Frantik Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 (upraveno) Ja myslim, ze je dobře, ze tady nejsou jen zásadoví geniové, kteří mají ve všem jasno a delaj všechno spravne. Upraveno 13. května 2016 uživatelem Frantik
kuncák7 Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Spis je zajimave, ze se to stoci k tematu - jaka seika koupit :-),skoro od kazdych jinych hodinek pro zacatek.
El Nano Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 osvěta je důležitá :-) jinak ať nejsem OT, moje první hodinky po vstupu na fórum byly právě DS Podium GMT, možná protože jsem si nezaložil vlákno v téhle sekci a nenechal si to rozmluvit
Petto882 Odesláno 13. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Tie 3 modely som vybral preto lebo sa mi proste páčili, typ strojčeka som vôbec neriešil. Možno sa do hodiniek nevyznám, ale to iba pre to lebo som sa nikdy o to nezaujímal, ale ako čítam príspevky a rady od iných tak mám väčší rozhľad. Čo sa týka tých Seiko, sú veľmi pekné, ale bojím sa tých 38mm, asi bude najlepšie si ich niekde vyskúšať. Tie SDGM003 su fakt užastne, ale na SK eshope som ich nikde nenašiel ..
MíraMíra Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 SDGM003 tady asi neseženeš. Je potřeba je případně objednat z Japonska a k cene připočítat clo a dph. Je tu o tom vlákno, kde najdeš komplet info.
Petto882 Odesláno 21. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2016 Chalani, po dlhom pozerani a citani som si nakonies nasiel Certina Ds action diver 3 hands, mate niekto s nimi skusenosti? .. dakujem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se