Svatoslav Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Taky koupím asi ješte jedny seika. Přišel jsem na to, že mají největší přidanou hodnotu. Alespoň pro mě ano K fotkám se vyjadřovat nebudu, to jako bych nosil dřevo do lesa.Eddit: jsem zvědavý pro jaké se rozhodneš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Svatoslav: díky. Už jsem to tu někde zmiňoval. Napovím, že zatím jsou v ČR jen předobjednávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Svatoslav: díky. Už jsem to tu někde zmiňoval. Napovím, že zatím jsou v ČR jen předobjednávky Tajnůstkáři. Nechám se překvapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 A ja to vim co to bude teda doufam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Tano ví . Ale ještě to musím prosadit doma, pořád musím odpovídat na stejné otázky: "proč si zase chceš kupovat stejné hodinky?" i když jsou úplně jiné. Takže bude následovat výlet do Prahy, tam je vyskládám vedle sebe a řeknu: " Když najdu deset rozdílů, uznáš, že nejsou stejné? Nebo to uznáváš hned na první pohled?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 (upraveno) shewcza: tohle nepomuze, s tech. vecma na zenu, to neni prave orechove Ty to ale das Upraveno 16. října 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 tano: kamaráde nemám to tak jednoduché je to strojírenská inženýrka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 (upraveno) tano: kamaráde nemám to tak jednoduché je to strojírenská inženýrka Prave proto, vynech tech. veci, nepripust zadne odborne debaty a zautoc na city Upraveno 16. října 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 ok, zkusím se v koscomu rozbrečet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Jo to pomáhá, nebo pomáhalo teď nevím ten čas tak rychle běží.Edit: jdu se podívat na stránky koscomu, ale jinak nejsem vůbec, ale vůbec zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Svatoslav: oni je tam ještě ani nemaj :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 shewcza: opet dokonale sladeno, ta 1 fotka je focena na jakem podkladu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 tano: díky moc. Ta první fotka je focena na mapě města. Je to zakryté nějakým plexisklem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Shewcza. ty brďo, polkl jsem na sucho, kam na ty nápady chodíš? Předpokládá, že to zábradlí nebo co to je za trubku jsi leštil několik dní dopředu. Moc hezké, ty Suma mě berou čím dál víc, jestli nenastane nějaký jiný myšlenkový pochod, tak mám jasno. Edit: za takovou propagaci Seika jakou děláte fotkami i s Tanem, tak musíte mít slevu již od výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 K te spone s extenzi, co se tady probirala: koupil jsem si ji pred lety prave k Seiko Sumo (myslim ze k c. 2 nebo 3., uz nevim... 4x jsem nakoupil, 3x prodal... az jsem si uvedomil, ze to je zbytecnej boj, a ze kdyz je zase prodam, budou mi chybet), a nosi se dobre. ALE...! Pred ctvrt rokem jsem se rozhoupal a dokoupil origo tah k Citizen Promaster NY0040. K memu prekvapeni ma ten tah sponu s extenzi uz v tom zakladu. A taky musim rict, ze je daleko lip vymyslena, myslim konstrukcne. Je to takova vlastne docela obycejna plechova spona, ale misto toho, aby se pri pouziti v poloze "roztazeno" objevil tenkej prouzek kovu jako u MM, vysune se plechove prodlouzeni, ktere je v plne sirce. A navic nema ty ozubene zarezy. Je to proste daleko hezci... jako ze se clovek za to nemusi stydet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Svatoslav: Díky Ti. Myslím, že u mě to bude podobné jako u Tana. Tlačím kočár a když vidím nějakou pěknou kompozici kam bych mohl umístit i hodinky, tak zastavím a fotím. Je to spontánní nic nevymýšlím a ani nikam nechodím za tímto účelem. To co si myslíš, že je zábradlí, je ve skutečnosti důlní vozík co nám tu "zdobí" parkoviště pod zámkem a skutečně jsem ho neleštil =D Asi je to omyté deštěm, nebo nevím čím si to jinak vysvětlit. Suma jsou super. Chybí mi tam jen plastický nápis Seiko na ciferníku. To je jediná věc co bych vytknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Svatoslav: Díky Ti. Myslím, že u mě to bude podobné jako u Tana. Tlačím kočár a když vidím nějakou pěknou kompozici kam bych mohl umístit i hodinky, tak zastavím a fotím. Je to spontánní nic nevymýšlím a ani nikam nechodím za tímto účelem. To co si myslíš, že je zábradlí, je ve skutečnosti důlní vozík co nám tu "zdobí" parkoviště pod zámkem a skutečně jsem ho neleštil =D Asi je to omyté deštěm, nebo nevím čím si to jinak vysvětlit. Suma jsou super. Chybí mi tam jen plastický nápis Seiko na ciferníku. To je jediná věc co bych vytknul. Taky nic nevymýšlím, ale koupím si kočárek. Edit: takže ty nové budou mít plastický nápis, ať se mám čeho chytit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Svatoslav: bohužel také nebudou :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 K te spone s extenzi, co se tady probirala: koupil jsem si ji pred lety prave k Seiko Sumo (myslim ze k c. 2 nebo 3., uz nevim... 4x jsem nakoupil, 3x prodal... az jsem si uvedomil, ze to je zbytecnej boj, a ze kdyz je zase prodam, budou mi chybet), a nosi se dobre. ALE...! Pred ctvrt rokem jsem se rozhoupal a dokoupil origo tah k Citizen Promaster NY0040. K memu prekvapeni ma ten tah sponu s extenzi uz v tom zakladu. A taky musim rict, ze je daleko lip vymyslena, myslim konstrukcne. Je to takova vlastne docela obycejna plechova spona, ale misto toho, aby se pri pouziti v poloze "roztazeno" objevil tenkej prouzek kovu jako u MM, vysune se plechove prodlouzeni, ktere je v plne sirce. A navic nema ty ozubene zarezy. Je to proste daleko hezci... jako ze se clovek za to nemusi stydet Jj měl jsem tuhle sponu na PMX56. Než extenze bych tuto funkci spíš pojmenoval jako mikroregulace, protože to je to, co sponě chybí. Navíc nejde tahle regulace zatáhnout zpět s hodinkama na ruce. Překáží poskládaný kus plechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Ahoj, chci si koupit crafter blue ale rad bych na nem zachoval MM300 sponu. Je to u toho sumackeho mozne? Nebo to jde jenom s gumou pro mm300? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se