beeman Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Ahoj,prosim bych vazene cleny o nazor na tyto Longines, dekuji pekne. Jestli je tahat k Dusakovi nebo neni potreba, papiry nejspis nemaji.Pan se je snazi prodat uz dlouho a porad nic... Longines HydroConquest Sport Collection model L3.672.4. Originalni quartzove hodinky ve velmi peknem stavu.Material plaste i tahu ocel. Prumer hodinek je 41mm. Malo nosene. Plne funkcni. Cena novych stale 35 tis kc. Nyni za podstatne lepsi cenu.
Liqid Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 To jsou ty z bazose? Na fotkách vypadají dost onošeně, na leštěných částech to bude znát.
beeman Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2016 jj, z bazose i z sbazaru, na zivo jsem je nevidel, ale chystam seshanim nejake quartzky na bezne noseni a litani a abych se nebal s nima nekde maznout, ale co pujde, dal bych prelestit a tak nejak uvest do puvodniho stavu diky
dacanko Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Budú pravdepodobne pravé ale vyzerajú ako keby absolvovali 2 hodiny v omielačke kovov....
AdaMoss Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Jestli jsou pravé, tak jsou tak doj3bané, že vypadají jako fíky , tudíž bych je asi ani mít nemusel.
beeman Odesláno 10. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2016 pan pise: 'hodinky ve velmi peknem stavu', no kazdopadne nereaguje, psal jsem mu, ze je po overeni pravosti beru.ze budou 'malinko' jete me netrapi, se mnou jeste zazijou stredovek diky za nazory, kdyby se ledy pohli, dam vedet
Kluk jako buk Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Podle mě blbá fotka - kombinace mizerný kvality, blbejch odlesků a špíny. Myslim, že v reálu na tom tak hrozně bejt nemusej.
xcmaniax Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Taky mi nepřijdou tak doničený, bude to spíš tou fotkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se