Sphinxx Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Já si myslím, no nic, moc se na ně těším a nemůžu se dočkat, některé hodinky mě úplně berou za srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Nosí se dobře je to takovej rozpláclej knedlík, ty Orienty maj vejšku a každému to nesedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Ještě jsem zvažoval nákup ISOfrane nebo origo gumy na MM300, ta byla super, ale je tam "fuka", jak prase, takže zůstane u origo tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Na Suma by měla dobře sedět tahle gumahttp://www.crafterblue.com/#!curved-end-rubber-strap-for-seiko-sumo/f24rc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Je tu někdo, kdo je má na této gumě? Případně někdo, kdo by ji prodal? Dost by mě zajímala reálná fotka na ruce s oranžovou gumou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 se Sumem navěky zalezem pod deky ....... už po šestý ....... první někdy v roce 08/09..... tydle si už nechám neb byly vyrobeny v měsíci + roce posledního satana kterýho máma vyrodila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Sakra, asi ty Suma nutně potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Jj. jsou to pohledné hodinky. I ta černá (viz. YPO) má něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Ypo: dobre Ty!! cerny jsi vzal nakonec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 V 31. 7. 2016 v 18:27, tano napsal: Ypo: dobre Ty!! cerny jsi vzal nakonec?já sem jiný ani nechtěl .... stejně je nosit nebudu .... nemám kam ..... jenom sem je chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 V 31. 7. 2016 v 18:32, YPO napsal: já sem jiný ani nechtěl .... stejně je nosit nebudu .... nemám kam ..... jenom sem je chtělWole jasny. Jako investici, chapu to dobre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 přesně .... investice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 uš vym proč je to X na číselníku ...... je to vlastně americká žába ...... hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakham Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Ahojte, pokud byste měli typ kde koupit Suma prosím info! Nejlépe HK a okolí. Díky! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Praha-Helveti. Nemaji je v katalogu, ale domluvis se. http://www.helveti.cz Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Na plazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Pěkný,ale byly by Ti fakt velký ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 V 27. 8. 2016 v 15:07, DavidLC napsal: Pěkný,ale byly by Ti fakt velký ?Ze jo ? Ale byl modni muz . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 ty modráky vypadají fakt skvěle ,asi jsem se zamiloval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se