá. A nová lunety stojí 97? plus tesnenie 3,7? a pošta 8,5?. Tak to je dosť. Budem hľadať AM asi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se